- 22 Ocak 2022
- 1.151
- 2.553
- 83
- 38
İnşallah Allah rast getirsin hepimizinkiniİyi yükselmiş bence inşallah keseyi de kalp atışlarını da duyarsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah Allah rast getirsin hepimizinkiniİyi yükselmiş bence inşallah keseyi de kalp atışlarını da duyarsınız
hayırlı uğurlu olsun Allah kucağınıza da almayı nasip etsin. çok çok sevindim, bize de umut oluyorsunuz =)Yaptım testi dayanamadım 2 3 dk içinde böyle çıktıııı![]()
Çok teşekkür ederimMerhaba ben şu anda estrofem tablet günde 3 tane, prolutex iğne sabah akşam göbekten, progestan iğne 3 günde bir kalçadan, corasprin ve vitamin kullanıyorum trasnfer öncesi de bunları kullanmıştım ekstra olarak transfer öncesi 5 gün prednol kullandım
Sizde mi beklemede olanlardansınız :))hayırlı uğurlu olsun Allah kucağınıza da almayı nasip etsin. çok çok sevindim, bize de umut oluyorsunuz =)
3. Gün embriyosu 8. GünKaçıncı gün
evet, transfer bekliyorum ben de. ama bayram girdiği için araya sonraki reglime kalabilirmiş. fakültede tedavi görüyorum ben çünkü. bayramda çalışmıyorlarmış. nasip kısmet. en doğru zamanda olsun inşallah.Sizde mi beklemede olanlardansınız :))
Herşeyde bi hayır vardır buna inanıyorum gerçekten vakti zamanı ne zamanda o zaman olucak inşallahevet, transfer bekliyorum ben de. ama bayram girdiği için araya sonraki reglime kalabilirmiş. fakültede tedavi görüyorum ben çünkü. bayramda çalışmıyorlarmış. nasip kısmet. en doğru zamanda olsun inşallah.
Kayısı yiyip üstüne su iç işe yarıyoBenimde bugün transfer gerçekleşti. Normalde sürekli karın ağrısı gaz ağrısı yaşarım. İkinmadan yapamıyorum. Kayısı gercekten fayda eder mi. Korkuyorum yine aynı karın ağrısı olacak diye.
kesinlikle acil kısım opu'ydu ve onu hallettik şükür ki. 3 yıldır bekliyoruz neredeyse 1 ay daha bekleriz. yeter ki evlatlarımıza kavuşalımHerşeyde bi hayır vardır buna inanıyorum gerçekten vakti zamanı ne zamanda o zaman olucak inşallah
Ay çok sevindim gözünüzaydın inşallah kalp atışını duyarsınız yakındaİyim canım sağolasın. Pazartesi baktırmıştım en son 58 çıkmıştı değerim.Bir daha ki Pazartesiye kontrole gel dediler. Bugün yine bi baktırdım 492 çıktı. Sonuç ne olacak çok merak ediyorum.
Ayyy hadi hayırlı olsun darısı kese ve kalp atışına inşallah çok sevindim
Mega medipol Gonca yetkin yıldırımlar. Ben çok memnun kaldım, çok cana yakınve işinin ehli biri. Özel klinikte yaptırmıştım daha evvel ama çok soyuyorlar adamı. Burası hem daha uyguna geldi hem de hastane olduğu için her işinizi hallediyorsunuz uzaklara gitmeye
Buarada ilk denemeniz miMega medipol Gonca yetkin yıldırımlar. Ben çok memnun kaldım, çok cana yakınve işinin ehli biri. Özel klinikte yaptırmıştım daha evvel ama çok soyuyorlar adamı. Burası hem daha uyguna geldi hem de hastane olduğu için her işinizi hallediyorsunuz uzaklara gitmeye gerek kalmıyor :)
l
Amin canımm inşallahAyyy hadi hayırlı olsun darısı kese ve kalp atışına inşallah çok sevindim![]()
Darısı bize inşallahAmin canımm inşallahartık hamileyim diyebilirim gönül rahatlığıyla
![]()
İnşallah canım benim inşallah isteyen herkeseDarısı bize inşallah![]()
Biraz daha bekle 12. Gün tekrarla bence canım3. Gün embriyosu 8. Gün