Bilemiyorum canım bu şekilde iletti. 15 haziranda transfer oldum bugün 5. Günün dediHayatımda ilk kez duyuyorum böyle bişey valla bi yanlışlık var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemiyorum canım bu şekilde iletti. 15 haziranda transfer oldum bugün 5. Günün dediHayatımda ilk kez duyuyorum böyle bişey valla bi yanlışlık var
Ben proluton depot kullanıyorum haftada bir kalçadan, o da aynı şekilde yağlı bir iğne ve dağılması aşırı zor günlerce yaptırdığım tarafın üstüne oturamıyorum. Allah kolaylık versin hepimize, çok uğraşıyoruz çok emek veriyoruz inşallah rabbim müjdelendirir hepimiziKızlar selam çarşamba günü transflerim var sona yaklaştık dua edin olur muProlutex 25 mg göbekten iğne kullanıyorum yağlı olduğu için dağılmıyor masajda yapıyorum , bir sonraki iğnede canım çok yanıyor bu iğneden kullanan varmı ? sabah akşam vuruluyorum duygu durum değişikliği yaşıyorum çok duygusalım
çok zorlu bir süreçmiş gerçekten ilk denemem bu benim inşallah hepimizin emeğine değer
İnşallahh.. çok zormuş gerçekten birde bu iğneleri hamilelik oluşması halinde 10 hafta kullanmak gerekecek sanırım nasıl olacak hiç bilmiyorumBen proluton depot kullanıyorum haftada bir kalçadan, o da aynı şekilde yağlı bir iğne ve dağılması aşırı zor günlerce yaptırdığım tarafın üstüne oturamıyorum. Allah kolaylık versin hepimize, çok uğraşıyoruz çok emek veriyoruz inşallah rabbim müjdelendirir hepimizi
Bence yapma canım 12. günü bekle benimde transferim çarşamba karar verdim şimdiden doktora gideceğim sabah yapacağım. Risk almaya gerek yok derim üzüntü olumsuz etkilemesin her ihtimali düşünmek gerekKızlar benim pazartesi oldu transfer şimdi idrar testi alsam çıkarmı çok merak edıyorm ama çıkmazsada test gunune kadar üzülür takarmıyım aceba
Çoğu kişi erken yapmışya heveslendimBence yapma canım 12. günü bekle benimde transferim çarşamba karar verdim şimdiden doktora gideceğim sabah yapacağım. Risk almaya gerek yok derim üzüntü olumsuz etkilemesin her ihtimali düşünmek gerek
Merhaba bende prolutex kullanıyorum sabah akşam hatta trasnfer öncesinde de kullandım göbekten yapıyorum ama çok sıkıntı yaşamadım ben sabah sağ taraftan akşam sol taraftan yapıyorum ertesi gün de bi önceki gün yaptığım yerin azıcık yanından yada üst alt bölgesinden yapıyorumKızlar selam çarşamba günü transflerim var sona yaklaştık dua edin olur muProlutex 25 mg göbekten iğne kullanıyorum yağlı olduğu için dağılmıyor masajda yapıyorum , bir sonraki iğnede canım çok yanıyor bu iğneden kullanan varmı ? sabah akşam vuruluyorum duygu durum değişikliği yaşıyorum çok duygusalım
çok zorlu bir süreçmiş gerçekten ilk denemem bu benim inşallah hepimizin emeğine değer
Aynı şekilde yapıyorum desem :) bende transfer öncesi başladım4. gün bugün eğilemiyorum göbeğimdeki acıdan neden böyle oldu anlamadımMerhaba bende prolutex kullanıyorum sabah akşam hatta trasnfer öncesinde de kullandım göbekten yapıyorum ama çok sıkıntı yaşamadım ben sabah sağ taraftan akşam sol taraftan yapıyorum ertesi gün de bi önceki gün yaptığım yerin azıcık yanından yada üst alt bölgesinden yapıyorum
Özelden mesaj attım sana baksana :)Aynı şekilde yapıyorum desem :) bende transfer öncesi başladım4. gün bugün eğilemiyorum göbeğimdeki acıdan neden böyle oldu anlamadım
Öğrenip mutlu olabilir kan vermeye gidebilirsin koşa koşa.. yada negatifi görüp ağlayıp üzülebilirsin ki daha net çıkmayadabilir negatifi görüp sonda pozitif olarak öğrenede bilirsin. Karışık karar senin :)Çoğu kişi erken yapmışya heveslendimbelki cıkar dıye ama cıkmama ihtimalide var
Aaaa çok üzüldüm hakkında hayırlısı böyleymiş dicem ama tabiki teselli etmeye yetmicek inşallah bir sonraki denemede olur canımMerhaba kızlar sonucum negatif![]()
Tutarak mı yapıyorsun pekiAynı şekilde yapıyorum desem :) bende transfer öncesi başladım4. gün bugün eğilemiyorum göbeğimdeki acıdan neden böyle oldu anlamadım
Nasip değilmiş, üzülme vazgeçme de. Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar versin.Merhaba kızlar sonucum negatif![]()
Çok üzüldüm lütfen canını sıkma vardır bunda da bi hayır biraz dinlen gene denersinMerhaba kızlar sonucum negatif![]()
Normal kayısı yiyebilirsin aslında şimdi mevsimi bende kuru kayısı almıştım sonra baktım normal kayısı da var dedim bu varken niye kurusunu yiyim :)Kuru kayısı artık midemi ekşitiyor, yiyemiyorum. Rahatsız oldum, siz yiyebiliyor musunuz?
Aldırdım testi ama emin değilim bide geriden gelen embrıyoya offf napsam siz olsanız yaparmıydınızÖğrenip mutlu olabilir kan vermeye gidebilirsin koşa koşa.. yada negatifi görüp ağlayıp üzülebilirsin ki daha net çıkmayadabilir negatifi görüp sonda pozitif olarak öğrenede bilirsin. Karışık karar senin :)
Aldırdıysan yaparsın o test evde durmuyor bunu defalarca kez gördükAldırdım testi ama emin değilim bide geriden gelen embrıyoya offf napsam siz olsanız yaparmıydınız