2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Merhaba hanımlar 🙋🏻‍♀️
Kan testi günüm yarın aslında bu sabah progestan fitilimin bittiğini farkedip eczaneye gittim az önce ve tabiki dayanamadım basit bir test aldım anında ikinci çizgiyi gördüm 👀 11 gündür bekliyordum sabırla sizce de olmuş mu 😍
Eki Görüntüle 3267298
Ya maşallah ben burdayım anne diyor 🧿

Kizlar dayanamadım ben de gidip kan verdim. Bütün idrar testleri tek cizgiydi. Bu gün son noktayı koymak istedim. 2 saat sonra çıkarmış sonuç. Duruma göre artık iğne ilaç hepsini birakcagim
İnşallah sevindirici bir değer görürsün canım

Gayet güzeelll😍😍 tebrikler canım🤍 benim de çift embriyo 3. Gün embriyosuydu 12. Günde değerim 994 tü doktorum çok iyi demişti sen de rahat ol bence 🙏🏻 senin 5. Gün müydü embriyolar
Tebrık ederım Canım benımde 2 tane 3cu gun dondurulmuş embrıyom var.Havuz yapılıcak toplama olucak yıne.Neden 3cu gunde dondurdular bılmıyorum.Senınkını neden 3cu gunde dondurmuwdular canım?

Aminn inşallah canim🤗 mayısta yumurta toplama olmuştu. Pzt doktora gideceğim nasipse transfer için tedavi başlayacak. İlk başlamadan önce epey konuşmuştuk,cesaret vermistin💗 😊
aynı durumdayız. ben de bugün gittim kontrole ilk kez transfer için =) hayırlısıyla olumlu sonuç alırız inşallah.

Bugün 9. Gün erken gebelik testinde bu kadar çıktı, yarın kan vereceğim ama sizce daha koyu olması gerekmez miydi ?
Kaset test bile daha koyuydu sanki 😞

Eklentiler

• 20230703_134708.webp
    20230703_134708.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 43
Üzme kendini bu testlerle kan verdiğinde için rahatlayacak bak gör :)
İnşallah, gerçekten meraktan çatlıyorum, kimyasal olacak diye de korkmuyor değilim, geçen ay asilamada 10. Gün minicik çizgi ile kan verdim 4.69 çıktı 2 gün sonra sıfırlandı, ondan korkuyorum 😞

Tebrık ederım Canım benımde 2 tane 3cu gun dondurulmuş embrıyom var.Havuz yapılıcak toplama olucak yıne.Neden 3cu gunde dondurdular bılmıyorum.Senınkını neden 3cu gunde dondurmuwdular canım?
Teşekkürler tatlım benım 10 yumurta çıktı 9 u kaliteli 8 i döllendi ama 3. Güne 4 tane iyi kalite devam edip diğerleri iyi olmayınca riske atmak istememişler sanırım 2+2 dondurdular zaten dr um ben genelde 3. Günde iyiyse dondururum demişti. Onceki denememizde 12 kaliteli yumurtadan sadece 2 döllenmişti onlar da tutmadı bu kez o yüzden de belki kaliteye önem verdiler bir de mikroçipliydi. Ama 3 5 takılma bence embriyologlar anlıyor onu güvenmek şart ben embriyologla konuşmuştum gebelik potansiyeli yüksek embriyoların demişti sanırım o kaçıncı gün olduğundan önemli çünkü 5. Gün de olsa önemli olan rahimle buluşması kabul etmesi gömülmesi sağlıklıysa her şekilde tutunacaktır için rahat olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ne zamandı transferin 🌺

Kızlar İSTANBUL AVRUPA yakasında ESTROFEM tedarik edebileceğim bir yer var mı aldığınız çok acil lazım yarın bitiyor bulunduğum yerde de tedarik edemiyorummm

Back
X