Rabbim şifalar versin canım allahım uzak etsin bidaha inşallah.. Sağlıcakla bebeklerini kucağına alırsın inş bu kez2 iyi kalite bi orta kalite 3 tane transfer oldu 25 yaşındayım kanser geçirdim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim şifalar versin canım allahım uzak etsin bidaha inşallah.. Sağlıcakla bebeklerini kucağına alırsın inş bu kez2 iyi kalite bi orta kalite 3 tane transfer oldu 25 yaşındayım kanser geçirdim![]()
Canım bekle erken olmuş test kaçıncı gün hangi kalite emriyo senin
İnşallah yani transfer sonrası yapmak için 12 test aldım herhün yaptım hep negatif çıktı dünde gölge bugünde gölge çıktı kuruma falan olsa öncekilerdede çıkardı ne bilim umutlanmamak elde değilRabbim şifalar versin canım allahım uzak etsin bidaha inşallah.. Sağlıcakla bebeklerini kucağına alırsın inş bu kez![]()
Allah kucağınızı doldursun inşallah kaçıncı günündesin ? 5 ci gün embriyosumu ?İnşallah yani transfer sonrası yapmak için 12 test aldım herhün yaptım hep negatif çıktı dünde gölge bugünde gölge çıktı kuruma falan olsa öncekilerdede çıkardı ne bilim umutlanmamak elde değil![]()
Evet 5. Gin embriyosuAllah kucağınızı doldursun inşallah kaçıncı günündesin ? 5 ci gün embriyosumu ?
Hepimizinkini aminnnAllah kucağınızı doldursun inşallah kaçıncı günündesin ? 5 ci gün embriyosumu ?
Ilk 5 dk icinde çıkan sonuc buysa, ve catlatma iğnesi olmadiysan yani igne etkisi degilse hayırlı olsun canım, gebelik Var bence tebrik ederim.Kızlar bakarmısınız bi. Sabah test yaptım iki dakika içinde ikinci çizginin gölgesi çıktı gittikçe belirginleşiyor ama gölge şeklinde belirdi resimde görünürmü bilmiyorumbakarmısınız ?
12 tesmiiii yapma gözünü seveyim belkide pozitif sin test yaparak moralini bozuyorsun böle böle etkilenir emriyo düşünmemeye çalış sanırım ilk tedavilerinİnşallah yani transfer sonrası yapmak için 12 test aldım herhün yaptım hep negatif çıktı dünde gölge bugünde gölge çıktı kuruma falan olsa öncekilerdede çıkardı ne bilim umutlanmamak elde değil![]()
İkinci transferr12 tesmiiii yapma gözünü seveyim belkide pozitif sin test yaparak moralini bozuyorsun böle böle etkilenir emriyo düşünmemeye çalış sanırım ilk tedavilerinilk transferin gibi banada hemşirem tembih etti sakın yapmıcaksın diye..
Yok yumurtalıklarım hiç yok çatlatma iğnesi olmadı inşallah rabbim hayra çevirir sonuçlarımızı iyiceIlk 5 dk icinde çıkan sonuc buysa, ve catlatma iğnesi olmadiysan yani igne etkisi degilse hayırlı olsun canım, gebelik Var bence tebrik ederim.Ama kuruduktan sonra çıktıysa bu sonuç maalesef pozitif olmuyor o zaman. Kan testi verirsen kesin net sonuç çıkar canım. Senin 3 tane transfer ve 5. Gün embriyosu olduğu için 7. Günde idrar testinde belirti gösterebilir. Zaten silik olarak var, bu gebelik var demek. Kana daha önce karışıyor, sonra idrara geciyor kan verirsen gebelige dair bir değer cikar.
İlk 5 dakikada gölge oldu sonradan netleşti ama bi arkada gölge oldu ikinci çizgide bakalım inşallah bakıcaz koyulaşma olur inşallah hepimizdeIlk 5 dk icinde çıkan sonuc buysa, ve catlatma iğnesi olmadiysan yani igne etkisi degilse hayırlı olsun canım, gebelik Var bence tebrik ederim.Ama kuruduktan sonra çıktıysa bu sonuç maalesef pozitif olmuyor o zaman. Kan testi verirsen kesin net sonuç çıkar canım. Senin 3 tane transfer ve 5. Gün embriyosu olduğu için 7. Günde idrar testinde belirti gösterebilir. Zaten silik olarak var, bu gebelik var demek. Kana daha önce karışıyor, sonra idrara geciyor kan verirsen gebelige dair bir değer cikar.
Merhaba canım benim 3. Gün 5 haziranda oldum daha sonucu bilmiyorum senin ne zamanMerhabalar, 3. gün dondurulmus yumurta transferi olan var mi aranizda? Varsa sonuc nasildi
Harika tebrik ederim. Hayırlı olsunKızlar kan sonucum çıktı 41.50 . Bugün 8. Günüm değer iyi mi sizce ?
Çok teşekkür ederim inşallah değer artışı güzel olur bundan sonra. Kese görüp kalp atışı duyana kadar rahat yok.Harika tebrik ederim. Hayırlı olsun
İyi canım normalKızlar kan sonucum çıktı 41.50 . Bugün 8. Günüm değer iyi mi sizce ?
Sanki biraz düşük gibi geldi ama bundan sonra artış değeri önemli sanırımİyi canım normal
Tebrik ederim canimKızlar kan sonucum çıktı 41.50 . Bugün 8. Günüm değer iyi mi sizce ?
Tebrikler canım sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar kan sonucum çıktı 41.50 . Bugün 8. Günüm değer iyi mi sizce ?