• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Merhaba Öncelikle hamile olan arkadaşlara Rabbim sağlıkla sıhhatle evlatlarını kucağınıza almayı nasip etsin insaAllah. Bizlerede en erken zamada bu duyguları tatmak nasip olsun Aminnn.
Uzun süredir sitenin takibindeyim ama aranıza yeni katıldım.. Bende cumartesi günü transfer oldum bu 2. Transferim ilkide pozitif olmuştu maalesef 17 haftalikkan kaybettim şimdi 2.nin sonucunu bekliyorum dua eder dua beklerim🌸
Cuma transfer oldum 3 gün embriyo 2 tane bakalım inşallah güzel haberleri bizde veririz 🤲

İdrar testi yaptinmi hiç 28 yarım gün resmi tatil yarın acilden vericem enox kan sulandırıcı yazdiricam
Yok yapmadım negatif sonuçtan o kadar korkuyorum ki. Aslında bu ilk denemem iki aşılamam var negatif. Hidrosalpenksten sol tüpüm alındı. Bi oğlum var 15 yaşında o kendiliğinden olmuştu 11 yıldır deniyoruz hiç bi şekilde gebe kalamadım çok test yaptım her seferinde hayal kırıklığı rabbim bi kere tattırdı şükürler olsun ama insan istiyor işte.. olmazsa da bırakıcam zor bi süreç maddi manevi

Cok gecmis olsun bende 19 haftalikken kaybettim maalesef
Benimde 2. Transferim rabbim isteyen herkesin gonlumu mutlu etsin ins
Benim bi kaybım olmadı çok şükür tek gebelik yaşadım oğlum çok şükür yanımda rabbim herkese tattırsın anneliği. İlk kez tüp bebek denedim inşallah herkesle beraber bek de pozitif sonucu alırım

Benim bi kaybım olmadı çok şükür tek gebelik yaşadım oğlum çok şükür yanımda rabbim herkese tattırsın anneliği. İlk kez tüp bebek denedim inşallah herkesle beraber bek de pozitif sonucu alırım
Yaa kusuruma bakma mesaj atarken bi karisiklik olmus baska arkadasa cevap yazıyordum canim

Back
X