2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

evet haklısın aşerme konusunu unutmuşum :) halbuki eşimle arada hayal kuruyoruz acaba ne absürt şeyler isteyeceksin vs diyor normal halimde bile neler neler çekiyor canım gebe iken düşünemiyorum :)) sigara konusu beni geriyor azalttım baya ama birden ikimiz de keseceğiz başka çaremiz yok :KK43:
Benim de tesellim en azından ben içmiyorum, eşim de bırakırsa çocuklar sigara içilen bir evde büyümemiş olacak. İnşallah 🙏

İçmiyorum bende kahve 😂 ama çok özledim çayı da sabah akşam içiyorum bir bardak belki şu ilk üç dört günü atlatınca içerim tutunma aşamasında Bi etkisi olur diye korkuyorum
Ben henüz çayı bırakmadım ama dün haftalar sonra bir yudum kahve içtim artık.

Ne kadar fiyati canim
Ben aile hekimine yazdırdım az önce, karşılıyor devlet. 2 kuru için 95 tl fark aldı sadece.
380di herhalde canım

Yok ya bizim klinik tamamen özel olduğu için karşılamıyor maalesef. Buldum ya hastanenin direk karşısındaki eczaneler genelde biliyor ve ellerinde olıyor depodan getirmişlerdi bana
kızlar haberiniz olsun, bantı devlet karşılıyor, aile hekimine yazdırabilirsiniz.

Ben aile hekimine yazdırdım az önce, karşılıyor devlet. 2 kuru için 95 tl fark aldı sadece.

kızlar haberiniz olsun, bantı devlet karşılıyor, aile hekimine yazdırabilirsiniz.
Gerçekten miii ben kadın doğum yazar diye düşünüp hiç şey yapmamıştım. Sağolasınn vallaha canım Allah razı olsun. Bunu eşime söylemeden halledecem 😂

Gerçekten miii ben kadın doğum yazar diye düşünüp hiç şey yapmamıştım. Sağolasınn vallaha canım Allah razı olsun. Bunu eşime söylemeden halledecem 😂
İlaçlarla alakalı akıllandım, eczaneye gidip soruyorum bu ilacı kime yazdırsam devlet karşılıyor, aile hekimine yazdırayip geleyim diyorum. Aile hekiminin karşısında hemen eczane. Sistemden kontrol ediyorlar ve hemen yazdırıp alıyorum. Artık bütün ilaçlarda böyle oldum, ona rağmen bu ay 1500 tl ilaç ücreti ödedim, devlet neyi karşılarsa kardır. O kadar sgk pirimi ödüyoruz.

İyi yapmışsınız gerçekten ama benim yaşadığım yer küçük eczacanede bulmak çok zor ilçedeyim. İlde benim gittiğim merkez öyle olunca orda bulamayız diyip alıyoruz mecbur ama sağlık ocağı dokturumu arayıp soracağım. Sağolun gerçekten

Merhaba herkese günaydın 😊
Benimde 24 mayıs da transferim oldu 3.gün çift embriyo bu ikinci denemem ilki negatifle sonuçlanmıştı hem merkezi hem doktorumu değiştirdim İNŞALLAHHHH bu defa hayırlı sonuçlar alabilirim dua edin lütfen benim içinde 5 haziran sonuç günüm 🤗
Merhaba canım belirtin varmı bence 25 mayısta 3.gün çift embriyo transferi oldum 6 haziran test günüm

Kızlar aşşa yukarı afetin kaçıncı gününe denk geliyor du transfer ? En son eylülde transfer olunca unuttum 🤓

Hayırlı olsun inşallah. Bende 27sinde oldum 3.gün. Sizin nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz
Elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum evden çıkmadım henüz korkuyorum açıkcası ihmalkarlık yaptığım için olumsuz sonuç alırım diye bugün biraz fazla duygusalım ve kasıklarımda hafif hafif ve sıklıkla sızı oluyor sizin nasıl gidiyor kaçıncı gin embriyosu

Elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum evden çıkmadım henüz korkuyorum açıkcası ihmalkarlık yaptığım için olumsuz sonuç alırım diye bugün biraz fazla duygusalım ve kasıklarımda hafif hafif ve sıklıkla sızı oluyor sizin nasıl gidiyor kaçıncı gin embriyosu
Kendinizi dinlemeyin ♥️ bol bol dinlenin size ne iyi geliyorsa onu yapın .. ara ara yürüyün evin içinde rahim e kan akışı sağlansın günde yarın avokado yemeye özen gösterin ♥️ test günü ne zaman ?

3.gün embriyo benim de bende dinleniyorum uzanıyorum. Bi ağrı sancı yok sadece dizlerim ağrıyor bugun benim. Hayırlısı olsun

Kızlar selam bugün kontrolüm vardı. Rahim kalınlığım 11 olmuş. Pazartesi nasipse transferim var 🥳 2 gün sonra kalçadan iğne başlıyoruz progeston transferden 3 gün öncede prednol. Diğer ilaçlarada aynen devam

Bişey olmaz Allahın izniyle öyle çok kafeinli ağır kahve de tüketmemek lazım 😂
Kızlar ben çay içiyorum sabahları sadece paketli gıda yememeye çalışıyorum onun dışımda pekte bir şey yapmıyorum bir sürü vitamin kullanıyorum zaten.Ve adet olcak gibi kasıklarım ağrıyor.Evde dolaşıyorum artık ilk iki gün yattım dün ve bugün yavaş yavaş dolaşıyorum ağır falan kaldırmıyorum sadece

Kızlar selam bugün kontrolüm vardı. Rahim kalınlığım 11 olmuş. Pazartesi nasipse transferim var 🥳 2 gün sonra kalçadan iğne başlıyoruz progeston transferden 3 gün öncede prednol. Diğer ilaçlarada aynen devam
Hayırlı olsun inşallah benim test tarihim 6haziran

Ohh maşallah süper hadi bakalım az kaldı bebişine kavuşmaya 🙏

Back
X