2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Her yorum kafa karıştırıyor. Doğal olarak herkesin bedeni farklı hissettikleri farklı. O yüzden bişey diyemiyorum. Ben Rabb'ime bıraktım. O her şeyin en iyisini bilir. Vardır bunda da bir hayır deyip tevekkül etmek gerekli . Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Herkese merhaba arkadaşlar 6 tane embriyomuz vardı 2 deneme yaptık ve sonuç negatifti 8 haziranda naturel siklus ile son kalan 2 embriyomuz transfer edilecek umarım herşey yolunda gider inanın o kadar çok heyecanlıyım ki ilk kez sanki bu defa olucak ve bebeklerimiz sımsıkı tutunacak gibi hissediyorum düşündükte heyecandan kalbim hızlanıyor resmen inşallah Umutlarım çabalarımız boşa gitmez

Amin inş. zaten buralardayız birbirimize haber veririz Rabbim emeklerimizi görüyor umarım doğru zamandır

İnş. Benim de 3. Denemem hayırlısı olsun hakkınızda

Üçüncü denemeniz sabrınıza hayran kaldım.ben olsaydım çoktan bırakmıştım.
Benim birşey değil ki 6 9 deneme yapanları duydum olmadı diye ben pes edersem yaşım ilerlerse ilerde pişman olmamak adına elimden geleni yapayım gerisi Rabbim e kalmış yaşım 32 biraz daha beklesem yaşım geçecek

Evet bende 7.9 duydum. Benim üç başarısız aşılama yumurta takibi falan. İki defa yumurta topladım.amh değerim hızlıca düşmüş. Yaşım 31 iki yıllık evliyim. 2 dondurulmuş embriyom var. Bide tutarsa inşallah iki evladım olacak

İnş. Tutar da gerisine gerek kalmaz hakkınızda hayırlısı olsun

Bugün transfer olacak arkadaşlarım Allah hakkımızda hayırlısınız nasip etsin bize sımsıkı tutunacak embriyolarımız olsun. Heyecan dorukta vallla bende
Bol bol dua edin arkadaşlar gözlerinizi kapatın transfer anında rahat olun kasmayın vucudu kasmamak çok önemliymiş doktorum öyle demişti. Dualarım sizinle rabbim yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…