2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Benim de bugün duş alırken adet sancısı gibi sancim oldu ama cok fenaydı korktum biraz açıkçası

Hayirli uğurlu olsun inşallah. Darısı bana hepimize. Ne zaman transfer oldunuz? Ne zaman test yaptiniz

AA içime su serptin resmen aynen bende önceden ittiremiyordum ama son 3 gündür falan normal itiyorum gidiyor sanki yumuşamış gibi pozitifi görürüz inşallah

Kızlar sigara içenler naptı yarın transferim var yarım içiyorum kendimi kötü hissediyorum ama . (Bundan öncekilerde içmedim 3 sene bırakmıştım )

Canım ben şuan coraspin estroferm folik asit progesteron fitil ve dekort kullanıyorum fitili saate böldüm 4 tane günde sabah atıyorum mesela 10 da sonra öğlen 1.30 da sonra 5 te en sonda gece yatarken atıp uyuyorum
ESTROFEM 4 ağız 2 vajenden alıyorum, coraspin dekort öğlen, ayrıca fitil yok transferde fitil uyguladılar ama düşük iğnesi yazıldı bana haftada bir onu yaptırıcam, ENOX iğne, folik asit, devir vitamin, b12 vitamin kullanıyorum

Canı
m başka nasıl belirtilerin oldu en belirgin bu muydu çok merak ediyorum acaba adet tarihimiz yakın olduğu için mi vajina girişi ve içi gayet yumuşak durumda düşünmeden kendimi alamıyorum başka ne vardı sende

Transferimin 5. Günündeyim. Ben de çok rahat kullanıyorum, hic bir sorun yaşamıyorum.
Transferden sonra ilk 5 gün bende sorun yaşadım zor itiyordum ama son 3 gündür falan yumuşama oldu sanki artık kolay itebiliyorum inşallah iyi bişey olmuştur yoksa adet tarihim yakın olduğu için rahim yumuşadı mı bilmiyorum inşallah meleğim benimledir

Bence artık kendinizi sıkmıyorsunuzdur ve vajina kuruluğu yoktur. İlk günler genelde biraz ister istemez kendinizi sıkıyor olabilirsiniz o yüzden zorlanmış olabilirsiniz. Ayrıca adet olamazsınız korkmayın lütfen, ilaclar olmanızı engelliyor. İlaçlar bırakıldığı zaman adet 3-4 gün içinde başlıyor.

Kızlar sigara içenler naptı yarın transferim var yarım içiyorum kendimi kötü hissediyorum ama . (Bundan öncekilerde içmedim 3 sene bırakmıştım )
Ben nikotin bandıyla bırakmıştım geçen yıl. Maalesef transferde nikotin bandı kullanmak yasak. Bana doktorum yumurta toplamaya 3 gün kala nikotin bandını bıraktırmıştı, toplam 3 hafta kullandım yumurta toplama oncesi sigarayı da nikotin bandını da bıraktım. 1 yıldir içmiyorum.

İnşallah öyledir adet olmaktan çok korkuyorum sürekli bedenimi dinlemekten çok yoruldum artık çok az kaldı evde gebelik testim var ama korkumdan yapamıyorum napim

Her an adet olacak korkusu sarıyor ondan üzülüyorum tesbih çekiyorum dua ediyorum inşallah Allahım hayırlısını versin bebeklerimiz sımsıkı tutunsun bize
Merhaba canım merak etme adet olamazsın zaten ilaçların etkisiyle:) ilacı bıraksan da en az 1 hafta sürer adet olman. estrofem rahim kalınlaştırırken bu tarz adet sancısına benzer ağrılar yapıyor. tutunma emaresi de olabilir :) Hadi inşallah

İnşallah öyledir adet olmaktan çok korkuyorum sürekli bedenimi dinlemekten çok yoruldum artık çok az kaldı evde gebelik testim var ama korkumdan yapamıyorum napim
Canim olmazsın bu benim 4. Tedavim. Test tarihinde, Kan testinde negatifi görürsek (inşallah görmeyiz) doktorumuz ilaçları, fitilleri bıraktırıyor o şekilde yaklaşık 3-4 gun 1 hafta icinde regl başlıyor. Herkeste bu şekilde merak etme. Aldığımız hormonlar, iğneler, ilaçlar şişirme yapıyor doğal olarak. Normal gebelikte oluşacak hormonları bize dışarıdan veriyorlar. Onların etkisi... ayrıca kullandığın ilaçların prospektüslerinde bile yan etkileri olarak yazar. Ben bu transferimde dogala bıraktı doktorum. Suan sadece fitil ve duphaston kullanıyorum o bile şişkinlik yaptı bende. Düşün iğne, estrofem vs kullanmadığım halde.

Bende 5.gundeyim. test tarihin ne zaman canım
Benim 3. Gün ebriyosu canim. 5 Haziranda transfer oldum, 17 Haziran Cumartesi test günüm. 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi. Senin ne zaman ve kaçıncı gün Embriyosu ?
İnşallah hepimiz olumlu sonucu alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…