2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Bende o da yok hiç bişey hissetmiyorum :/
Bende de belirti yok şu an ilk iki üç gün adet sancısı yaşadım ama sürekli ki taze transferdi opu sonrası kötüydüm onun devamı gibi oldu 😊 iki gündür belirti yok estrofem bulantı yapıyor fitil kaşıntı yapıyor belirti yok hiç rahat olun umarım güzel sonuçlar alırız 🙏

Bende de belirti yok şu an ilk iki üç gün adet sancısı yaşadım ama sürekli ki taze transferdi opu sonrası kötüydüm onun devamı gibi oldu 😊 iki gündür belirti yok estrofem bulantı yapıyor fitil kaşıntı yapıyor belirti yok hiç rahat olun umarım güzel sonuçlar alırız 🙏
Canım benim dondurulmuş embriyo bi de ben ilaç da kullanmıyorum kan sulandırıcı ve fitil dışında. Onlarda pek yan etki yapmıyor öyle işte

Bende 2 haziranda 3.gün embriyosu tekti. Hiçbir şey hissetmiyorum valla belirti vs de yok. Yani bel ağrısı oluyor ama o da oturmaktan yatmaktan muhtemelen 😂 bu 3. Transferim ilkinde de aynı şekildeydi negatif sonuçlanmıştı inşallah bu sefer tutar. Son embriyomdu çünkü 😞 taze yaz meyveleri tüketiyorum protein ağırlıklı yumurta,et tüketiyorum rapor aldım toplu taşıma kullanmayım diye evde öyle takılıyorum kendimce. Ağır iş yapmıyorum hareketlerime dikkat ediyorum o kadar bakalım hepimiz için hayırlısı olsun🙏🏼
İyi düşünelim iyi olsun 🙏🏻 sabırla bekleyeceğiz.

Canım benim dondurulmuş embriyo bi de ben ilaç da kullanmıyorum kan sulandırıcı ve fitil dışında. Onlarda pek yan etki yapmıyor öyle işte
ne güzel ya yapsaydı ☺️ beni mahvediyor ilaçlar midemi mahvetti mantar mı olmadım çok hassas bünyeye sahip olunca 😄 keşke benim de öyle olaydı sevin bence yan etkileri yaşamadığına belirtisiz daha güzel ya ben gibi olsaydı 😄

ne güzel ya yapsaydı ☺️ beni mahvediyor ilaçlar midemi mahvetti mantar mı olmadım çok hassas bünyeye sahip olunca 😄 keşke benim de öyle olaydı sevin bence yan etkileri yaşamadığına belirtisiz daha güzel ya ben gibi olsaydı 😄
Aynen canım çok şükür Allah yardımcın olsun 🤲🏻

Kızlarr transfer tarihim belli oldu 14 haziran çarşamba. Doktorum tek transfer yapacağını söyledi ben çift istiyodum aslında ama böylesinin daha iyi olacağını söyledi kendisine güvenim tam. İnşallah güzel geçer sıkıca tutunur bebeğim dua edin bana🌸

Kızlar dün olamadığım transferimi bugün anestezili oldum çok şükür. Başarılı geçmiş . 2 embriyo transfer edildi. 14 Haziran test günüm. Bakalım Allah büyük hayırlısını nasip etsin hepimize. Bugün oksapar iğne başladım. Gonalf ler gibi göbek deliğine yakın çevrelere mi yapmamız gerekiyor illa yoksa göbek olan heryere mi ? .

Kızlarr transfer tarihim belli oldu 14 haziran çarşamba. Doktorum tek transfer yapacağını söyledi ben çift istiyodum aslında ama böylesinin daha iyi olacağını söyledi kendisine güvenim tam. İnşallah güzel geçer sıkıca tutunur bebeğim dua edin bana🌸
Hayırlısı olsun hakkınızda umarım bu sefer olumlu sonuçlanır. Hikayenizi okuyordum tam acaba sonuç ne oldu diye inş. Olumlu diye sonuna kadar okudum transferi bekliyormuşsunuz 🙈 dualarım seninle haziran ayı hepimize uğur getirir inş. 🙏

Kızlar dün olamadığım transferimi bugün anestezili oldum çok şükür. Başarılı geçmiş . 2 embriyo transfer edildi. 14 Haziran test günüm. Bakalım Allah büyük hayırlısını nasip etsin hepimize. Bugün oksapar iğne başladım. Gonalf ler gibi göbek deliğine yakın çevrelere mi yapmamız gerekiyor illa yoksa göbek olan heryere mi ? .
Güzel sonuçlara inş. Göbek etrafı bizde hesap göbek deliğinden iki parmağın uzaklıkta çevresine yapabilirsin. Kollardan dirsekten itibaren 5 parmak yukarı elinle tutup kolundan da yapabilirsin dönüşümlü. Gonal f gibi oda subkutan

Güzel sonuçlara inş. Göbek etrafı bizde hesap göbek deliğinden iki parmağın uzaklıkta çevresine yapabilirsin. Kollardan dirsekten itibaren 5 parmak yukarı elinle tutup kolundan da yapabilirsin dönüşümlü. Gonal f gibi oda subkutan
Amin inşallah canım. Kendim yaptım ilk iğneyi canım acıdı yavvv gonalflerin ipne daha inceydi sankim. Akşamda kalçadan iğnem var kalçalarım morardı mengeneye sıkıştırmışlar gibi ağriyyy inşallah değer tüm bunlara

Amin canım inşallah 😇

çok şükür hayırlı olsun sevindim canım, aa sende mi oksapar başladın , ne için verdi doktorun? Test tarihlerini listelesek mi ne yapsak :)

Amin inşallah canım. Kendim yaptım ilk iğneyi canım acıdı yavvv gonalflerin ipne daha inceydi sankim. Akşamda kalçadan iğnem var kalçalarım morardı mengeneye sıkıştırmışlar gibi ağriyyy inşallah değer tüm bunlara
Maalesef clexane oksapar yakıyor bir de aslında aynı iğne uzun sadece 😊 hastalara yapa yapa ama can yakar biraz bir alternatif daha var bacak üstüne de yapılır ama bu sefer yürümeni engeller. Koldan kola göbek etrafı saat gibi yaptığın yerin etrafında döne döne yaparsın zor işimiz Allah kolaylık versin 🙏 ben hastalara yaparken acımasız derlerdi kendime yapınca anladım gerçekten acıyormuş 😂

Birde sen kalçadan hergün mü vurduruyorsun benimki morarmadı henüz, birde çok acımıyor öyle dokunursan iğne kısımlarına az açıyor , iki güne bir vurduruyorum ben 🤨😊

Amiiinn Rabbim umudumuzu ve heyecanımızı hep ilki gibi kılsın inşallah umut çok önemli benimde 2. Transferim ilkinde bebeğimi kaybettim toparlanmak kolay olmadı ama tesellim cennet kuşum oldu ona sığındım Rabbime sığındım Allah herkese hayırlısını nasip etsin🥹🤲🏻
Amin canımmm benim 4 cü daha hiç tutunma olmadı

Kızlar bişey sorucam şimdi ovitrelle yaptım ama içinde az bişey kalmış dışarı doğru sıkınca çıktı bişey olurmu ? Az bişey kalmıştı korktum şimdi

Back
X