Yok canım kimyasal değildi. Direk negatifti benim ya hiç tutunma olmamış. Onunda sebebi yokmuş yani yapılması gereken herşeyi yaptım saatli ilaçlarımı aldım falan nasip değilmiş yaniİnşallah. Sizin de tutunur sıkıca inşallahilk denemenizde kimyasal olmasının sebebini söyledi mi doktorunuz
Aynen her bebeğin bir vakti var. Napalım biz kavuşmak için elimizden geleni yapıyoruz takdir Allah’ın. Bende biraz stresliyim eşim azospermiydi bi kaç sperm çıkışı oldu benimde yumurta sayım beklenenden az oldu derken derken 2 embriyo oldu. Doktor ilk deneme olduğu için genetiğe göndermeniz şart değil size bırakıyorum dedi. Maddi anlamda baya masraflı olduğu için göndermedik. Embriyo kalitelerine biri iyi diğeri orta kalite dediler. Çok zor bir süreç bazen buralara kadar gelmek bile bir mucize diye düşünüyorumYok canım kimyasal değildi. Direk negatifti benim ya hiç tutunma olmamış. Onunda sebebi yokmuş yani yapılması gereken herşeyi yaptım saatli ilaçlarımı aldım falan nasip değilmiş yani
Değil mi bu yola ilk başladığımız zamanı düşünüyorum da gerçekten benim iki yılımı almış. Stres yönetimi zor sabır gerektiren bir süreç. İnşallah herşeyi yolunda giderde geriye dönüp baktığımız da şükrederiz sadece.Aynen her bebeğin bir vakti var. Napalım biz kavuşmak için elimizden geleni yapıyoruz takdir Allah’ın. Bende biraz stresliyim eşim azospermiydi bi kaç sperm çıkışı oldu benimde yumurta sayım beklenenden az oldu derken derken 2 embriyo oldu. Doktor ilk deneme olduğu için genetiğe göndermeniz şart değil size bırakıyorum dedi. Maddi anlamda baya masraflı olduğu için göndermedik. Embriyo kalitelerine biri iyi diğeri orta kalite dediler. Çok zor bir süreç bazen buralara kadar gelmek bile bir mucize diye düşünüyorum
Amin inşallah evet o kadar zor günler geçmeyen saatler yaşadık ki geriye dönmek istemem. Yani ben önce sperm yok diye ağlarken sperm bulundu. Yumurtalarım iyi gözükürken az sayıda oluştu. Bu spermler yumurtayı dökemez derken döllendi. 5.güne gelemezler derken 2 si geldi. O kadar stres yaşadık ki. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik:) inşallah bebişlerimiz de bizimle kavuşmayı bekliyordurDeğil mi bu yola ilk başladığımız zamanı düşünüyorum da gerçekten benim iki yılımı almış. Stres yönetimi zor sabır gerektiren bir süreç. İnşallah herşeyi yolunda giderde geriye dönüp baktığımız da şükrederiz sadece.
Embriyolarınız kaliteleri de iyiymiş bak stres yapmayın. Sağ salim transfer den sonra pozitifi göreceğiz
Amin amin olur ya inşallah buda Bi sınav işte öyle düşünelim. Siz nerede oluyorsunuz. TedaviAmin inşallah evet o kadar zor günler geçmeyen saatler yaşadık ki geriye dönmek istemem. Yani ben önce sperm yok diye ağlarken sperm bulundu. Yumurtalarım iyi gözükürken az sayıda oluştu. Bu spermler yumurtayı dökemez derken döllendi. 5.güne gelemezler derken 2 si geldi. O kadar stres yaşadık ki. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik:) inşallah bebişlerimiz de bizimle kavuşmayı bekliyordur
Antalya’da siz ?Amin amin olur ya inşallah buda Bi sınav işte öyle düşünelim. Siz nerede oluyorsunuz. Tedavi
Mersindeyim bende. Gene sohbet edelim inşallah sürecimiz aynı gibiAntalya’da siz ?
Tabi ki çok memnun olurum insan ancak kendi derdinden biri olunca anlatabiliyor derdini iyi gecelerMersindeyim bende. Gene sohbet edelim inşallah sürecimiz aynı gibi
Merhaba bende ilk denemem ve ilaçlara başlamışken ağır bir grip oldum, ateş hapşurma burun akıntısı sadece parol aldım ama atlattım çok şükür. Bol bol meyve çorba ve bol su. Dr kaygılanma geçer dedi.öylede oldu. Bende ertlenir bişeler diye çok korktumMerhaba kızlar günaydın benim de 23ünde kontrolüm var yalnız inanılmaz hasta oldum kbbye gittim doktor östrojenden dedi. Kendi doktorum östrojen yapmaz dedi. Alerjik nezle gibi boğazım sıkılıyor, gözlerim, kulağım ağrıyor, sesim kısıldı ama doktor muayenede hiçbir şey görmedi. Umarım transferim ertelenmez
Çok teşekkür ederim kaygılandım bende siz hangi aşamadasınız acaba ? İnşallah hepimizin yüzü gülerMerhaba bende ilk denemem ve ilaçlara başlamışken ağır bir grip oldum, ateş hapşurma burun akıntısı sadece parol aldım ama atlattım çok şükür. Bol bol meyve çorba ve bol su. Dr kaygılanma geçer dedi.öylede oldu. Bende ertlenir bişeler diye çok korktum
Opudan sonraki ilk adetiniz mi acaba ?Kızlar dün adet olmuştum ama tam sökülmedi sanırım, böyle leke gibi de değil gibi de dolu dolu kanamam yok. Malum bugün adetin 2. Günü. Haliyle transfer hazırlığı için rahim ölçtürmeye gittim, adetim henüz tam sökülmediği için ilaca başlayamıyorum rahim duvarım 6 mm içerde de henüz adet çıkışı tam olmadığı için sıvı birikmesi var, pazartesi yeniden ölçüm için hastaneye gideceğim ama moralim bozuldu. Sizce içimdeki sıvı boşalır mı? Doktor pıhtı da var dedi ama o adet kanıdır adetim hep pıhtılı geliyor zaten.
Merhaba, ben şuanda ilk deneme , yumurta büyütme aşamasındayım , haftaya çrşmba yumurta toplama olucak herşey yolunda giderseÇok teşekkür ederim kaygılandım bende siz hangi aşamadasınız acaba ? İnşallah hepimizin yüzü güler
İnşallah çok güzel geçer güzel haberlerimizi de veririz burdanMerhaba, ben şuanda ilk deneme , yumurta büyütme aşamasındayım , haftaya çrşmba yumurta toplama olucak herşey yolunda giderse
Histeroskopiden sonraki ilk adetim.Opudan sonraki ilk adetiniz mi acaba ?
Anladım geçmiş olsun ama bence sökülebilir sonradan bence siz şimdiden moralinizi bozmayın bu süreç insanı psikolojik olarak çok yıpratıyor moralinizi yüksek tutun iyi düşünün lütfenHisteroskopiden sonraki ilk adetim.
İnşallah siz ne aşamadasınız?İnşallah çok güzel geçer güzel haberlerimizi de veririz burdan
stres yapılmayacak bir dönem değil ki. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın. Siz hangi aşamadasınız?Anladım geçmiş olsun ama bence sökülebilir sonradan bence siz şimdiden moralinizi bozmayın bu süreç insanı psikolojik olarak çok yıpratıyor moralinizi yüksek tutun iyi düşünün lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?