• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Kızlar bugün t +
Kızlar bende de sıfır belirtiydi ya ne bir kanama ne bir ağrı dümdüz geçti günler şükürler olsun pozitif aldım 1000 beta ile henüz kese görmedim ama sürekli belirti arıyordum bir kez göğüslerim ağrıdı ertesi gün geçti diye çok üzülmüştüm. Sürekli yatmadan ağır iş yapmadım 5 gün banyo yapmadım evde sürekli gezdim su içtim eğilmedim yer silmedim aşağıdan bir tencere çıkartmadım ama yemek bel hizama gelen işleri yaptım ❤️❤️
Benim de t + 3daha çok erken ama bende vücudumu dinliyorum hiç bir belirti yok. Biraz Gaz oluyor bende o biraz ağrı yapıyor karında onun dışında klasik belirtiler yok bende hiç.

Kızlar bugün t +

Benim de t + 3daha çok erken ama bende vücudumu dinliyorum hiç bir belirti yok. Biraz Gaz oluyor bende o biraz ağrı yapıyor karında onun dışında klasik belirtiler yok bende hiç.
Benım de T+3 21 Ekim de mi oldunuz transfer?Bende dün adet agsırısna benzer hafıf ağrı vardı arada gelen

Biz başta yaptırmadık. Keşke yaptırsaydık
Şöyleki aslında doktorunuzun bence bunu soylemesi gerekiyor tüp Bebek çok masraflı bir sürec.evet pgt de pahalı ama sürece sıfırdan başlamaktan daha uygun.pgt kesin tutacak diye birşey yok tabi ama genetik bozukluk olanlar çok çok büyük ihtimal tutmuyor.doktorun iyi kalite çok iyi embriyo dediği 4 tanesi transfer edilemez geldi 😞yaşınız çok genç lütfen ruhunuzu toparlayıp daha güçlü bir şekilde başlayın.

Benım de T+3 21 Ekim de mi oldunuz transfer?Bende dün adet agsırısna benzer hafıf ağrı vardı arada gelen
Bende ilk gün transferden ayağa kalkınca oldu ana şimdi birsey yok kasikta hafif batma oldu biraz önce bilmiyorum yaa allaahtan ümit kesilmez rabbimjn herseye gücü yeter ama iste biz cahiliz gözümüz gördüğü bildiğimiz kadarı hakkında düşüncelere kapiliylruz embriyo kalitemi düşününce bir sıkıntı kaplıyor içimi bakalım nasip 🥺

Bende ilk gün transferden ayağa kalkınca oldu ana şimdi birsey yok kasikta hafif batma oldu biraz önce bilmiyorum yaa allaahtan ümit kesilmez rabbimjn herseye gücü yeter ama iste biz cahiliz gözümüz gördüğü bildiğimiz kadarı hakkında düşüncelere kapiliylruz embriyo kalitemi düşününce bir sıkıntı kaplıyor içimi bakalım nasip 🥺
Zaman geçmiyor sıkıcı olan kısım orası 🤭Rabbim en hayırlısını nasip eylesin inşallah

Zaman geçmiyor sıkıcı olan kısım orası 🤭Rabbim en hayırlısını nasip eylesin inşallah
Ben şuan ankara da Kayinvalidemdeyim yarın ya da pazar uşaka donicez artık evime gidip rahat rahat takılmak istiyorum o zaman vakit hızlı gecicek eminim🤭 4 gündür burdayız sanki haftalardır burdayız gibi geliyor

transferin 2. günündeyim, transfer gününü sıfır kabul ediyoruz sanırım neyse vakit geçsin diye telefona bakıyorum ve önüme hep komik reelslar çıktı ve birkaç defa kahkaha attım. bir şey olur mu? gülmekten korkuyorum :( bir de hafif nezle gibiyim sürekli hapşırıyorum dünden beri. çok gerildim😞

Back
X