Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 13 HaziranEee en yakın test günü kimin arkadaşlar?
Benim 12 hazirandua istiyorum hepinizden
Vücut embriyoyu red etmesin bağışıklık baskılayıcı kortizon alerjide çok kullanırız dekort u biz. İlk defa duydum gebelik sürecinde tetradoks vereni opu sonrası kullanmıştım 3 günNe demek yani anlayamadım
Hepimizin tedavi şekli farklı. Benim doktorum coraspin ya da oksapar vermedi. Şu an sadece fitil progestan bir de estrofem kullanıyorum vitaminleri bıraktım. Süreç olumlu olsun da kişiye bağlı tedavi değişiyor doktora merkeze göreKızlar benim elenatel follik asit
Progestan (iğne ve fitil )
estrofem hab
Oksapar kan sulandırıcı göbekten
Bide benim coladen birde ferrum fort vitamin için bu ikisini çoktandır kullanıyorum
Var mı aynı olan
Evet tedaviler değişiyor.Rabb'im emeğimizi çabamızı görüyor.Hepimizin tedavi şekli farklı. Benim doktorum coraspin ya da oksapar vermedi. Şu an sadece fitil progestan bir de estrofem kullanıyorum vitaminleri bıraktım. Süreç olumlu olsun da kişiye bağlı tedavi değişiyor doktora merkeze göre
31 Mayıs değil miMerhabalar 31 haziranda transfer oldum 10 haziran test gunum belirtim yok bekliyorum
canım benim hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruzKızlar merhaba ben transferimi oldum bugüüünnn inşallah hayırlara vesile olur 19 haziran test günü![]()
Üzülme canım vaktinden önce ağaç çicek açmazmış. İnşallah sıkıntısız bir şekilde olur bu ay moralini bozma emeklerinizi boşa çıkarmasın Rabbimmerhaba kızlar doktor hanım da bana çarşamba gel bakalım bu ay transfere karar verelim dedi. eğer sorunsuz olursa pazartesi transfer olabilirsin dedi dualarınızı bekliyorum. moralim bozuldu yoksa 2 ay ara vereceğiz dedi üzüldüm![]()
amin canım haziranın uğuruna inanıyorum emeklerimiz dualarımız boşa çıkmaz inşallahÜzülme canım vaktinden önce ağaç çicek açmazmış. İnşallah sıkıntısız bir şekilde olur bu ay moralini bozma emeklerinizi boşa çıkarmasın Rabbim![]()
Dualarım seninle . Rabb'im hayırla sonuçlandırdımerhaba kızlar doktor hanım da bana çarşamba gel bakalım bu ay transfere karar verelim dedi. eğer sorunsuz olursa pazartesi transfer olabilirsin dedi dualarınızı bekliyorum. moralim bozuldu yoksa 2 ay ara vereceğiz dedi üzüldüm![]()
Allah razı olsun canım benimDualarım seninle . Rabb'im hayırla sonuçlandırdı
Anladım canım teşekkür ederim bilmiyorum ki doktorum ne diyorsa uyguluyoruz inşallah şifa olur meleğimizi kucağımıza alırızVücut embriyoyu red etmesin bağışıklık baskılayıcı kortizon alerjide çok kullanırız dekort u biz. İlk defa duydum gebelik sürecinde tetradoks vereni opu sonrası kullanmıştım 3 gün
Belirti aramayın benimde ilk transferimde belirtim olmadı akışına bırakın bol bol dua edinMerhabalar 31 haziranda transfer oldum 10 haziran test gunum belirtim yok bekliyorum
Teşekkür ederim tatlııımmm hepimizin güzel haberler alacağı müthiş bir Haziran olsun güzellikler olsun inşallaaahhcanım benim hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruz![]()
Kötü düşünme canım moral çok önemli tüm hormonları etkiliyor güzel düşünelim güzel olsunnn herşey Allahtanmerhaba kızlar doktor hanım da bana çarşamba gel bakalım bu ay transfere karar verelim dedi. eğer sorunsuz olursa pazartesi transfer olabilirsin dedi dualarınızı bekliyorum. moralim bozuldu yoksa 2 ay ara vereceğiz dedi üzüldüm![]()
Ayy hadi maşallah gönlünce olsun herşey Allahım hayırlısı ne ise onu nasip etsin çok sevindim Rabbim yola çıkanların yolunu açık eylesinKızlar Yarın transferim var bol bol dualarınızı bekliyorum, rabbim bu süreçte el açmış dua eden herkesin dualarını kabul etsin. Aylardır çektiğimiz tüm süreç hayırla neticelensin inşallah