2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Kaçıncı günün yarın adetle birlikte
Yarın 13. Gün estrofemi 4x1 oral, 2x1 vajenden alıyorum. Bir de 48 saatte bir 4 bant takmaya başladım. Muhtemelen yarın transfer için randevu verilecek kalınlığa ulaşır. Eşimle tahmini beklentimiz haftaya cuma şeklinde.

Hadi bakalım dinlenin bol bol suyunu için ihmal etmeyin 🙏
Valla zorla içiyorum artık
Dün bantlarını taktım kızlar, yarın da kontrolüm var, inşallah istenilen kalınlığa ulaşır da bana da artık transfer için gün verirler, eşim de ben de çok sabırsızlanıyoruz.
Dedim gibi olur senin yarın kalınlaşır allahın izniyle 4 5 haziran da sen transfer olursun

Kızlar selam, haftaya salıya randevu verildi muayene için. 3 gündür estrofem, coraspin, imom ve oksapar kullanıyorum. Sizler neler kullanıyorsunuz? Transferim tahmini 13-14 haziran gibi olacak ama rahim kalınlığına bağlı bikaç gün gecikebilir. İlk denememde taze olduğu için mi bilmiyorum bu kadar ilaç kullanmamıştım doktor değiştirdim, şu an daha garantici geliyor doktorum. İnşallah nasibimin vakti gelmiştir🙏🏻

Kızlar selam, haftaya salıya randevu verildi muayene için. 3 gündür estrofem, coraspin, imom ve oksapar kullanıyorum. Sizler neler kullanıyorsunuz? Transferim tahmini 13-14 haziran gibi olacak ama rahim kalınlığına bağlı bikaç gün gecikebilir. İlk denememde taze olduğu için mi bilmiyorum bu kadar ilaç kullanmamıştım doktor değiştirdim, şu an daha garantici geliyor doktorum. İnşallah nasibimin vakti gelmiştir🙏🏻
Benim pazartesi transferim var Allah ın izniyle. Yarın progestan iğne başlıcam 2 ampul transferden 3 gün öncede prednol içicem sadece 3 gün kullanacakmışım. Onun harici zaten Estrofem, Redostim coraspin Ve bellavie kullanıyorum geceleride folik asit alıyprum

Benim pazartesi transferim var Allah ın izniyle. Yarın progestan iğne başlıcam 2 ampul transferden 3 gün öncede prednol içicem sadece 3 gün kullanacakmışım. Onun harici zaten Estrofem, Redostim coraspin Ve bellavie kullanıyorum geceleride folik asit alıyprum
Aşağı yukarı benzer ilaçlar sanırım. Bana da progestan ve prednol kullanacağım söylendi daha sonra. Salı günü eklenecek sanıyorum transfer yaklaştıkça. Allah kalbinizdekini kucağınıza nasip etsin tez vakitte inşallah🙏🏻

Aşağı yukarı benzer ilaçlar sanırım. Bana da progestan ve prednol kullanacağım söylendi daha sonra. Salı günü eklenecek sanıyorum transfer yaklaştıkça. Allah kalbinizdekini kucağınıza nasip etsin tez vakitte inşallah🙏🏻
Amin canım inşallah hepimizin kucağı dolar en kısa zamanda 🐣

bluequeen bluequeen -Arwen- -Arwen- kızlar ben estrafem kullanıyordum bugünden itibaren progestan kapsül (vajinal) ve progestan iğne kullanmaya başladım, pazartesi transfer günüm , sizdeki bazı ilaçlar yok bende 😦🧐

kızlar selam ben mayısın 22 sinden beri kullanıyorum yarın kontrolüm var sizce ne zaman olur transferim tahmini benimle aynı gün olan varmı ?

kızlar selam ben mayısın 22 sinden beri kullanıyorum yarın kontrolüm var sizce ne zaman olur transferim tahmini benimle aynı gün olan varmı ?
15 gün olmuş o zaman senin. Yakındır transfer sende haziran ilk haftası olursun gibi
Prednol u bende kullanıp bıraktım transfer den önce. Progestan iğneyi hala kullanıyorum

Sakiiinnn güzel olacak herşey istersen tüm işlerini bugun den yap yemek yap sonraki günler dinlenirsin bol bol
Evett ne yapsam emin olamadım ama sulu yemek tarzı yapıcam. Bi de yeşillikleri yıkar koyarım rahatca salatayı yaparım dedimm

bluequeen bluequeen -Arwen- -Arwen- kızlar ben estrafem kullanıyordum bugünden itibaren progestan kapsül (vajinal) ve progestan iğne kullanmaya başladım, pazartesi transfer günüm , sizdeki bazı ilaçlar yok bende 😦🧐
Canım herkesin fizyolojik durumuna göre ayarlıyorlar ilaçları takılma onun ilacı bende yok diye. Banada fitil vermedi mesela bugün sadece progestan iğne başlıcam 2 ampul birden olacakmış.

Back
X