2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Canım bekle erken olmuş test kaçıncı gün hangi kalite emriyo senin
Rabbim şifalar versin canım allahım uzak etsin bidaha inşallah.. Sağlıcakla bebeklerini kucağına alırsın inş bu kez 🤲🌺
İnşallah yani transfer sonrası yapmak için 12 test aldım herhün yaptım hep negatif çıktı dünde gölge bugünde gölge çıktı kuruma falan olsa öncekilerdede çıkardı ne bilim umutlanmamak elde değil 🥺

İnşallah yani transfer sonrası yapmak için 12 test aldım herhün yaptım hep negatif çıktı dünde gölge bugünde gölge çıktı kuruma falan olsa öncekilerdede çıkardı ne bilim umutlanmamak elde değil 🥺
Allah kucağınızı doldursun inşallah kaçıncı günündesin ? 5 ci gün embriyosumu ?

Kızlar bakarmısınız bi. Sabah test yaptım iki dakika içinde ikinci çizginin gölgesi çıktı gittikçe belirginleşiyor ama gölge şeklinde belirdi resimde görünürmü bilmiyorum 🥺 bakarmısınız ?
Ilk 5 dk icinde çıkan sonuc buysa, ve catlatma iğnesi olmadiysan yani igne etkisi degilse hayırlı olsun canım, gebelik Var bence tebrik ederim. 🌺Ama kuruduktan sonra çıktıysa bu sonuç maalesef pozitif olmuyor o zaman. Kan testi verirsen kesin net sonuç çıkar canım. Senin 3 tane transfer ve 5. Gün embriyosu olduğu için 7. Günde idrar testinde belirti gösterebilir. Zaten silik olarak var, bu gebelik var demek. Kana daha önce karışıyor, sonra idrara geciyor kan verirsen gebelige dair bir değer cikar.

12 tesmiiii yapma gözünü seveyim belkide pozitif sin test yaparak moralini bozuyorsun böle böle etkilenir emriyo düşünmemeye çalış sanırım ilk tedavilerin 😍 ilk transferin gibi banada hemşirem tembih etti sakın yapmıcaksın diye..

12 tesmiiii yapma gözünü seveyim belkide pozitif sin test yaparak moralini bozuyorsun böle böle etkilenir emriyo düşünmemeye çalış sanırım ilk tedavilerin 😍 ilk transferin gibi banada hemşirem tembih etti sakın yapmıcaksın diye..
İkinci transferr 😂😂 çok sabırsız bi insanım ya moral olarak çökmedim hiç bile bile yaptım hep hep negatifti ili gündür gölgeli bişiler var 🥺

Ilk 5 dk icinde çıkan sonuc buysa, ve catlatma iğnesi olmadiysan yani igne etkisi degilse hayırlı olsun canım, gebelik Var bence tebrik ederim. 🌺Ama kuruduktan sonra çıktıysa bu sonuç maalesef pozitif olmuyor o zaman. Kan testi verirsen kesin net sonuç çıkar canım. Senin 3 tane transfer ve 5. Gün embriyosu olduğu için 7. Günde idrar testinde belirti gösterebilir. Zaten silik olarak var, bu gebelik var demek. Kana daha önce karışıyor, sonra idrara geciyor kan verirsen gebelige dair bir değer cikar.
Yok yumurtalıklarım hiç yok çatlatma iğnesi olmadı inşallah rabbim hayra çevirir sonuçlarımızı iyice 🥺🥺❤️❤️

İlk 5 dakikada gölge oldu sonradan netleşti ama bi arkada gölge oldu ikinci çizgide bakalım inşallah bakıcaz koyulaşma olur inşallah hepimizde 🥺

Arkadaşlar ben dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer oldum. 12. Gün beta değeri 48 çıktı. 14.gün ise beta değeri 49 çıktı. Herhangi bir ağrım kanamam yok. Doktorum ilaçlarına devam et 2 gün sonra test ver tekrar dedi. Bu durumu yaşayan var mı, sonuç biraz tedirgin etti beni.

Back
X