Merhaba, dün transfer oldum ve bugün aşırı derecede ishalim var. Bunun olumsuz bir sonucu olur mu acaba?Baharatla ilgili bir sınırlama söylemedi bana sadece kabız ve ishal yapabilecek yiyeceklerden uzak durmamı söyledi eğer istersen bana transfer sonrası dikkat edilecekler diye bi yazılı kağıt verdi paylaşabilirim
Bahcecide hangi doktora gidiyorsunuzBende bahceciye gidiyorum çok memnunum ama şimdilik. Bende pcosluyum ve 28 yaşındayım
Merhaba benim de rahim çizdirme olacak sanırım gebelik oluştu mu sizdeRahim çizdirme ve histeroskopi bende oldum inşallah faydasını görürüz. Baya da işe yarıyormuş sanırım
Merhaba canım bugün kontrolüm vardı 8 mm olmuş rahmim, estrofeme 3x1 devam dedi doktorum 2 gün sonra tekrar kontrol olacak haftaya salıya da transfer planım var. Salı günü doğum günüm ayrıcaben kahveyi bırakamadım yani azalttım ama içiyorum, hatta çok sigara içiyordum günde 3e düşürdüm onu da tamamen bırakamadım ilaçlarla birlikte çok stres yaptı bende. Avokado yiyorum, nar suyuna başladım ama çok hasta oldum yakın zamanda iştahım komple gitti pek bir şey yiyemez oldum elimden geldiğince süt, kuruyemiş, meyve falan yiyorum Sen kesin benden daha çok dikkat edersin ben biraz düzensiz besleniyorum hemşireyim nöbetlerim var
Merhabalar, Rabbim çok çok şifa versin zor süreçlerden geçiyoruz hepMerhaba canım bugün kontrolüm vardı 8 mm olmuş rahmim, estrofeme 3x1 devam dedi doktorum 2 gün sonra tekrar kontrol olacak haftaya salıya da transfer planım var. Salı günü doğum günüm ayrıcaben kahveyi bırakamadım yani azalttım ama içiyorum, hatta çok sigara içiyordum günde 3e düşürdüm onu da tamamen bırakamadım ilaçlarla birlikte çok stres yaptı bende. Avokado yiyorum, nar suyuna başladım ama çok hasta oldum yakın zamanda iştahım komple gitti pek bir şey yiyemez oldum elimden geldiğince süt, kuruyemiş, meyve falan yiyorum Sen kesin benden daha çok dikkat edersin ben biraz düzensiz besleniyorum hemşireyim nöbetlerim var
aynı yerde mi verdiniz ? Biraz fazla yüksek doktorunuz ne dedi. 100 ile başlayıp 400 ile devam edip ikiz olanda çokk .. ikiz gebelik pek betayla anlaşılmıyorMerhaba.
SAT 15 Temmuz.
15 Ağustos 20.00 civarında beta hcg: 197
18 Ağustos 11.00 civarında beta hcg : 1380
Yaklaşık 63 saatte 7 kata yakın artmış. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Sebebi ne olabilir? İnternette ikiz veya mol gebelik çıkıyor ancak gerçekten böyle bir durum yaşayan kişilerin yorumlarını merak ediyorum. Teşekkürler
Merhaba evet aynı yerde verdim testiaynı yerde mi verdiniz ? Biraz fazla yüksek doktorunuz ne dedi. 100 ile başlayıp 400 ile devam edip ikiz olanda çokk .. ikiz gebelik pek betayla anlaşılmıyor
Doktorunuz ne dedi ? Artık birden çok evet ama illaha kötü olucak diye birşey yokMerhaba evet aynı yerde verdim testi
Henüz sabit bir doktor bulamadım. Devlet hastanesinde rastgele randevu bulduğum bir doktora gittim yalnızca “takip edelim” dediDoktorunuz ne dedi ? Artık birden çok evet ama illaha kötü olucak diye birşey yok
Nasıl yani tüp bebek değilmi ?Henüz sabit bir doktor bulamadım. Devlet hastanesinde rastgele randevu bulduğum bir doktora gittim yalnızca “takip edelim” dedi
Sonuç ne oldu acaba naptınızHisteroskopi oldum ben bir de rahim Çizdirme yapıldı bakalım inşallah bunların etkisi olur olacağını da söylemişti doktor
Geri dönüş aldınız mıTransferi yapan doktorun yapmasını öneriyorlar genelde, ben direkt transferi yapan hekime yaptırmıştım. Bir sorun yok diye biliyorum, transfer günü netleşecek ama 2 bebeğin sığacağı kadar genişlettik demişlerdi bana
Sonucunuz ne olduRahim çizdirme ve histeroskopi bende oldum inşallah faydasını görürüz. Baya da işe yarıyormuş sanırım
Bebeğim sekiz aylık şükür kavuştuk onunlaGeri dönüş aldınız mı
Neler yaptınız bilgi verirmisiniz benim ilk transferim olumsuz oldu herşey olumluyduBebeğim sekiz aylık şükür kavuştuk onunla
Benim rahmim küçüktü histeroskopi yapıldı ilk transfer tuttu ama çoğul gebelikti erken doğumla kaybettim. İkinci transferim tutmadı, üçüncü transfer tuttu ve gebeliğim sağlıklı ilerledi çocuğum doğdu.Neler yaptınız bilgi verirmisiniz benim ilk transferim olumsuz oldu herşey olumluydu
Son transferde 2. Tutmadığı için embriyo glue ve intralipid serum uygulamıştık tedbir amaçlı .Neler yaptınız bilgi verirmisiniz benim ilk transferim olumsuz oldu herşey olumluydu
Ağrılı işlem miBenim rahmim küçüktü histeroskopi yapıldı ilk transfer tuttu ama çoğul gebelikti erken doğumla kaybettim. İkinci transferim tutmadı, üçüncü transfer tuttu ve gebeliğim sağlıklı ilerledi çocuğum doğdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?