2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Canım bunca zahmet çekiyoruz zaten bir de kendini üzme içini ferah tut 🙏hiçbirimiz hiçbir şeyi dört dörtlük yapmıyoruz elinden gelenin en iyisini yapıyorsun merak etme hiç bir sıkıntı yok 🤗💛🌸
Ne olur üç yüz beş yüz çocuğumuz olsun inşallah amin 🫶🫶🫶

3 embriyo transferi oldu heyecan dorukta gel test günü gel

Bana fitil vermediler transferde makattan fitil yapıldı, 1 hafta sonra da düşük önleyici iğne kullanıcam. Doktorlar da çeşit çeşit hepimizin farklı tedavileri var.
Ben hem kalçadan progestan hemde lutinus fitil kullanıyorum transfere 5 gün kala başladım. Evet her doktorun tedavisi farklı cidden 🤨

Aç karna içip üstüne su içersen ishal bile yapıyor, ama bana önerilmedi kayısı ve bol su ile şansımı deniyorum
Bana verdikleri kağıttada kahvaltıyla birlikte almam gerektiği yazıyo. Sabahları içiyorum ek olarak kayısıda yiyorum hiç sevmediğim halde yinede kabızım ne yapacağımı şaşırdım

hamilelik ayları nasıl hesaplanıyor çok erken biliyorum ama bir arkadaşla farklı biliyormuşuz da merak ettim

Bana verdikleri kağıttada kahvaltıyla birlikte almam gerektiği yazıyo. Sabahları içiyorum ek olarak kayısıda yiyorum hiç sevmediğim halde yinede kabızım ne yapacağımı şaşırdım
Zeytinyağı iyi gelir bence hem büyük şifa 🙏 kayısıyı kuru olarak değil de hoşaf olarak sulu olarak tüketiyorum ben.

Kayısıyıda sabahları aç karna üzerine 1 bardak suyla içmek gerekiyo. Arada değişip kuru incirde olur bi süre sonra onada alışıyo bünye

Kızlar neden transferden önce yumurtanın çatlamasını istiyorlar bilen var mı ?
Size yeni transfer yapacağı için adetinizden sonra oluşan yumurtaların çatlaması gerekiyor, ki yenisi gelişebilsin. Mesela normal bir hastada yumurta gelişiminden sonra çatlatma iğnesi yapılır 36 saat sonra ilişki önerilir ki var olan yumurta döllensin diye, ama bunda zaten dönlenmiş yumurta transfer ediliyor o sebeple.

Kizlar, bugün sabah küçük bir lekelenme vardı iç camasirimdi. Devamı gelmedi şükür. Olumluya yorup bol bol dua ettim. Transfer gününü saymazsak 7. Günüm bugün.

Kizlar, bugün sabah küçük bir lekelenme vardı iç camasirimdi. Devamı gelmedi şükür. Olumluya yorup bol bol dua ettim. Transfer gününü saymazsak 7. Günüm bugün.
Genelde yerleşme kanaması olur canım .. kan ver istersen ..

Back
X