- 13 Kasım 2022
- 2.195
- 4.848
- 63
Kızlar benim 5. Gün bugün. Ne yaptıysam geçmeyen bir kabızım var. Kuru kayısı yedim, çiğ kuruyemişler, komposto, bol su, sağlıklı beslenme vs. Neredeyse hiç tuvalete çıkamadım, eşim de şişkinliğimin farkında sanırım stresten yapamıyorum. Benim bebişler umudu kesmiştir benden sanırım yola bensiz devam edeceksiniz. Test yapmadım ama umudum da yok açıkçası.

8 Haziran da oldum benimde aynı iki üç gün ağrı oldu ama yumurta toplama işleminden dolayı olduğunu düşünüyorum. Aynı durumdayız gibi ben de pek bişey hissetmiyorum. Göğüs ağrısı falan onları saymıyorum. İnsanı beklemek yoruyor. Senin test günün yaklaştı sayılır bana göre
 8 Haziran da oldum benimde aynı iki üç gün ağrı oldu ama yumurta toplama işleminden dolayı olduğunu düşünüyorum. Aynı durumdayız gibi ben de pek bişey hissetmiyorum. Göğüs ağrısı falan onları saymıyorum. İnsanı beklemek yoruyor. Senin test günün yaklaştı sayılır bana göre  

hem ilaçların etkisi hem de daha önceki yaşanan olumsuz sonuçlardan. Ama toparlamamiz lazım az kaldı.
 hem ilaçların etkisi hem de daha önceki yaşanan olumsuz sonuçlardan. Ama toparlamamiz lazım az kaldı.