Bn de merak ediyordum Bülent bey i. Nasil yaklaşımı? Farklı bir doktora benziyor, süreci de öyle mi gercekten?
Bülent hayderdedeoğluna gitt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkınızda hayırlısı olsunEvet dün iki embriyo transferi oldu bakalım kısmet![]()
Merhaba memoril da mi tedavi oldunuzBen fenix plus , megafert, coraspin ve d3k2 vitamini kullandım transferden sonra da devam
Evet yaklaşımı farklı büyüme hormonu saizen kullandırıyor hemen tüpbebek yapmıyor önce hikayeyi dinliyor iyice herşeyi inceliyor. Arkadaşım gitmişti bir buçuk senelik evliydi ona ilaçla tedavi verdi tüpbebek yapmam ben sana dedi ilk ayında gebe kaldı. Benim uzun süreli 6 yıl olunca tüpbebek yapmaya karar verdi. Yumurtaların kalitesiz dedi o yüzden döllenme gerçekleşmiyor dedi dediği gibi de oldu 18 yumurta toplandı kalan elimizde 2. Ben memnunum giden arkadaşlarım da memnun olmazsa oluru yok Kıbrıs a yönlendiriyor. Biz birşey demeden çift embriyo transferi yapacağım iki tane kaliteli olsun yeter bize sorununuz bu dedi bakalım sonuç bekliyoruz umarım eli bize de uğurlu gelirBn de merak ediyordum Bülent bey i. Nasil yaklaşımı? Farklı bir doktora benziyor, süreci de öyle mi gercekten?
Adana mı tedavi görüyorsunuz umarım güzel geçer pozitif sonuç alırızYarın transfer olacagim. Bugün akşam bel ağrım var baya. Hayırdır insallah. Daha önce hiç böyle olmamıştı. Strest yapti vücudum herhalde
Merhaba evet :)Merhaba memoril da mi tedavi oldunuz
Kayseri de tedavi görüyorum. Amin insallah. Yarin güzel bir şekilde sonlansin istiyorumAdana mı tedavi görüyorsunuz umarım güzel geçer pozitif sonuç alırız![]()
Herkese merhaba , benim yarın transferim var. Bana şans dileyin![]()
Mayıs ayı grubuna yazarsan sanırım daha çok deneyim sahibine ulaşabilirsin, bizler yeni yaptırmakta olanlarız, mesela benim transferim çarşamba günü olacak.Merhaba ben 26 sında transfer oldum bugün kahverengi akıntı gibi bir şey geldi serçe parmağım kadar. Acaba bir şey olmuş mudur? Daha önce yaşayan var mı acaba?
Oraya da yazdım belki burda da daha önceden yaptıranlar vardır diye yazayım dedim. Hayırlı olsun hepinizinki inşallah tutarMayıs ayı grubuna yazarsan sanırım daha çok deneyim sahibine ulaşabilirsin, bizler yeni yaptırmakta olanlarız, mesela benim transferim çarşamba günü olacak.
İnşallah hayırlı haberler alırsınızOraya da yazdım belki burda da daha önceden yaptıranlar vardır diye yazayım dedim. Hayırlı olsun hepinizinki inşallah tutar
İnsallah canimGeçen sene 9 haziranda transferim yapılmıştı. Şuan bebeğim kucağımda 3.5 aylık oldu bile. Haziran ayının uğuruna inanıyorum umarım hepiniz pozitif görürsünüz demeye geldim![]()
..Geçen sene 9 haziranda transferim yapılmıştı. Şuan bebeğim kucağımda 3.5 aylık oldu bile. Haziran ayının uğuruna inanıyorum umarım hepiniz pozitif görürsünüz demeye geldim![]()
Etmem mi neler çekiliyor bu yolda biliyorum. Allahım nasip etsin sağlıkla inşallah önce pozitif sonra sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun aminMsallah size. Darısı bizlere olsun. Dua edin bebeginize bakarak nolur.
..
Ay inşallahBenim de yarın transferim var. Öğleden sonra. İnşallah ikimiz de 10 gün sonunda pozitifi görürüz. Ve güzel sonuclanir