- 2 Aralık 2017
- 2.741
- 3.943
- 133
- 32
4 temmuzda test günüm, 24 ünde transfer oldum![]()
Ay arka arkaya sizinki5 temmuz test gunu . 23 Haziran transfer

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 temmuzda test günüm, 24 ünde transfer oldum![]()
Ay arka arkaya sizinki5 temmuz test gunu . 23 Haziran transfer
anladım teşekkürler. kaset test diye mi soruyoruz? bende laboquick var ama eleştiren de çok olduğu için içime sinmedi.Yok ben herhangi bi marka almıştım, eczaneden :)
İnşallah, bu ne güzel destek valla sağ olun var olun , gönlüm umutla doluyor buradaykenAy arka arkaya sizinkiinşallah sizin pozitifleri de görcez burda kızlar
![]()
Ben gebelik testi istiyorum dedim 10 tl mi 15 tl ye mi ne bir tane verdi kaset test inan adını bile animsamiyorumanladım teşekkürler. kaset test diye mi soruyoruz? bende laboquick var ama eleştiren de çok olduğu için içime sinmedi.
Evet kaset test diyebilirsiniz. Aslında laboquick iyidir yaanladım teşekkürler. kaset test diye mi soruyoruz? bende laboquick var ama eleştiren de çok olduğu için içime sinmedi.
ahaha anladım çok teşekkürlerBen gebelik testi istiyorum dedim 10 tl mi 15 tl ye mi ne bir tane verdi kaset test inan adını bile animsamiyorum![]()
çok bozuk çıktı benim aldığım seriden. bir de hassas değil diyenler okudum çok. hamile olduğu halde negatif gösterdiği oluyormuş.Evet kaset test diyebilirsiniz. Aslında laboquick iyidir ya![]()
inşallah bebeğiniz size tutunacak, dualarımız sizinle.Kızlar benim lekelenmem çoğaldı dr.um yarın test yaptır dedi bana dua edin moral sıfır şuan![]()
Kızlar benim lekelenmem çoğaldı dr.um yarın test yaptır dedi bana dua edin moral sıfır şuan![]()
Çok sağol ya inşaAllahinşallah bebeğiniz size tutunacak, dualarımız sizinle.
Amin inşaAllah dün erken gebelik testi yaptım 2.çizgi hafif silikti bugün böle olunca tutamadım kendimi ağladım yani sewincim 1 gün sürdüÇok zor stresli bir dönem hepimiz ne yapacağımızı bilmiyoruz sakin kalmaya çalış stres yapmamaya çalış inşallah yarın güzel sonuçlar alırsın mübarek günler Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin herkes bayram sonuna kadar güzel haber alır inşallah![]()
Amin inşaAllah dün erken gebelik testi yaptım 2.çizgi hafif silikti bugün böle olunca tutamadım kendimi ağladım yani sewincim 1 gün sürdü
Benim bir arkadaş 3 dondurulmuş yaptı tutmadı baska dra gitti taze transfer 1 kerede tuttu şimdi 1 kızı var böyle şeylere takılma o diyenleride hayatından çıkarBenim bugün daha bir sıkıntı basmaya , kasikta regli ağrısı ve baskısı hissetmeye başladım. Sıcakta etkili olabilir tabi, bilmiyorum.. İlk deneyim olunca bilemedim , bir de biri demişti bana taze transfer hep olumsuz oluyor niye yaptı doktorun diye ? Oda biraz stres yaptı beni , ağrıları regliye yorumluyorum ..
Benimde dualarım sizlerle Hepimiz güzel haberler alalım inşaAllahBebeğiniz sıkı sıkı tutunur size inşallahağlamamak elde değil stresiniz boşalmış diyelim
yarın güzel haberler olacak inşallah burda bu kadar birbirini tanimayip aynı sebepten bir olmuş birbirine dua eden bir sürü insanız dualarımız sizinlede
![]()
Allah yardımcın olsun inşallah bebsisin seninledirBenimde dualarım sizlerle Hepimiz güzel haberler alalım inşaAllahçok sağolun Allah razı olsun
stresimi tedavi başından beri tutuyodum biraz rahatlamış oldum
Teşekkür ederimBenim bir arkadaş 3 dondurulmuş yaptı tutmadı baska dra gitti taze transfer 1 kerede tuttu şimdi 1 kızı var böyle şeylere takılma o diyenleride hayatından çıkar
Tatlim icini rahat tut o cok guclu bir bebis bak görceksinAmin inşaAllah dün erken gebelik testi yaptım 2.çizgi hafif silikti bugün böle olunca tutamadım kendimi ağladım yani sewincim 1 gün sürdü![]()
Amin inşaAllahAllah yardımcın olsun inşallah bebsisin seninledir
Çok sağol tatlım ya ❤ inşaAllah annesi gibi güçlü olurTatlim icini rahat tut o cok guclu bir bebis bak görceksin![]()
![]()
Allahim bebeginin sana sıkı sıkı tutunmasini nasip etsin insallahKızlar benim lekelenmem çoğaldı dr.um yarın test yaptır dedi bana dua edin moral sıfır şuan![]()