2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Kızlar doktordaydım naturel siklus ile transfer hazırlığındayım ♥️ kan aldılar . Bu akam çatlatma iğnesi yapacağım 8 de ( yumurtanın kontrollü çatlayıp saatini bilmeleri için ) . Sonrada progestan fitile başlıyacağım yatmadan önce bir tane .. öyle heycanlandımki elim ayağım titriyor . 6 embriyo çözülecek . Hedef 5 ci gün ama galiba iyi gitmeme ihtimaline karşı cumada olabilir yani 3 gün dediler . Cuma yada pazar olucak dediler .arayıp haber edecekler . Dua edermisniz benim için ♥️

Kızlar doktordaydım naturel siklus ile transfer hazırlığındayım ♥️ kan aldılar . Bu akam çatlatma iğnesi yapacağım 8 de ( yumurtanın kontrollü çatlayıp saatini bilmeleri için ) . Sonrada progestan fitile başlıyacağım yatmadan önce bir tane .. öyle heycanlandımki elim ayağım titriyor . 6 embriyo çözülecek . Hedef 5 ci gün ama galiba iyi gitmeme ihtimaline karşı cumada olabilir yani 3 gün dediler . Cuma yada pazar olucak dediler .arayıp haber edecekler . Dua edermisniz benim için ♥️
Herşey gönlünüzce olsun inşallah dilerim sorunsuz şekilde güzelce ilerler minikler ve siz buluşursunuz bir an önce bolca dua edin stres yapmayın güzellikler sizin olsun inşallah🥰😇

Hayırlı olsun canım❤️ ben senin sistemi anlamadım ama hiç önce dondurup sonra çözdürüp mü kaçıncı güne gittiğine bakıyolar

Kızlar merhaba, bende 3 haziranda tek embriyo transferi oldum . 15 Haziran test günüm . 2. Günden beri kasık ağrısı ve batma hissi yaşıyorum. Belirti değildir ama tedirgin de ediyor .

Bende 2 haziranda 3.gün embriyosu tekti. Hiçbir şey hissetmiyorum valla belirti vs de yok. Yani bel ağrısı oluyor ama o da oturmaktan yatmaktan muhtemelen 😂 bu 3. Transferim ilkinde de aynı şekildeydi negatif sonuçlanmıştı inşallah bu sefer tutar. Son embriyomdu çünkü 😞 taze yaz meyveleri tüketiyorum protein ağırlıklı yumurta,et tüketiyorum rapor aldım toplu taşıma kullanmayım diye evde öyle takılıyorum kendimce. Ağır iş yapmıyorum hareketlerime dikkat ediyorum o kadar bakalım hepimiz için hayırlısı olsun🙏🏼

Herşey gönlünüzce olsun inşallah dilerim sorunsuz şekilde güzelce ilerler minikler ve siz buluşursunuz bir an önce bolca dua edin stres yapmayın güzellikler sizin olsun inşallah🥰😇
♥️♥️ rabbim hepimizin gönlündekini cersin inşallah canım güzel dileklerin için teşekkür ederim .. aslında 4 cü transferim ama tuaf şekilde heycanlıyım

Umarım güzel sağlıklı kaliteli embriyoların gelişir. 5. Gün tutma ihtimali yüksek diye o güne gitmelerini istiyorlar.

Ya arkadaşlar merak ettiğim bir şey var , bağışıklık baskılayıcı ilaçlar neye göre veriliyor bileniniz var mı? Herhangi bir kan testi vs.
Deneyimlerime göre cevap vereyim. Uzun süreli denemelerde embriyo tutmayınca vücudumuzun o embriyoyu yabancı hücreymiş gibi algılayıp yok etme teorisi var. Onun önüne geçmek için bağışıklık baskılanır nasıl ki organ nakillerinde vücut organı benimsesin diye sürekli bağışıklığı baskılayıcı ilaç kullanırlar çünkü o organ başkasından ya da kadavradan. Bizimki de o mevzu mesela bazı insanların sperme spermin içeriğine alerjisi oluyor. Ona göre tedaviye direk ekleyen de var uzun süreli olumsuz denemeler sonrası da bu ilaçları tercih eden de var.

Deneyimlerime göre cevap vereyim. Uzun süreli denemelerde embriyo tutmayınca vücudumuzun o embriyoyu yabancı hücreymiş gibi algılayıp yok etme teorisi var. Onun önüne geçmek için bağışıklık baskılanır nasıl ki organ nakillerinde vücut organı benimsesin diye sürekli bağışıklığı baskılayıcı ilaç kullanırlar çünkü o organ başkasından ya da kadavradan. Bizimki de o mevzu mesela bazı insanların sperme spermin içeriğine alerjisi oluyor. Ona göre tedaviye direk ekleyen de var uzun süreli olumsuz denemeler sonrası da bu ilaçları tercih eden de var.
Çok teşekkür ederim inşallah ihtiyacım yoktur 🥺 transfer den sonra karnım gurultularım var , hani adetten bir hafta kadar önce olanlar gibi insan korkuyor

Hayırlı olsun ne kadar güzel sağlıkla ilerlesin inşallah, kaçıncı gün embriyosuydu taze mi dondurulmus muydu, birde kaçıncı gün test yaptınız ?🥰 Nazfee Nazfee

Bende 2 haziranda 3.gün embriyosu tekti. Hiçbir şey hissetmiyorum valla belirti vs de yok. Yani bel ağrısı oluyor ama o da oturmaktan yatmaktan muhtemelen 😂 bu 3. Transferim ilkinde de aynı şekildeydi negatif sonuçlanmıştı inşallah bu sefer tutar. Son embriyomdu çünkü 😞 taze yaz meyveleri tüketiyorum protein ağırlıklı yumurta,et tüketiyorum rapor aldım toplu taşıma kullanmayım diye evde öyle takılıyorum kendimce. Ağır iş yapmıyorum hareketlerime dikkat ediyorum o kadar bakalım hepimiz için hayırlısı olsun🙏🏼
Diğer ikisi neden tutmadı yani doktor bişey söyledi mi acaba?

Kızlar merhaba. Testim çıktı pozitiiifff 🙏 Rabbime şükürler olsun. Hepiniz den dua beklerim ve hepinize de dua ediyorum 🙏🤲
Ayyy çok sevindim. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 bize süreci belirtilerini birde kaç gün sonra idrar ve kan testi yaptığını söyler misin?

Kızlar merhaba, dün opu oldum 7 yumurta toplandı bugün doktorum aradı 1 yumurta döllenmiş 2 tanesinin daha döllenme ihtimali yüksek bekliyorum dedi. Perşembe günü transfer yapılacak. Bana dua eder misiniz bu sonuçları görünce korkmaya başladım :( Şuan prolutex iğne oluyorum sabah akşam onun da amacı nedir bilen var mı?

Back
X