2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Tamamen ücretsiz vereceğim tekrar belirteyim satış değil :
Arkadaşlar öncelikle inşallah hepinizin kucaklari hayırlısı ile dolsun :)

Kesinlikle satış değil bunu belirteyim. Elimde olan ve kullanmayacağım ilaçlar var isteyen olursa lütfen benimle iletişime geçin ki ulaştırabileyim ihtiyacı olana . Bu arada İstanbul Tuzla'dayim dolapta saklanması gereken ilaçta var ona göre konuşalım isterseniz
-iki kutu Meriofert 150'lik son kullanma tarihi Ekim 2024
  • 1 kutu Gonal f 300 IU/0.5 ml son kullanma tarihi Aralık 2023 kalem şeklinde
  • 1 kutu Cetrotide 250 mcg son kullanma tarihi Ağustos 2024

Sevgiler
Lütfen ben alabilirmiyim çok zor durumdayım şuan maddi olarak tedavim durdu ilaçları alamıyorum raporum vs hiiiç bir şeyim yok

Kızlar ya dünden beri ara ara karnım ağrıyor dizlerim ağrıyor ara ara batma oluyor pıt pıt göbek deliğimin orası batıyor. Yarın bir hafta olacak Allahın izniyle. Eşimde soruyor nasıl var mı bişey diye bende yok diyorum. Beklentiye girmeyelim diye ya
Merhaba test yaptınız mı merak ettim 🙈 ben dayanamadım da bugün yaptım idrardan baktım silik çizgi çıktı sabaha karşı inanılmaz bir karın ağrısıyla uyandım dedim bu normal olamaz 🤦‍♀️ ama daha 4. Günüm çok sabırsızım 😀

Merhaba test yaptınız mı merak ettim 🙈 ben dayanamadım da bugün yaptım idrardan baktım silik çizgi çıktı sabaha karşı inanılmaz bir karın ağrısıyla uyandım dedim bu normal olamaz 🤦‍♀️ ama daha 4. Günüm çok sabırsızım 😀
Gerçekten miii tekrarlayın yarın falan bakalım koyulaşacak mı. Benim de sanki karnım ağrıyor gibi değil gibi de bilmiyorum gerçekten. Yapamadım cesaret edemedim 😂

Gerçekten miii tekrarlayın yarın falan bakalım koyulaşacak mı. Benim de sanki karnım ağrıyor gibi değil gibi de bilmiyorum gerçekten. Yapamadım cesaret edemedim 😂
Deli gibiyim annem yat diyor kalkıyorum sabahın 7 sinde kalkıp test yapan bir deli daha olamaz herhalde 😂 erken daha sevinmek istemiyorum çok yaşadım bu durumu 🥺 7. Gün pozitif çıkanların paylaşımı var iki gün sonra gene pozitif çıkarsa kan vereceğim heyecan yaptım 😅

hadi hayırlısı inşallah
Deli gibiyim annem yat diyor kalkıyorum sabahın 7 sinde kalkıp test yapan bir deli daha olamaz herhalde 😂 erken daha sevinmek istemiyorum çok yaşadım bu durumu 🥺 7. Gün pozitif çıkanların paylaşımı var iki gün sonra gene pozitif çıkarsa kan vereceğim heyecan yaptım 😅
Bende negatifi görmek istemiyorum ya erken gebelik testim var . 9. Günüm benim de cesaretim yok.

hadi hayırlısı inşallah

Bende negatifi görmek istemiyorum ya erken gebelik testim var . 9. Günüm benim de cesaretim yok.
İnş. Vardır çıkar sizin hemde varsa kopkoyu çıkar umarım pozitiftir benim çift embriyo diye bu kadar sabırsız davranıyorum negatifte olabilir benim ki o çizgiyi görmek bile beni mutlu etti olmasa da hayırlısı 🙏☺️ dünya nın sonu değil ölümden başka herşeyin çaresi var elbet.

hadi hayırlısı inşallah

Bir de biz sessiz sedasız yaptık transfer günü dahil kaç tane eşimin yakını aradı eşin hamile kızınız oluyor iki kişi rüyasında gördü aynı şekilde 😊 eşim de mecbur söylemiş biz bir yola girdik diye umutluyum Rabbim hakkımızda hayırlısını versin 🙏 eşimin ayağı kesilme durumu var belki bu bebek bizim için umut olur acımızı hafifletir. 🥺🙏

Bir de biz sessiz sedasız yaptık transfer günü dahil kaç tane eşimin yakını aradı eşin hamile kızınız oluyor iki kişi rüyasında gördü aynı şekilde 😊 eşim de mecbur söylemiş biz bir yola girdik diye umutluyum Rabbim hakkımızda hayırlısını versin 🙏 eşimin ayağı kesilme durumu var belki bu bebek bizim için umut olur acımızı hafifletir. 🥺🙏
Öyle mi çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda şifasını versin. Bebişiniz yada bebişlerimiz size umut şans olsun. 🤲
Bende yaparsam test yazarım mutlaka

Kızlar benimde çift embriyo. Transfer gününden itibaren kasık ağrım vardı önce sağ sonra sola geçti. Bugün 7. Günüm adet günüm diye mi bilmiyorum ara ara ağrı oluyor.şişkinlik çok . Ama o kasık ağrım kalmadı .yani karnım ağrıyor ama transfer sonrası gibi değil .

Kızlar benimde çift embriyo. Transfer gününden itibaren kasık ağrım vardı önce sağ sonra sola geçti. Bugün 7. Günüm adet günüm diye mi bilmiyorum ara ara ağrı oluyor.şişkinlik çok . Ama o kasık ağrım kalmadı .yani karnım ağrıyor ama transfer sonrası gibi değil .
Ben bir kere tek gebe kaldım o da boş gebelik adet ağrısı çekmiştim çok kötü anlamamıştım. 2 defa tüp bebek ikisi de tutmadı aynı ağrılar bu 3. Denemem benim de çift embriyo aynı ağrılar kendinizi dinlemeyin vardır inş. Benim bir duruyor bir ağrıyor ilaçlarda cabası onlarda kasılma yapar hayırlısı hakkımızda

Back
X