2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Eki Görüntüle 3259573 merhaba kızlar, bugün transferimin 5. Günü transfer günü hariç saba test yaptım böyle çıktı sizce var mı?
Bundan önceki negatif olan transferimde de böyle çıkmıştı ama onda çatlatma iğnesi vurmuştum, bunda vurmadım.
Ay maşallah benimde bugün 6. Günüm ama korkuyorum test yapmaya

47EFE276-8EC5-4D65-9CA5-CC15C305355F.webp
kızlar merhaba, bugün transfer hariç 8. Günüm . 5 günlük tek embriyo 3 haziranda transfer olmuştum . Bu sonuç çok silik . Emin olamadım. Perşembe beta günüm . Kan vermeye gitmeli miyim sizce 🥹

Kızlar transferden öncesine göre 2 kg vermişim, üstelik adam akıllı tuvalete de çıkamıyorum, sabah aç karna 2 3 kaşık zeytin yağı içtim ama o da mide bulantısı yaptı, ben bu kabızlıkla ne yapacağım ama ya. Hareketsizim ve evdeyim bu kilolar nerden gitti. Kafamda yine sorular
Kabızlık için duphalac içebilirsin canım

Eki Görüntüle 3259667 kızlar merhaba, bugün transfer hariç 8. Günüm . 5 günlük tek embriyo 3 haziranda transfer olmuştum . Bu sonuç çok silik . Emin olamadım. Perşembe beta günüm . Kan vermeye gitmeli miyim sizce 🥹
Maşallah pozitif haberleri geliyo darısı biz bekleyenlerin başına insallah

Sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum dışardayken çok ince günlük pedi sık değiştiriyorum canım
Sağol canım bende bir deneyim . Yani gerçekten aşırı yağlı ve havada sıcak çok kaşıntı yaptı doktor bugün yarına kadar devam ederse ağızdan alınacak progestan yazalım dedi. Senin dediğin gibi bir deneyim bakalım

Eki Görüntüle 3259667 kızlar merhaba, bugün transfer hariç 8. Günüm . 5 günlük tek embriyo 3 haziranda transfer olmuştum . Bu sonuç çok silik . Emin olamadım. Perşembe beta günüm . Kan vermeye gitmeli miyim sizce 🥹
Maşallah hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin ♥️🌸🤲🏼

Kızlar bugün sabah ben transfer oldum ♥️ 6 döllenmiş yumurta çözdürüldü 1 tanesi ilk günden itibaren gelişemedi ve 5 kaldı,o 5 tanesi ise perşembeye kadar geldi 3 günlük oldu ama bugün 5 ci güne 1 tanesi geldi . 1 tane 5 gün blastokist’i transfer oldum ♥️🌸🤲🏼 4 cü transferim pozitif görenler hamilelerin duası kabul olurmuş benide eksik etmeyin dualarınızdan 🤲🏼🤲🏼♥️

Kızlar bugün sabah ben transfer oldum ♥️ 6 döllenmiş yumurta çözdürüldü 1 tanesi ilk günden itibaren gelişemedi ve 5 kaldı,o 5 tanesi ise perşembeye kadar geldi 3 günlük oldu ama bugün 5 ci güne 1 tanesi geldi . 1 tane 5 gün blastokist’i transfer oldum ♥️🌸🤲🏼 4 cü transferim pozitif görenler hamilelerin duası kabul olurmuş benide eksik etmeyin dualarınızdan 🤲🏼🤲🏼♥️
Hayırlı olsun güzel haberler alırız inşallah dikkat et kendine ilk bi kaç gün

Hayırlı olsun güzel haberler alırız inşallah dikkat et kendine
Hiç biriniz yazmadığına göre durum kötü
Ne sordun canım

Kızlar bugün sabah ben transfer oldum ♥️ 6 döllenmiş yumurta çözdürüldü 1 tanesi ilk günden itibaren gelişemedi ve 5 kaldı,o 5 tanesi ise perşembeye kadar geldi 3 günlük oldu ama bugün 5 ci güne 1 tanesi geldi . 1 tane 5 gün blastokist’i transfer oldum ♥️🌸🤲🏼 4 cü transferim pozitif görenler hamilelerin duası kabul olurmuş benide eksik etmeyin dualarınızdan 🤲🏼
Rabim ol desin olsun, yavrunuz size tutunsun inşaAllah 🤲🥰
Ben transfer günü bu duayı yaptım inanarak ve kabul olduğunu düşünüyorum.
Elinize bir tesbih alın besmele çekip duanızı edin, mesela ben ''Rabbim ol de olsun, yavrum bana tutunsun, sağlıkla doğurayım onu'' dedim ve arkasından resimdeki duayı ettim ve bunu 111 defaya tamamladım.
Her defasında niyetimi de dua mı yeniledim 111 defa ve sonunda içimden geçenlerde birlikte son kez duamı ettim Rabbime.
Bu duayı ve nasıl edileceğini bir kaç hocanın videosunda dinledim, bana derman oldu umarım size de olur🤲

Eklentiler

• Screenshot_20230606-091022_Chrome.webp
    Screenshot_20230606-091022_Chrome.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 55
İnşallah , dualarım sizinle 🙏🏻

Back
X