2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Yok canım bende transfer sırasında sonra koltuğu hemen indiriyor giyin dedi .. transferden öncede idrar torbası çok dolu transferden hemen sonra çiş yap dedi 😂 yatmaya felan inanmıyorlar hatta doktorum eee ne planladınız bugün için diyor 😂
😅 hangisi doğru insan şaşırıyor yani Türkiye’dekiler bi yarım saat yatırıyor çok farklı ikisi anlam veremiyorum 😅

Ben çarşamba vericem canın normalde test günüm perşembe
Senin 5. Gün embriyosu canim o yüzden bizden erken senin. İnşallah pozitifi görüp, bize güzel haberlerini vereceksin. Sağlıkla hepimiz bebislerimizi alalım kucağımıza 💜

Arkadaşlar mesela evde test yapmaya korkuyorsunuz da
Ben çarşamba günü kan vermeye gidicem. O sabah evde kaset testim var onu yapıcam yüreğim yeterse. 19 haziran benim doğum günüm 25 i eşimin yani olursa çok güzel hediye gibi olacak bize inşallahhhh
Bence yap gitsin zaten kan testi yapacaksın neden korkuyorsun ki

Arkadaşlar mesela evde test yapmaya korkuyorsunuz da

Bence yap gitsin zaten kan testi yapacaksın neden korkuyorsun ki
Canim catlatma iğnesi olduğumuz icin idrar testinde belli bir sure 10-12 gün kadar pozitif gösteriyor. Yanıltıcı olacağı için ben yapmayı düşünmüyorum. Gercek mi ilaç etkisi mi bilmek idrar testinde imkansız, cok kafa karıştırıcı oluyor. En garantisi kan testi ve 2 gün sonra en az %66 'ya katlamasi.

hus3545 hus3545 maaaavi maaaavi C cusad
Kızlar hepimizin Transfer 5 haziran bugün 7. Günümüz...Siz hangi gün kan testi vereceksiniz. Benim cumartesi test günüm 12. Gün. Cumadan test versem mi diye kararsızım. Düşük de olsa bir sonuçla belli eder kendini 1 Gün öne çeksem mi karar veremedim.
Canım benim 19 haziran test günüm 1 gün çok farketmez diye düşünüyorum ama tabiki geç tutunma vs olduysa bilemem tabiki

Merhaba, bende daha önce eşimle birlikte genetik test vermiştim herhangi bir problem çıkmadı. Sonuçta bir problem olmamasına rağmen doktorum embriyoları genetiğe göndereceğini söyledi (daha önce düşüğüm olduğu için). Sonuç gelince de direk o ay yumurta toplama işlemi yapıp gönderdik. İlk ay 1 embriyom gitti genetiğe transfere uygun bulunmadı. Sonraki ay 2 embriyom gitti sadece 1 tanesi sağlıklı geldi, şu an transfer hazırlığındayım onu transfer edecekler. Bende süreçler direk devam etti yani. Yumurta rezervim azo yüzden az yumurta çıkıyor.
Ben bebeğimi 19.haftada kaybettim o zaman genetik test yapılmamıştı doktorda baktiralim her ihtimale karşı demişti.kan aldılar eşimle bnden.bakalim snra embriyolar gidecek mi?siz hangi şehirde yaptırdınız ? Benim eşimde hız düşük olduğu icin tüp bebek istedik

İnşallah canım ama sabah erken gebelik testi yaptım negatif yine olmadı sanırım😔
Canim uzulme erkenden, belki geç tutunma olabilir. 7. Gün çok erken yapmışsın idrar oncesi kana karışıyor keşke erken yapacaksın madem kan testi yaptirsaydin.

Ben bebeğimi 19.haftada kaybettim o zaman genetik test yapılmamıştı doktorda baktiralim her ihtimale karşı demişti.kan aldılar eşimle bnden.bakalim snra embriyolar gidecek mi?siz hangi şehirde yaptırdınız ? Benim eşimde hız düşük olduğu icin tüp bebek istedik
Benimde daha önce 1 kimyasal, birde 8. haftada kalp durması sonucu düşüğüm var. Benim sadece yumurta rezervim az, problemimiz bu. Genetiğimizde birşey çıkmadı ama düşük hikayem olduğu için doktorum embriyoları da genetiğe göndertiyor. Az yumurtam çıktığı içinde 2 kere toplamada 1 tane sağlam bulabildik. Ben istanbul kozyatağı acıbadem Cem fıçıcıoğlunda tedavi görüyorum.

😅 hangisi doğru insan şaşırıyor yani Türkiye’dekiler bi yarım saat yatırıyor çok farklı ikisi anlam veremiyorum 😅
Ben ilkinde yattım hatta wc bile kalkmadım hasta bezi kullandım. Bunda masadan yürüyerek indim çok sıkışık olduğum için direk wc ye gittim daha 5dk uzandım çıktım hastaneden. İlk denemem kayseride olmuştu bu istanbul

hus3545 hus3545 maaaavi maaaavi C cusad
Kızlar hepimizin Transfer 5 haziran bugün 7. Günümüz...Siz hangi gün kan testi vereceksiniz. Benim cumartesi test günüm 12. Gün. Cumadan test versem mi diye kararsızım. Düşük de olsa bir sonuçla belli eder kendini 1 Gün öne çeksem mi karar veremedim.
Evet canım 15 inde test ver dedi doktorum yani çok az kaldı.. transferden 10 gün sonra oluyor . Beşinci gün embriyosu . Bence de bir gün öncesi çıkar diye düşünüyorum 😍

slm kizlar ben 5 mayista 5. gün dondurlumus transfer oldum tek ve 10 günmde evde iki tane test yaptim biri digital biri normalde normal olanda ikinci cizgi vardi hafif di ama ikinci de digital di ve postive cikdi iyi bir markanin clear blue yurt disind yasiyorum türkiyede ismi ney bilmiyorum , 13 gün kan verdim 3 ckdi yani negativ di doktor da bende cok sasirdik cnkü testlermi söylemistim buarada catlatma ignesi vurulmadim, ama cok ümitliydim belirtilerimde vardi az cok ztn ilaci birakdikdan snra 3 gün icinde adet oldm daha sonrasinda doktor hic ara vermeyelm dedi diger ay yani bu ay son kalan 5. gün embryosunu transfer edildi 6.haziranda bunda acikcasi bil beltim yok progodex igne verdi bu sefer günde bir defa gögüslerm hafif acior okdr oda igneden olabilir naturel zyklus da oldum bunuda ama yine hic ümidim yok neden bilmiyorum..

Evet canım 15 inde test ver dedi doktorum yani çok az kaldı.. transferden 10 gün sonra oluyor . Beşinci gün embriyosu . Bence de bir gün öncesi çıkar diye düşünüyorum 😍
Senin 5. Gün embriyosu olduğu icin benden erken vereceksin cnm. Pozitif haberini bekliyoruz 💜

Back
X