O arkadaş ben oluyorum sabahtan beri başını şişirdimbi ilacımın dozunu arttırdı sadece gününde test ver idrar testini kabul etmiyoruz dediler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O arkadaş ben oluyorum sabahtan beri başını şişirdimbi ilacımın dozunu arttırdı sadece gününde test ver idrar testini kabul etmiyoruz dediler
Bana da 13 gun sonrasi icin kan vermemi istedi . Oda pazartesi gunune denk geliyorİnşallah kan da da güzel değerler görürsünüzbenimde beşinci gün embriyosu ama bana doktorum 10.gun kan ver dedi acaba neden 10,12,15 vs diye değişiyor biliyor musunuz
![]()
Ben bekliyom dahaHerkese iyi bayramlar kızlarmaşallah grubumuza ne kadar çok pozitif var
herkes çifte bayram yaşayacak bugün çok şükür
darısı henüz beklemede olanlara inşallah
![]()
Pazartesiye de çok varBana da 13 gun sonrasi icin kan vermemi istedi . Oda pazartesi gunune denk geliyor
Oh pozitifler geliyor ne güzel maşallahhhhKızlar selam herkese iyi bayramlar
Ben 19 haziran transfer oldum bugün 9. Gün, doktor 10. Gün yani yarın test yapmamı söylemişti ama dayanamadım bu sabah bayram hediyesi olsun istedim biraz da belirti hissetmeye başladım evde miratech kaset test vardı yapıp bıraktım 5 dakika sonra baktım resimdeki gibi silik 2. Çizgi varama çok silik durdukça da nerdeyse kayboldu predictor aldım az önce onu yaptım 2. İdrarla ve anında 2. Çizgi belirdi oldukça da net görünüyo anlamadım hassasiyeti yüksek bir test ama kaset neden bu kadar silik insan endişelenmeden edemiyor
![]()
Herşey yolunda mıBence bişey yoktur ya kanama azsa yani bende tekrar beta verdim bakalım inşallah 2 katı yükselir
Ay şimdi gördüm çok güzel maşallahBenim sonucum çıktı kızlar ilk beta 560 dı bugünkü 1359 çıkmışdarısı bekleyen isteyen herkese inşallah
![]()
Darısı size inşallah dualarım sizinleAy şimdi gördüm çok güzel maşallah![]()
Amin canım benim eksik olmaDarısı size inşallah dualarım sizinle![]()
Evet yeni topikler açarız inşallah bebek ihtiyaçları isim önceleri falanBöyle pozitifleri gördükçe nasıl mutlu oluyorum kendimin sankiinşallah hep birlikte yine görüşerek konuşarak birbirimize yardımcı olarak bebekleri dünyaya getirir büyütürüz
duygulandım
![]()
Blast olarak yap cnm zaten ya 3. Gün yada 5. Gün diye seçenek çıkıyor ya da son adet diye var ben 5i seçip yaptımİnternette son adet tarihine göre mi hesaplama yapcaz trasnfer tarihine göre mi ? e bazı sitelerde embriyo trasnfer tarihi var bide blastoksit transfer tarihi yazıyor hangisini yspcaz benim kafam karışıyor![]()
İnşallah hep birlikte toplanır o topiğe geçerizEvet yeni topikler açarız inşallah bebek ihtiyaçları isim önceleri falan![]()
Zaten 3 4 gün farkediyo çok değişmiyoBlast olarak yap cnm zaten ya 3. Gün yada 5. Gün diye seçenek çıkıyor ya da son adet diye var ben 5i seçip yaptım![]()
Mecbur :)Pazartesiye de çok var![]()
Benim ki 10 gün sonra dedi ama geçmiyor ya bu günler. Sanki adet olacakmışım gibi ağrı, beyaz bir akinti ve kasikta sıkıntı , şişlik hissediyorum.. Normal miBana da 13 gun sonrasi icin kan vermemi istedi . Oda pazartesi gunune denk geliyor
Çok güzel olur ya hep beraber yola devam etsek , okul öncesi öğretmeniyim ben , sizlere etkinliklerde destek olurumEvet yeni topikler açarız inşallah bebek ihtiyaçları isim önceleri falan![]()
Senin test günün ne zamandı canım?Ben bekliyom daha![]()
Ben hemşireyim inşallah bana ihtiyacınız olmaz diyelimÇok güzel olur ya hep beraber yola devam etsek , okul öncesi öğretmeniyim ben , sizlere etkinliklerde destek olurum![]()