2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Evet canm sağol aydınlattın beni teşekkürler çok az kaldı test günüme pazartesi testim var ama beklemekten yoruldum artık sürekli bi belirti aramaktan çok sıkıldım bende normal hayata döndüm ilaçları alıyorum saat kurdum unutmuyorum çok fazla yatmıyorum onun dışında ağır iş yapmadan normal hayata devam ediyorum

Maalesef hangi doktoru dinlerseniz belirti olmayacağını söylüyor. Çünkü hem çok erken belirti için hem de ilaçların etkisi herkeste farklı etki ediyor, bir cok kişi bunu belirti sayıyor. Ama maalesef gebelik belirtisi hiç biri olamaz çünkü cok çok erken. Gebeliği net olanlarin bile gebelik belirtisi sonraları başlıyor. İlaçlar yanıltıyor henüz belirti aramamalisin. Youtube'da hangi doktoru izlesem bunu söylüyor.

A
ynen öyle cnm ama topiklerde bizimle aynı tedaviyi olanlar ve hissettiklerini okuyunca insan düşünmeden edemiyor ne bilim inşallah rabbimden dileğim bu son olur artık dualarımızı kabul etsin vatanımıza ve bizlere hayırlı olacak güzel huylu eksiksiz evlatlar nasip etsin amin

İnşallah canım benim de 15 haziran test günüm 5.gun taze transfer oldum
Zaman geçmek bilmiyor değil mi inşallah her şey yolunda gider ve pozitifleri görürüz. Benim 1 sene 2 ay içinde toplam 4. Tedavim hiç heyecan yok diyebilirim. Sanki rutine döndü gibi.

Amin canım, aynen içini ferah tut. Kaçıncı tedavin ve kaç yaşındasın? Kac tane embriyo ve kaçıncı gün embriyosu transfer edildi.

Amin canım, aynen içini ferah tut. Kaçıncı tedavin ve kaç yaşındasın? Kac tane embriyo ve kaçıncı gün embriyosu transfer edildi.
Ben 10 yıllık evliyim 27 yaşındayım yumurta kalitesi sorunum var eşimde sorun yok bu zamana kadar 3 aşılama 3 tüp bebek bu 4. Tedavim prp oldum histerekopiler oldum ne bilim benim hikaye uzun şuan 5. Güne geriden de olsa gelebilmiş tek embriyo transferini oldum ve test günümü bekliyorum canım

A bide son tedavimden sonra yumrta toplamadan yumurtalıklar sıvı toplamıştı en son ondan sonrada tiroid sorunu baş gösterdi anlayacğın pek iç açıcı değil benim serüvenim

Kızlar bana ne fitil ne iğne vermediler, acaba sizin farklı bi sorun mu vardı.
Bilmiyorum canm sadece benim embriyomun geriden geliştiğini ve testi bile 12. Gün yapmamı söyledi doktorum belki o yüzden bana fitil ve diğer ilaçları vermiştir normalde 8. Gün kan testi istiyor benim doktorum ama bana 12. Gün ver dedi benim korkumda bu yüzden zaten

Ben 41 yaşındayım, yaklaşık 1.5 senede (1sene 2 ay ) 4. Tedavim. Bizde eşimde de bende de sagliksal bir sorun yok, benim yaşla alakalı yumurta kalitesi düşüyor ister istemez. Amh 1.04
Ayni şekilde ben de histeroskopi oldum ama gayet güzel çıktı rahim içi. Tiroit sorunum yoktu normal referans aralığı içindeydi yani 4 civarındaydı. Gebelik düşünenlere 2.5 altinta olması gerektiği için tedaviye başladığımdan beri triot ilacı içiyorum. Rahim dışında myomlarim vardi gebelige engel olmayan yine de aldirdim acaba sebebi onlar olabilir mi diye acik ameliyat oldum...Benim yumurtam ilkinde 3, ikincide 10, üçüncüde 3, dördüncü yani bu tedavimde 7 toplandı. Ama hepsinde ertesi güne 2 kaldı ve 3. Gün transfer edildi. Bu kez farklı yöntem denendi yani PİEZO elektirik yöntemi ve sperme mikrocip uygulamasi yapıldı. Piezo yonteminde yumurta hücresine cok dusuk elektirik verilerek hücre bölünmesi tetiklendi. Faydası oldu mu bilmiyorum, ama 3. Gün embriyosu 10 ve 12 hücreli yani bayağı iyi kalite ilk kez yakalandı. Bakalım faydası olacak mı? Yumurta kalitesi az olanda denenebilecek yöntem. İnşallah hepinizin tutar, tüm bekleyenlere pozitif sonuç diliyorum

Kızlar bana ne fitil ne iğne vermediler, acaba sizin farklı bi sorun mu vardı
Her doktorun her hastaya uyguladığı tedavi aynı olmuyor, eğer vücudun ürettiği horrmonlar embriyonun tutunması için yeterli değilse dışarıdan müdahale gerekebilir. Doktorun sana en uygun tedaviyi seçmiştir, merak etme.

Sadece Duphaston hap verdi, 12. Gün test yapın dedi, birde yorumlara bakıyorum embriyo kalitesini belirten harflerden falan, hücre bölünme sayılarından bahsediyorlar, bana verilen evrakta öyle birşey yazmıyor, pazartesi arayıp embriyolağa soracağım, doktorumuz güzel geçtiğini herşeyin yolunda olduğunu söyledi sadece.

Kızlar bana ne fitil ne iğne vermediler, acaba sizin farklı bi sorun mu vardı.
Her doktorun tedavisi ayrı ve dondurulmus transferde farklı, taze transferde farklı olabiliyor. Mesela ben ilk tedavimde dondurulmus yapıldı. Estrofem, progestan hem göbekten hem kalcadan igne, vajinal fitil, ağızdan duphaston, ayrıca vitamin ilaçları vs.
Bu 4. Tedavim ve taze transfer olduğum diğer tedavimde de Sadece vajinal fitil ve Duphaston hap verdi. Doktorum aynı ama taze ve dondurulmus transfer olarak protokol farklı.

canım ben kendi adıma forumda takip ede ede ne nedir ne değildir, öğrenmeye çalıştım. Haliyle de doktorum ve embriyolog doğrudan bizlere embriyo kalitelerini söyleyince az buçuk ne olduğunu biliyoruz. Hatta forumda tablo bile paylaşılmıştı. Ama kaliteye rağmen kimine orta kaliteli embriyo tutunuyor kimilerine 3. gün embriyosu tutunuyor. Kısacası bebeğimizin alacak nefesi varsa o bir şekilde tutunuyor.

hadi sorum geldi kızlar ilaçlardan ötürü aşırı duygusallaşan var mı? Tek başıma olmadığımı söyleyin

Bu dördüncü transferim ilk üçünde aşırı stresliydim çok duygusaldım, 2021 Ağustos tan beri tedavi süreci içindeyiz zaten 2020 Ağustosta evlenmiştim pandemi geliniyim düğünümüz ertelendi akraba arkadaş doğru düzgün düğüne gelemedi sonra insanların hastaneye gitmeye korktuğu bir dönemde biz hep hastanedeydiktransfer öncesi hep korona testi oldum ve bu bile çok yıpratıcıydı Bir de tuttum ilk transferin acemiliği ile küçük embriyo ya günlük tuttum mektup yazıyordum ona doğmamış çocuğa don biçtim yani ilk transferin negatif sonucu o yüzden çok zor geldi
Ama bu sefer rahatım çok şükür içimde bir sükunet var bir huzur var elhamdülillah Allah'tan gelene razıyız ve Ona tevekkül ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…