2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Kızlar artık bu benim 4 cü transferim ve her türlüsü denendi . 6 cı gün embriyosu 2 taneden 3 gün embriyoları ve en son yani bu 5 gün embriyosu . İlaçlı denendi tamamen doğal denendi . Yarı doğal siklus denendi .. hepsindede tugmadığını şurdan anlıyorum ve bu sabahta hayal kırıklığına uğratan evet olmamış dedirten oydu .gögüs hassasiyeti az az başlayıp tavan yapıp sonra adet gününe yakın ( yada test gününe yakın gögüs ağrısı dolgunluğu ve hassasiyeti yok oluyor ) bu bende adetten öncede böyledir yavaş yavaş başlar yoğnlaşır tavan yapar ve adete 1/2 gün kala tamamen geçer . Transferlerimde ise kan vermeye 2/3 gün kala bu durumu yaşarım ..yani kendimi çok iyi biliyorum ve tanıyorum . İnsan kendisnin bi kaç şeyinden bilir . Bende bu sefer de olmadı biliyorum veya hissediyorum. Tuaf birşey bilmiyorum . Salı günü test günüm testi vericeğim. Ama ben artık çok yoruldum testi verdikten sonra kalan embriyolarımı denemek yerine tatilimi bekliyeceğim . Tatil yapıp yoluma devam ederim . 1 kez türkiyede 2 kez almanyada denedim . Türkiyede bahçecide almanyada biri özel di şuandaki üniversite hastanesi . Türkiyedeki hariç buradaki ikisine bişey diyemem . Galiba ya Bülent tıraş yada aret kamar ile görüşeceğim tatilimde . Pozitif olanları tebrik ediyorum, negatif olanlar ise kendileri bırakmasınlar . Pes etmeyen kazanıyor bu işte..
Benim altıncı denemem ama hala ne olduğunu anlayamıyorum dediğiniz gibi dondurulmuşta denedim taze de 3. Gün de bu sefer 5. Gün embriyosu yine adet olacak gibi kasık bel ağrılarım oluyor geçmişe dönüp notlarıma baktığımda üçüzlerin tuttuğu transferimde de ağrı olmuş bekleme sürecince 10. Gün testte 600 ü görmüşüz geçen yaz yine ağrım çoktu tutmadı bu sefer yine ağrılar ara ara oluyor hiç birley ifade etmiyor bence umarım Salı günü güzel haberler verin

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bebişin seninledir sen bişey hissediyor musn peki belirti falan var mı
Göğüslerim acıyor alev gibi yanıyorum çok sıcağım kasıklarımda adet olacakmış gibi hafif ağrı ve dolgunluk var ama testim böyle çıktı erken gebelik değildi normal gebelikti acaba varsa bile çıkmama ihtimali olabilirmi

Merhaba hanımlar benim de Aret Kamar ile ilk denemem 7 haziranda transfer oldu. Haftaiici test yaptırdığımda 42 ve cuma günü 93 çıktı beta değerim. Yarın asıl test günüm. Umarım hersey yolundadır ❤️ Bir sürü ilaç ve iğneler cok yorucu umarım değmiştir

Göğüslerim acıyor alev gibi yanıyorum çok sıcağım kasıklarımda adet olacakmış gibi hafif ağrı ve dolgunluk var ama testim böyle çıktı erken gebelik değildi normal gebelikti acaba varsa bile çıkmama ihtimali olabilirmi
Normal kaset testler genelde adet günü 4 5 gün geçtikten sonra net olarak pozitifi gösteriyp diye biliyorum ona takılıp hemen umutsuzluğa kapılma bence eğer sağlıklı olucaksa gelsin bebişler 🙂

Normal kaset testler genelde adet günü 4 5 gün geçtikten sonra net olarak pozitifi gösteriyp diye biliyorum ona takılıp hemen umutsuzluğa kapılma bence eğer sağlıklı olucaksa gelsin bebişler 🙂
İnşallah canım adet günüm daha gelmedi zaten hayırlısı yarın bakalım neler olacak 😊

Merhaba kızlar benim değerim düştü beta hcg baya inmiş. Kimyasal gebelik üzgünüm 🥺 umarım bir gün bizde anne olabiliriz hiç ummadığımız bir anda dualarım sizinle kendinize iyi bakın. Bir süre tedaviye ara vermeyi düşünüyorum Rabbim yardımcınız olsun. Kendinize iyi bakın Allah a emanet olun 🥺🙏
Kaç gün sonra değerleriniz düştüğünü gördünüz 🥺

Kizlar iyi aksamlar adete bir gun kaldi golge gibi cikti goruyormusunuz sizde yardimci olursaniz sevinirim

Eklentiler

• IMG_20230618_211708.webp
    IMG_20230618_211708.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 88
Benim altıncı denemem ama hala ne olduğunu anlayamıyorum dediğiniz gibi dondurulmuşta denedim taze de 3. Gün de bu sefer 5. Gün embriyosu yine adet olacak gibi kasık bel ağrılarım oluyor geçmişe dönüp notlarıma baktığımda üçüzlerin tuttuğu transferimde de ağrı olmuş bekleme sürecince 10. Gün testte 600 ü görmüşüz geçen yaz yine ağrım çoktu tutmadı bu sefer yine ağrılar ara ara oluyor hiç birley ifade etmiyor bence umarım Salı günü güzel haberler verin
Bugün 7 ci günüm test yaptım negatif. 2 günde mucize olmayacak . Bendede bel ağrısı var adet sancısı gibi benim adetlerimde de belim sancılanır . Şaştım kaldım denenilecek şeyde kalmadı . Ngs var birtek onuda şuanki bulunduğum ülke yapmıyor .

Bugün 7 ci günüm test yaptım negatif. 2 günde mucize olmayacak . Bendede bel ağrısı var adet sancısı gibi benim adetlerimde de belim sancılanır . Şaştım kaldım denenilecek şeyde kalmadı . Ngs var birtek onuda şuanki bulunduğum ülke yapmıyor .
Doktorunuz 9.gün mü test vermenizi istedi bana 12.gün dedi transfer günü hariç

Ben gorebiliyorum ama banami oyle geliyor bilemedim hani bir gun var olsaydi daha belirgin cikardi diye dusundum ama
Bende öyle düşündüm aslında ama yine de belli olmaz idrar testlerine pek güvenemiyorum ben daha önce 1 kere aşılama yaptırdım bende pozitif gösterdi bi kan verdim negatif o yüzden kan vermek en iyisi

Back
X