Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah cok iyi bir degerKızlar ben sonucumu aldim. 12.gün degerim bu, çift embriyo transferiydi. Ne dersiniz?
Ya maşallah ben burdayım anne diyorMerhaba hanımlar
Kan testi günüm yarın aslında bu sabah progestan fitilimin bittiğini farkedip eczaneye gittim az önce ve tabiki dayanamadım basit bir test aldım anında ikinci çizgiyi gördüm11 gündür bekliyordum sabırla sizce de olmuş mu
Eki Görüntüle 3267298
Transferin kaçıncı günü bugün?Kizlar dayanamadım ben de gidip kan verdim. Bütün idrar testleri tek cizgiydi. Bu gün son noktayı koymak istedim. 2 saat sonra çıkarmış sonuç. Duruma göre artık iğne ilaç hepsini birakcagim
11.gunTransferin kaçıncı günü bugün?
Hadi inşallah bir güzel haber daha olsun11.gun
Test günüm yarından sonra. Ama bütün idrar testleri tek çizgi çıkıyor. Ama hala ara ara adet ağrısı oluyor. Rahimde seyirme oliyo ve bugünde bel ağrısı başladı .11.gun
İnşallah Kısmet artikHadi inşallah bir güzel haber daha olsun![]()
İnşallah sevindirici bir değer görürsün canımKizlar dayanamadım ben de gidip kan verdim. Bütün idrar testleri tek cizgiydi. Bu gün son noktayı koymak istedim. 2 saat sonra çıkarmış sonuç. Duruma göre artık iğne ilaç hepsini birakcagim
Tebrık ederım Canım benımde 2 tane 3cu gun dondurulmuş embrıyom var.Havuz yapılıcak toplama olucak yıne.Neden 3cu gunde dondurdular bılmıyorum.Senınkını neden 3cu gunde dondurmuwdular canım?Gayet güzeellltebrikler canım
benim de çift embriyo 3. Gün embriyosuydu 12. Günde değerim 994 tü doktorum çok iyi demişti sen de rahat ol bence
senin 5. Gün müydü embriyolar
Kalp atışlarını duydunuz mu acaba hayırlı olsun rabbim hayırlı evlat etsinSenden bir gün önce transfer yaptırdım benim de üçüzler sağlıkla kucağımıza alalım inşallah, sürecinden bilgilendirmeyi unutmazsan sevinirim
aynı durumdayız. ben de bugün gittim kontrole ilk kez transfer için =) hayırlısıyla olumlu sonuç alırız inşallah.Aminn inşallah canimmayısta yumurta toplama olmuştu. Pzt doktora gideceğim nasipse transfer için tedavi başlayacak. İlk başlamadan önce epey konuşmuştuk,cesaret vermistin
![]()
![]()
Teşekkür ederimGayet güzeellltebrikler canım
benim de çift embriyo 3. Gün embriyosuydu 12. Günde değerim 994 tü doktorum çok iyi demişti sen de rahat ol bence
senin 5. Gün müydü embriyolar
Teşekkür ederim, güzel sonuçlarla dönün insallahMasallah cok iyi bir degerbende kan vermeye geldim
AminnnMaşAllah canımAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
![]()
Üzme kendini bu testlerle kan verdiğinde için rahatlayacak bak gör :)Bugün 9. Gün erken gebelik testinde bu kadar çıktı, yarın kan vereceğim ama sizce daha koyu olması gerekmez miydi ?
Kaset test bile daha koyuydu sanki![]()
İnşallah, gerçekten meraktan çatlıyorum, kimyasal olacak diye de korkmuyor değilim, geçen ay asilamada 10. Gün minicik çizgi ile kan verdim 4.69 çıktı 2 gün sonra sıfırlandı, ondan korkuyorumÜzme kendini bu testlerle kan verdiğinde için rahatlayacak bak gör :)
Teşekkürler tatlım benım 10 yumurta çıktı 9 u kaliteli 8 i döllendi ama 3. Güne 4 tane iyi kalite devam edip diğerleri iyi olmayınca riske atmak istememişler sanırım 2+2 dondurdular zaten dr um ben genelde 3. Günde iyiyse dondururum demişti. Onceki denememizde 12 kaliteli yumurtadan sadece 2 döllenmişti onlar da tutmadı bu kez o yüzden de belki kaliteye önem verdiler bir de mikroçipliydi. Ama 3 5 takılma bence embriyologlar anlıyor onu güvenmek şart ben embriyologla konuşmuştum gebelik potansiyeli yüksek embriyoların demişti sanırım o kaçıncı gün olduğundan önemli çünkü 5. Gün de olsa önemli olan rahimle buluşması kabul etmesi gömülmesi sağlıklıysa her şekilde tutunacaktır için rahat olsunTebrık ederım Canım benımde 2 tane 3cu gun dondurulmuş embrıyom var.Havuz yapılıcak toplama olucak yıne.Neden 3cu gunde dondurdular bılmıyorum.Senınkını neden 3cu gunde dondurmuwdular canım?