Evet canm sağol aydınlattın beni teşekkürler çok az kaldı test günüme pazartesi testim var ama beklemekten yoruldum artık sürekli bi belirti aramaktan çok sıkıldım bende normal hayata döndüm ilaçları alıyorum saat kurdum unutmuyorum çok fazla yatmıyorum onun dışında ağır iş yapmadan normal hayata devam ediyorumCanim olmazsın bu benim 4. Tedavim. Test tarihinde, Kan testinde negatifi görürsek (inşallah görmeyiz) doktorumuz ilaçları, fitilleri bıraktırıyor o şekilde yaklaşık 3-4 gun 1 hafta icinde regl başlıyor. Herkeste bu şekilde merak etme. Aldığımız hormonlar, iğneler, ilaçlar şişirme yapıyor doğal olarak. Normal gebelikte oluşacak hormonları bize dışarıdan veriyorlar. Onların etkisi... ayrıca kullandığın ilaçların prospektüslerinde bile yan etkileri olarak yazar. Ben bu transferimde dogala bıraktı doktorum. Suan sadece fitil ve duphaston kullanıyorum o bile şişkinlik yaptı bende. Düşün iğne, estrofem vs kullanmadığım halde.
Maalesef hangi doktoru dinlerseniz belirti olmayacağını söylüyor. Çünkü hem çok erken belirti için hem de ilaçların etkisi herkeste farklı etki ediyor, bir cok kişi bunu belirti sayıyor. Ama maalesef gebelik belirtisi hiç biri olamaz çünkü cok çok erken. Gebeliği net olanlarin bile gebelik belirtisi sonraları başlıyor. İlaçlar yanıltıyor henüz belirti aramamalisin. Youtube'da hangi doktoru izlesem bunu söylüyor.Evet canm sağol aydınlattın beni teşekkürler çok az kaldı test günüme pazartesi testim var ama beklemekten yoruldum artık sürekli bi belirti aramaktan çok sıkıldım bende normal hayata döndüm ilaçları alıyorum saat kurdum unutmuyorum çok fazla yatmıyorum onun dışında ağır iş yapmadan normal hayata devam ediyorum
İnşallah canım benim de 15 haziran test günüm 5.gun taze transfer oldumBenim 3. Gün ebriyosu canim. 5 Haziranda transfer oldum, 17 Haziran Cumartesi test günüm. 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi. Senin ne zaman ve kaçıncı gün Embriyosu ?
İnşallah hepimiz olumlu sonucu alırız
ynen öyle cnm ama topiklerde bizimle aynı tedaviyi olanlar ve hissettiklerini okuyunca insan düşünmeden edemiyor ne bilim inşallah rabbimden dileğim bu son olur artık dualarımızı kabul etsin vatanımıza ve bizlere hayırlı olacak güzel huylu eksiksiz evlatlar nasip etsin aminMaalesef hangi doktoru dinlerseniz belirti olmayacağını söylüyor. Çünkü hem çok erken belirti için hem de ilaçların etkisi herkeste farklı etki ediyor, bir cok kişi bunu belirti sayıyor. Ama maalesef gebelik belirtisi hiç biri olamaz çünkü cok çok erken. Gebeliği net olanlarin bile gebelik belirtisi sonraları başlıyor. İlaçlar yanıltıyor henüz belirti aramamalisin. Youtube'da hangi doktoru izlesem bunu söylüyor.
Zaman geçmek bilmiyor değil miİnşallah canım benim de 15 haziran test günüm 5.gun taze transfer oldum
Amin canım, aynen içini ferah tut. Kaçıncı tedavin ve kaç yaşındasın? Kac tane embriyo ve kaçıncı gün embriyosu transfer edildi.A
ynen öyle cnm ama topiklerde bizimle aynı tedaviyi olanlar ve hissettiklerini okuyunca insan düşünmeden edemiyor ne bilim inşallah rabbimden dileğim bu son olur artık dualarımızı kabul etsin vatanımıza ve bizlere hayırlı olacak güzel huylu eksiksiz evlatlar nasip etsin amin
Ben 10 yıllık evliyim 27 yaşındayım yumurta kalitesi sorunum var eşimde sorun yok bu zamana kadar 3 aşılama 3 tüp bebek bu 4. Tedavim prp oldum histerekopiler oldum ne bilim benim hikaye uzun şuan 5. Güne geriden de olsa gelebilmiş tek embriyo transferini oldum ve test günümü bekliyorum canımAmin canım, aynen içini ferah tut. Kaçıncı tedavin ve kaç yaşındasın? Kac tane embriyo ve kaçıncı gün embriyosu transfer edildi.
A bide son tedavimden sonra yumrta toplamadan yumurtalıklar sıvı toplamıştı en son ondan sonrada tiroid sorunu baş gösterdi anlayacğın pek iç açıcı değil benim serüvenimBen 10 yıllık evliyim 27 yaşındayım yumurta kalitesi sorunum var eşimde sorun yok bu zamana kadar 3 aşılama 3 tüp bebek bu 4. Tedavim prp oldum histerekopiler oldum ne bilim benim hikaye uzun şuan 5. Güne geriden de olsa gelebilmiş tek embriyo transferini oldum ve test günümü bekliyorum canım
Transfere girmeden sigaramı içip girdim çıktıktan sonra bida ağzıma sürmedim onların varlığını bildiğim içinKızlar sigara içenler naptı yarın transferim var yarım içiyorum kendimi kötü hissediyorum ama . (Bundan öncekilerde içmedim 3 sene bırakmıştım )
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım tutar inşallah hepimizinDoktorum riske atmak istemedi, tutunma ihtimalini artırmak için böyle bir yol seçtik.
Kızlar bana ne fitil ne iğne vermediler, acaba sizin farklı bi sorun mu vardı.AA içime su serptin resmen aynen bende önceden ittiremiyordum ama son 3 gündür falan normal itiyorum gidiyor sanki yumuşamış gibi pozitifi görürüz inşallah
Bilmiyorum canm sadece benim embriyomun geriden geliştiğini ve testi bile 12. Gün yapmamı söyledi doktorum belki o yüzden bana fitil ve diğer ilaçları vermiştir normalde 8. Gün kan testi istiyor benim doktorum ama bana 12. Gün ver dedi benim korkumda bu yüzden zatenKızlar bana ne fitil ne iğne vermediler, acaba sizin farklı bi sorun mu vardı.
Ben 41 yaşındayım, yaklaşık 1.5 senede (1sene 2 ay ) 4. Tedavim. Bizde eşimde de bende de sagliksal bir sorun yok, benim yaşla alakalı yumurta kalitesi düşüyor ister istemez. Amh 1.04Ben 10 yıllık evliyim 27 yaşındayım yumurta kalitesi sorunum var eşimde sorun yok bu zamana kadar 3 aşılama 3 tüp bebek bu 4. Tedavim prp oldum histerekopiler oldum ne bilim benim hikaye uzun şuan 5. Güne geriden de olsa gelebilmiş tek embriyo transferini oldum ve test günümü bekliyorum canım
Her doktorun her hastaya uyguladığı tedavi aynı olmuyor, eğer vücudun ürettiği horrmonlar embriyonun tutunması için yeterli değilse dışarıdan müdahale gerekebilir. Doktorun sana en uygun tedaviyi seçmiştir, merak etme.Kızlar bana ne fitil ne iğne vermediler, acaba sizin farklı bi sorun mu vardı
Sadece Duphaston hap verdi, 12. Gün test yapın dedi, birde yorumlara bakıyorum embriyo kalitesini belirten harflerden falan, hücre bölünme sayılarından bahsediyorlar, bana verilen evrakta öyle birşey yazmıyor, pazartesi arayıp embriyolağa soracağım, doktorumuz güzel geçtiğini herşeyin yolunda olduğunu söyledi sadece.Bilmiyorum canm sadece benim embriyomun geriden geliştiğini ve testi bile 12. Gün yapmamı söyledi doktorum belki o yüzden bana fitil ve diğer ilaçları vermiştir normalde 8. Gün kan testi istiyor benim doktorum ama bana 12. Gün ver dedi benim korkumda bu yüzden zaten
Evet bende sinir vardı daha da Sinirli ve hassas oldum sankihadi sorum geldi kızlar ilaçlardan ötürü aşırı duygusallaşan var mı? Tek başıma olmadığımı söyleyin
Her doktorun tedavisi ayrı ve dondurulmus transferde farklı, taze transferde farklı olabiliyor. Mesela ben ilk tedavimde dondurulmus yapıldı. Estrofem, progestan hem göbekten hem kalcadan igne, vajinal fitil, ağızdan duphaston, ayrıca vitamin ilaçları vs.Kızlar bana ne fitil ne iğne vermediler, acaba sizin farklı bi sorun mu vardı.
canım ben kendi adıma forumda takip ede ede ne nedir ne değildir, öğrenmeye çalıştım. Haliyle de doktorum ve embriyolog doğrudan bizlere embriyo kalitelerini söyleyince az buçuk ne olduğunu biliyoruz. Hatta forumda tablo bile paylaşılmıştı. Ama kaliteye rağmen kimine orta kaliteli embriyo tutunuyor kimilerine 3. gün embriyosu tutunuyor. Kısacası bebeğimizin alacak nefesi varsa o bir şekilde tutunuyor.Sadece Duphaston hap verdi, 12. Gün test yapın dedi, birde yorumlara bakıyorum embriyo kalitesini belirten harflerden falan, hücre bölünme sayılarından bahsediyorlar, bana verilen evrakta öyle birşey yazmıyor, pazartesi arayıp embriyolağa soracağım, doktorumuz güzel geçtiğini herşeyin yolunda olduğunu söyledi sadece.
hadi sorum geldi kızlar ilaçlardan ötürü aşırı duygusallaşan var mı? Tek başıma olmadığımı söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?