2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

çok teşekkür ederim inşallahh. İnşallahh sende çok güzel sonuçlar alırsın.

Ben 2 ay üst üste opu oldum. Test sonucum gelir gelmez zaten adet olmuştum hemen başladı doktorum.Bu sefer ara vermedi, opu sonrası olan adetimle başladık.
İnşallah dger adetimle bizde başlarız yaa

Bugün transferin 5. Günü 5.Gün embiryosu çok erken olduğunu biliyorum ama sizde silik çizgiyi gördünüzmü🥺
Canim bu yaptigin erken gebelik testi bile değil ki ? Ayrıca çok erken yaptırmak istiyorsan da idrar olmaz ki. Önce kana karışacak, sonra idrara 😀 kan testi versen daha mantıklı olurdu :) umarim pozitif sonuca hepimiz ulaşırız 💜💜💜, bu şekilde yapıp sürecinde kendini üzme boşuna olumsuz oldu diye. Henüz baya erken, en az 7-8. Günü bekle bence.

Bugün bir süre kasıklarım adet ağrısı gibi ağrıdı 🥹 adet öncesinde olur , erken gebelik testi aldım , bakalım yapabilecek miyim 🤷‍♀️

Kızlar merhaba
Bugün kan tahlili yaptım. Beta 822 çıktı .bugün 15 günüm. Sizce az mı ?
Birde doktor üç ay boyunca ilaçlara devam etmemi istedi. Kalçamda apse oluşmuş.
Sizin nasıl ilaçlara devam mı?
Benim sonucum 2 gün sonra inşallah ama kalçam iğnden dolayı acıyo o yumruların gitmesi için sürekli kremle ovuyorum.. iğne yağlı olduğu için dağılmıyor.

Bugün bir süre kasıklarım adet ağrısı gibi ağrıdı 🥹 adet öncesinde olur , erken gebelik testi aldım , bakalım yapabilecek miyim 🤷‍♀️
Canim benim de regldeki gibi belirtiler var. Regl de yaksaliyor ama ilaçlar da yapabilir. Benim bu transferimde cok ilaç yok. Fitil ve duphaston hap var. Daha önceki donmuş transferimde daha da şişkinlik ve hassasiyetlerim vardi çünkü daha fazla iğne, ilaç takviyesi vardı. İlaçların yan etkisidir. Zaten ilaçlar bırakılmadan regl olamayız. Regli olmamızı engelliyor. Yaparsan haber ver sonucu, insallah pozitif belirtisi çıkar. Ben yapmicam kan testi vereceğim cuma günü.

Kızlar merhaba
Bugün kan tahlili yaptım. Beta 822 çıktı .bugün 15 günüm. Sizce az mı ?
Birde doktor üç ay boyunca ilaçlara devam etmemi istedi. Kalçamda apse oluşmuş.
Sizin nasıl ilaçlara devam mı?
Cok guzel çıkmış değerin canim tebrik ederim 😍🌺🌺🌺 darısı bizim de başımıza. Sağlıkla kucağına almanı dilerim 💜

Ben de ayın 7 sinde transfer oldum, test günüm 19. Muhtemelen babalar günü süprizi için bir iki gün erken yaparım ama sadece bir iki gün.
Bende ayın 8 de transfer oldum . Test günü için 19 haziranı verdiler sen benden bir gün önce transfer olmuşsun büyük ihtimal sonuç çıkar Bi kaç gün öncede yapsan İnş olumlu sonuçlar alırız hepimiz

Bende ayın 8 de transfer oldum . Test günü için 19 haziranı verdiler sen benden bir gün önce transfer olmuşsun büyük ihtimal sonuç çıkar Bi kaç gün öncede yapsan İnş olumlu sonuçlar alırız hepimiz
Test yaparsam sonucu atarım buraya muhakkak. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin

Back
X