2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Merhaba ben şu anda estrofem tablet günde 3 tane, prolutex iğne sabah akşam göbekten, progestan iğne 3 günde bir kalçadan, corasprin ve vitamin kullanıyorum trasnfer öncesi de bunları kullanmıştım ekstra olarak transfer öncesi 5 gün prednol kullandım
Çok teşekkür ederim 😘umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız

evet, transfer bekliyorum ben de. ama bayram girdiği için araya sonraki reglime kalabilirmiş. fakültede tedavi görüyorum ben çünkü. bayramda çalışmıyorlarmış. nasip kısmet. en doğru zamanda olsun inşallah.
Herşeyde bi hayır vardır buna inanıyorum gerçekten vakti zamanı ne zamanda o zaman olucak inşallah

Benimde bugün transfer gerçekleşti. Normalde sürekli karın ağrısı gaz ağrısı yaşarım. İkinmadan yapamıyorum. Kayısı gercekten fayda eder mi. Korkuyorum yine aynı karın ağrısı olacak diye.
Kayısı yiyip üstüne su iç işe yarıyo🙂

İyim canım sağolasın. Pazartesi baktırmıştım en son 58 çıkmıştı değerim.Bir daha ki Pazartesiye kontrole gel dediler. Bugün yine bi baktırdım 492 çıktı. Sonuç ne olacak çok merak ediyorum.
Ay çok sevindim gözünüzaydın inşallah kalp atışını duyarsınız yakında🌸

Mega medipol Gonca yetkin yıldırımlar. Ben çok memnun kaldım, çok cana yakınve işinin ehli biri. Özel klinikte yaptırmıştım daha evvel ama çok soyuyorlar adamı. Burası hem daha uyguna geldi hem de hastane olduğu için her işinizi hallediyorsunuz uzaklara gitmeye

Mega medipol Gonca yetkin yıldırımlar. Ben çok memnun kaldım, çok cana yakınve işinin ehli biri. Özel klinikte yaptırmıştım daha evvel ama çok soyuyorlar adamı. Burası hem daha uyguna geldi hem de hastane olduğu için her işinizi hallediyorsunuz uzaklara gitmeye gerek kalmıyor :)

l
Buarada ilk denemeniz mi

Back
X