- 13 Kasım 2022
- 2.143
- 4.730
- 63
Muhtemelen ben de arife gününe randevu aşırım en azından bebeği görürüm diyorum9. Gün 127.8
12. Gün 615.2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemelen ben de arife gününe randevu aşırım en azından bebeği görürüm diyorum9. Gün 127.8
12. Gün 615.2
Benim transfer sonrası 5. Gün kahve akıntım 6. Gün sadece bi peçete gelecek kadar pembe akıntım oldu. Kasık ağrısı ve batması oldu. 5.Gün embriyosu benimki. Bugün 13. Günüm hayla hafif kasık ağrılarım oluyor. Bide biyerde okudum kalp atım sayısı betayla beraber artıyormuşPozitif gören arkadaslar bi sorum var
9. gün erken gebelikte negatif gördüm. Yarın test günüm sadece dün hafiften bi ağrım oldu ve akıntı şeklinde hafif açık kahverengi geldi. Bugün şu ana kadar hiç ağrım olmadı. İlk seferde test günümde adet olmuştum ve bi önceki gun kahverengi akıntılar ve ağrılarım başlamıştı. Sizlerin nasıldı test günü öncesi? Yarını bekliycem pek umudum yok ama böyle olunca bi şüphe düştü içime..
Evet olabilir çünkü aynı gündü transferimiz kese görünür büyük ihtimalleMuhtemelen ben de arife gününe randevu aşırım en azından bebeği görürüm diyorum
Peki dün ya da bugün lekelenme oldu muBenim transfer sonrası 5. Gün kahve akıntım 6. Gün sadece bi peçete gelecek kadar pembe akıntım oldu. Kasık ağrısı ve batması oldu. 5.Gün embriyosu benimki. Bugün 13. Günüm hayla hafif kasık ağrılarım oluyor. Bide biyerde okudum kalp atım sayısı betayla beraber artıyormuş2 gündür ona bakıyorum 103-106 falan çıktı normalde 80-85 falan çıkıyordu tansiyon ölçerken
Hayır olmadııPeki dün ya da bugün lekelenme oldu mu
Hangi merkeze gidiyordunTatlim bende 12.30 da
Canım doktorun kimBana yazdınız sanırım? İkinci denemem, ilki taze transfer 3.gün embriyosuydu negatif sonuçlanmıştı. Şu anki doktorumla ilk denemem
Bence ümitsizliğe kapılmayın ilk seferde tutan da çok kişi var olacağı varsa olur hep olumlu düşünün inşallah olur hatta ikisi de tutar ikiziniz olur hakkınızda hayırlısı olsunSelam herkese. Ben de dün son kontrole gittim ve 22si Perşembe 11:30 insallah transferim olacak. Simdilik her sey yolunda gidiyor gibi duruyor. Tüm degerler olmasi gerektigi gibi. Benim yaş 38,5 :) amh 0,8. Bu sebeple tup bebege karar verdik. Onun disinda esimin de benim de herhangi bir saglik sorunu yok. Gecmiste de yasamadik (kist..vs.) ilk defa deniyoruz ve maalesef 2 adet 3. gun embriyom var. Biri 5 digeri 8 hucreli. İkisini de transfer edecek doktorum. Yani tek atimlik canim var, tutmazsa 0’dan baslayacagiz tekrar. İlk seferde tutan kisi az gordum onun icin cok umutlu degilim, bakalim hayirlisi. Hepimiz bir an once minik kurabiyelerimize kavusuruz insallah![]()
Doktorunuz kim acaba kaçıncı gün emnriyosuMuhtemelen ben de arife gününe randevu aşırım en azından bebeği görürüm diyorum
Ben Kıbrısta yapmıştım, 5. Gün 3 embriyo transfer edildi.Doktorunuz kim acaba kaçıncı gün emnriyosu
Ben Kıbrısta yapmıştım, 5. Gün 3 embriyo transfer edildi
Tolga Ecemiş doktorum, Ankara’daCanım doktorun kim
Ben bahçeci de tedavi görüyorum tanıdığım 38 40 yaşlarında insanlar var onlar da orda tedavi gördü olumlu sonuç aldılarKaderdaşlarım bana ileri yaş için istanbul da bir doktoe önerir misiniz ltf
Ücret hakkında bir şey diyemem çünkü malum kalacağınız otelin maliyeti uçak biletleri vs değişken oluyor, bir de merkezlerin ücreti birbirinden farklı olabiliyor.Donasyon dedikleri şey mi. Kıbrıs daha mı garanti acaba. Oraya mı gitsem. Ne kadar tuttu tüm süreçler uçak konaklama dahil yaklaşık
Beni de aradılar 7 yumurta döllendi dediler, perşembe bir daha arayacaklarmisTransfer saatim belli oldu yarın 11:30 :)
İstanbul Ataşehir de Cem Demirel hocamla tedaviyi yürütüyorum. Acibadem deKaderdaşlarım bana ileri yaş için istanbul da bir doktoe önerir misiniz ltf
Korkma adetle gidiyor benim de vardı adet olduğumda kontrole gittim küçülmeye başlamıştı ona rağmen tedaviye başladıkBugün muane oldum sol yumurtalığımda 3. Cm kist olduğu söylendi gebelik düşünüyorum kan aldı sonuca göre doğum kontrol hapı kullanmam gerekiyormuş bilgisi olan yardımcı olabilir mi beni korkuttu huzursuz oldum