2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

17 haziranda çift embriyo transferi olmuştum bugün 10.gün veee beta değerim 321 🥹😍🙈 Doktor %95 ikiz olabilir dedii 🙈🙈

Eklentiler

• 258E64BD-9B3F-46B3-B31B-727CC87BBFE6.webp
    258E64BD-9B3F-46B3-B31B-727CC87BBFE6.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar bugün dayanamadım erken gebelik testi yaptım sonuç bu transfer dahil 9.günüm silikmi çıktı benmi yanlış görüyorum 😳
Benimde böyleydi hatta 10.gün bidaha yaptım koyulaşma olmadı 11 gün yaptım koyulaşma olmadı aynıydı hep ama 11.gün test verdim 560 çıktı bence sende 2 gün sonra test ver bebişler geliyo galibaa😍

Hayırlı olsun çok sevindim olsun da ikiz tekiz farketmez artık bence kimse için 🥰
Sağlıklaa olsundaa hiiiç fark etmez🤗 Halaa inanamıyorum yaa 🙈 Hiçbir belirtim olmadı ağrım vs ve önceki transferimde olduğu gibi yatmadım öyle iki gün sonra normal hayatıma devam ettim 3 defa falan yolculuk yaptım düğüne gittim yazlığa geldiğimiz için valiz hazırla valiz yerleştir olursa mucize diyordum ama tutacak olduktan sonra tutuyormuş demekki 🙈 Allahım herkesi bu mutluluğa kavuştursun sağlıkla kavuşalım ❤️

Sağlıklaa olsundaa hiiiç fark etmez🤗 Halaa inanamıyorum yaa 🙈 Hiçbir belirtim olmadı ağrım vs ve önceki transferimde olduğu gibi yatmadım öyle iki gün sonra normal hayatıma devam ettim 3 defa falan yolculuk yaptım düğüne gittim yazlığa geldiğimiz için valiz hazırla valiz yerleştir olursa mucize diyordum ama tutacak olduktan sonra tutuyormuş demekki 🙈 Allahım herkesi bu mutluluğa kavuştursun sağlıkla kavuşalım ❤️
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah sonuç günü bekleyenler de pozitif sonuç alır inşallah 🥰🙏

Maşallah çok güzel artmış belki de ikizdir🥰
Teşekkür ederim canımm bilemiyorum bölünmüş müdür🙈
17 haziranda çift embriyo transferi olmuştum bugün 10.gün veee beta değerim 321 🥹😍🙈 Doktor %95 ikiz olabilir dedii 🙈🙈
Aa maşallahh hayırlı olsunn🧿 ay 10.gün 321e büyük ihtimal ikiz dediyse benim ikiz olma ihtimali arttı mı o zaman😅 benim tek transfer ama 9.gün 423, 13.gün 2234 beta🥹🧿

Teşekkür ederim canımm bilemiyorum bölünmüş müdür🙈

Aa maşallahh hayırlı olsunn🧿 ay 10.gün 321e büyük ihtimal ikiz dediyse benim ikiz olma ihtimali arttı mı o zaman😅 benim tek transfer ama 9.gün 423, 13.gün 2234 beta🥹🧿
Valla bölünmüşse eğer 2 katı sevinç olur ama bilemiyorum her vücudun salgıladığı beta hcg değeri de bir olmuyo o yüzden yorum yapamıcam 🥰

Valla bölünmüşse eğer 2 katı sevinç olur ama bilemiyorum her vücudun salgıladığı beta hcg değeri de bir olmuyo o yüzden yorum yapamıcam 🥰
Benim ablam da çift trasnfer olmuştu 10.gün ilk beta hcg 940 gibi bişey çıktı ama tek kese gözüktü mesela

Back
X