2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Eklentiler

• IMG_3864.webp
    IMG_3864.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 72
Zaman geçmek bilmiyor değil mi 😅 inşallah her şey yolunda gider ve pozitifleri görürüz. Benim 1 sene 2 ay içinde toplam 4. Tedavim hiç heyecan yok diyebilirim. Sanki rutine döndü gibi.
aynen canım benimde 1 sene içinde 4.tedavim. bu 1 sene icinde histreoskobi mi olmadım prp mi olmadım neler neler

Kızlar reglim biteli 3 gün oldu. Reglimin 5. Günü rahim kalınlığı kontrolüm vardı 3 mm çıktı normal olduğunu e2 ve proteston değerlerimin uyumlu normal olduğunu söylediler ve doktorum 2 tane yumurtamın olduğunu adetin 5. Gününde boyutların 12 mm ve 14 mm olduğunu söyledi bugün adetimin 10. Günü sol kasığımda ağrılarım var ara sıra batma gibi acaba o yumurtalar erken çatladığı için midir? Rahim kalınlığımda herhangi bir sorun çıksın istemiyorum. Rahim kalınlığım inşallah sağlıklı bir şekilde kalınlaşmaya devam ediyordur pazartesi günü 2 gün sonra rahim kalınlığı son kontrolüm var transfer tarihi verilecek. Umarım kasık ağrılarım o yumurtalar sanırım çatlama vakti geldi ondan kaynaklı mı ağrı yapıyordur. Kistim çok şükür yok olsa 1 hafta önceki kontrolümde doktorum söylerdi o yüzden içim rahat olabilir demi?

Kızlar bugün kan tahlili verdim ben artık bir hamişim 🥰 31mayıs transfer oldum 5. Gün emriyosu 12si test günümdü bugün doktorum test vermemi istedi..
Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️🤗
Maşallah gözün aydın olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin anneli babalı büyütsün iki cihânda da gözünüzün nuru aydınlığı olsun yavrunuz🤩👶🏻🌸🌿

Merhaba canım merak etme adet olamazsın zaten ilaçların etkisiyle:) ilacı bıraksan da en az 1 hafta sürer adet olman. estrofem rahim kalınlaştırırken bu tarz adet sancısına benzer ağrılar yapıyor. tutunma emaresi de olabilir :) Hadi inşallah
İnşallah çok teşekkür ederimmm😇🥰😍

Benim 3. Gün ebriyosu canim. 5 Haziranda transfer oldum, 17 Haziran Cumartesi test günüm. 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi. Senin ne zaman ve kaçıncı gün Embriyosu ?
İnşallah hepimiz olumlu sonucu alırız🌺
Bende 5 haziran 3. Gün embriyosu tek transfer oldum 19 haziran test günüm😇 hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Kızlar bugün kan tahlili verdim ben artık bir hamişim 🥰 31mayıs transfer oldum 5. Gün emriyosu 12si test günümdü bugün doktorum test vermemi istedi..
Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️🤗
Oyyy maşallahhh ne güzelll sağlıkla ilerlesin inşallahhh yaaa kaç çıktı değeriniz tebrik ederimmm darısı bizlere inşallaaahh😍🥰

Kızlar reglim biteli 3 gün oldu. Reglimin 5. Günü rahim kalınlığı kontrolüm vardı 3 mm çıktı normal olduğunu e2 ve proteston değerlerimin uyumlu normal olduğunu söylediler ve doktorum 2 tane yumurtamın olduğunu adetin 5. Gününde boyutların 12 mm ve 14 mm olduğunu söyledi bugün adetimin 10. Günü sol kasığımda ağrılarım var ara sıra batma gibi acaba o yumurtalar erken çatladığı için midir? Rahim kalınlığımda herhangi bir sorun çıksın istemiyorum. Rahim kalınlığım inşallah sağlıklı bir şekilde kalınlaşmaya devam ediyordur pazartesi günü 2 gün sonra rahim kalınlığı son kontrolüm var transfer tarihi verilecek. Umarım kasık ağrılarım o yumurtalar sanırım çatlama vakti geldi ondan kaynaklı mı ağrı yapıyordur. Kistim çok şükür yok olsa 1 hafta önceki kontrolümde doktorum söylerdi o yüzden içim rahat olabilir demi?
Merhaba canım evet ondan ağrıyorudr ağrı yapıyor çünkü sorun yoktur kendini strese sokma stres bizim en büyük düşmanımız bu yolda herşeyi bozabiliyor inşallah güzel günler yakındır😇

Bende 5 haziran 3. Gün embriyosu tek transfer oldum 19 haziran test günüm😇 hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Ayni gün olmuşuz 😊 aynen canım hakkımızda hayırlısı olsun. Tüm isteyen herkesin sağlıklı ve hayırlı bebisleri olsun 🌺 senin test gününü 14 gün sonrasına baya uzun vermişler. Sanırım beta Hcg fazlasıyla yukselince gormek istiyor doktorun. Benimki 12. Gün test günü 17 Haziran, eğer gebelik değeri varsa kanda,19 Haziran yeniden test.

Ayni gün olmuşuz 😊 aynen canım hakkımızda hayırlısı olsun. Tüm isteyen herkesin sağlıklı ve hayırlı bebisleri olsun 🌺 senin test gününü 14 gün sonrasına baya uzun vermişler. Sanırım beta Hcg fazlasıyla yukselince gormek istiyor doktorun. Benimki 12. Gün test günü 17 Haziran, eğer gebelik değeri varsa kanda,19 Haziran yeniden test.
Aynen canım aynı gün olmuşuuz inşallah hayırlı haberler alırız evet benim ilk transferimde böyleydi 14. Gün o tutmuştu ama malesef kalp durmasıyla cennet kuşu oldu meleğim bu 2. Transferim bakalım bekliyoruz sabırla Rabbim neylerse güzel eyler😇

Back
X