2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Kızlar 2 haziranda 5.gün bir tane embriyo transferi oldum hiç belirtim yok 4.gün oldu benim gibi olan var mı? Hiç bişey hissetmiyorum 🥺

♥️♥️ rabbim hepimizin gönlündekini cersin inşallah canım güzel dileklerin için teşekkür ederim .. aslında 4 cü transferim ama tuaf şekilde heycanlıyım
Amiiinn Rabbim umudumuzu ve heyecanımızı hep ilki gibi kılsın inşallah umut çok önemli benimde 2. Transferim ilkinde bebeğimi kaybettim toparlanmak kolay olmadı ama tesellim cennet kuşum oldu ona sığındım Rabbime sığındım Allah herkese hayırlısını nasip etsin🥹🤲🏻

Kızlar merhaba, dün opu oldum 7 yumurta toplandı bugün doktorum aradı 1 yumurta döllenmiş 2 tanesinin daha döllenme ihtimali yüksek bekliyorum dedi. Perşembe günü transfer yapılacak. Bana dua eder misiniz bu sonuçları görünce korkmaya başladım :KK43: Şuan prolutex iğne oluyorum sabah akşam onun da amacı nedir bilen var mı?
Korkmayın 1 tanesi bile yeter Allahın izniyle

Kızlar merhaba. Testim çıktı pozitiiifff 🙏 Rabbime şükürler olsun. Hepiniz den dua beklerim ve hepinize de dua ediyorum 🙏🤲
Oy maşallahhh canımmm Allah devamını nasip etsiiinnn kaç çıktı sonucunnnn çok sevindimmm herşey gönlünce olsun inşallah 🥰😇

Allah razı olsun kızlar. Benim 3.gün dondurulmuş bebişim hatırlarsanız. Normalde yarın 12. Günüm test vermem gerekiyor ama ben sabah idrar testi yaptım pozitif çıkınca kan verelim dedik. Değerim de 400 çıktı perşembe tekrarlıcağım.
Belirti olarak aslında pazar günü kasık da kramp hissettim anlık bir kaç defa sonra da belim ağrıdı o gün. Başka da hiç bişey olmadı. Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın hepimizin gönlüne göre versin 🙏🤲😘

Olacağı varsa da olmayacaktır zaten bu enerji ne yaa pek umutlu değilim ne demek sen evrenden ne istersen onu verir ama nasıl istediğin çoook önemli kelimeler laflar çok önemli bu kadar olumsuz olma lütfen yaa ben burda bu şekil yazanları görünce çok üzülüyorum azcık güzel düşünün ya
Mesajı yeni gördüm. Umutsuz gibi görünmüşüm ama aslında korku desek daha doğru olur . Bu zamana kadar hiçbirsşeye kolayca sahip olamadığım için korku duygusu ağır basıyor. Üç aşılama hızla düşen amh . Dediğim gibi Rabbime bıraktım.hayırlısıyla versin inşallah

Allah razı olsun kızlar. Benim 3.gün dondurulmuş bebişim hatırlarsanız. Normalde yarın 12. Günüm test vermem gerekiyor ama ben sabah idrar testi yaptım pozitif çıkınca kan verelim dedik. Değerim de 400 çıktı perşembe tekrarlıcağım.
Belirti olarak aslında pazar günü kasık da kramp hissettim anlık bir kaç defa sonra da belim ağrıdı o gün. Başka da hiç bişey olmadı. Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın hepimizin gönlüne göre versin 🙏🤲😘
Maşallah canım benim değerin çok güzel çıkmış benimde ilk bebeğim değerim 348 di çok iyi demişlerdi maşallah seninde güzel riskli bir değer değil sağlıkla ilerlesin inşallah 😇

Mesajı yeni gördüm. Umutsuz gibi görünmüşüm ama aslında korku desek daha doğru olur . Bu zamana kadar hiçbirsşeye kolayca sahip olamadığım için korku duygusu ağır basıyor. Üç aşılama hızla düşen amh . Dediğim gibi Rabbime bıraktım.hayırlısıyla versin inşallah
Doğdurudur ama korkma lütfen canım güzel düşün pozitif olmak stresten uzak olmak çok önemli istediğin kadar tedavi ol stresden uzak durmazsn olmazzz inşallah Allahım yar ve yardımcın olacak tamam mı 🥰

Doğdurudur ama korkma lütfen canım güzel düşün pozitif olmak stresten uzak olmak çok önemli istediğin kadar tedavi ol stresden uzak durmazsn olmazzz inşallah Allahım yar ve yardımcın olacak tamam mı 🥰
Haklısın baş belası stresi hayatımdan atmam gerekli.Allah razı olsun inşallah. Rabb'im seninde yardımcın olsun 🤲

Kızlar merhaba, dün opu oldum 7 yumurta toplandı bugün doktorum aradı 1 yumurta döllenmiş 2 tanesinin daha döllenme ihtimali yüksek bekliyorum dedi. Perşembe günü transfer yapılacak. Bana dua eder misiniz bu sonuçları görünce korkmaya başladım :KK43: Şuan prolutex iğne oluyorum sabah akşam onun da amacı nedir bilen var mı?
İğneler sizi transfere hazırlamak için korkmayın, Allah başarılı eylesin inşallah

Back
X