2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Kahverengi ve camurumsu olmasi bence korkmaman gereken bir akinti.eltimde pozitifi beklerken olmustu. Doktor yazinca haber et bende merak ettim.

Kahverengi ve camurumsu olmasi bence korkmaman gereken bir akinti.eltimde pozitifi beklerken olmustu. Doktor yazinca haber et bende merak ettim.
2 gün önce gittiğimde beni vajinal muayene getti bazen muayenelerden sonra olabiliyor artarsa kırmızıya dönerse haber ver dinlen dedi

Bende de olmuştu bildiğin çamur gibii proluton depot kalçadan iğne vurulmamı söyledi doktor sonra zaten birkaç peçeteden sonra gelmedi geçti hemen bir daha da olmadı şu ana kadar dinlen sende geçecektir hemen

Korkma canım bende bugün kalp atışını duymaya gidecektim sabah bi kalktım pembe kanama vardı doktora gittim bi şey demedi bende heyecandan sormayı unuttum ama korkma kesinlikle bişeyy olmaz Allah'ın izniyle

2 gün önce gittiğimde beni vajinal muayene getti bazen muayenelerden sonra olabiliyor artarsa kırmızıya dönerse haber ver dinlen dedi
Bende bugün muayeneye gittiğimde vajinal muayene oldum canım o lekelenmeye rağmen. İlaçları düzenledi duphaston tablet verdi bitene kadar kullan dedi

Bugün benim 5+4, herhangi bir bulantı yok. İlk hamileliğimde ne zaman başladı hatırlamıyorum ama serum verilecek duruma gelmiştim. Şimdi hem seviniyorum öyle olmadı daha diye, bi yandan da bhcg yeterince yükselmedi mi diyorum.

Beta hcg ile alakası yok bence canım ben 2 kese gördüm 5. Hafta da bugün zaten 5+1 bulantım yok göğüs hassasiyetim de yok ama çift kese gördüm herkesin belirtileri aynı olmuyor içini rahat tut

Beta hcg ile alakası yok bence canım ben 2 kese gördüm 5. Hafta da bugün zaten 5+1 bulantım yok göğüs hassasiyetim de yok ama çift kese gördüm herkesin belirtileri aynı olmuyor içini rahat tut
Bana kese için randevu vermedi dr. 25 ine verdi, sanırım kalp atışı da olsun diye. Dolayısıyla kese de görmeyince başladım kuruntulara. İlk hamileliğim tüp bebek değildi, hiç bu kadar dikkat etmemiştim. Bu kadar eziyet çekince sanki çengelli iğneyle duruyor da düşecekmiş gibi davranıyorum

Ayak çekilmesi ya da kramp yaşayan var mı geceleri?
Bir de akşamları kaçta uyursam uyuyayım sabah 5 gibi gözümü açıyorum bir daha da uykudan tık yok gündüz de sıcaktan uyuyamıyorum ama sabah 5 de acıkıp, WC ya da uykumu o an almış gibi uyanıyorum bu durumları yaşayan var mı ?

Merhaba aptt testini hangi bölümde baktırıyorsunuz genetik mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…