2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Selam kızlar
Benim bu gün 9. Günm idrarda pozitifi görmüştüm yazmştm az önce hafiften kanama başladı yani tam kanama gbi değl de hafif pembesi sürünce peçeteye geliyor çok şaşrdm doktora yazdm bilgi bekliyorum ama cok korkuyorum
Yerleşme kanamasıdır canım panik yapma

Kızlar ben yine yaptırdım test 2 gün önce 12.74 bugün 31.78 artmıs ama değer düşük gibi oldu galiba ya😍
Düşük ama artmış belki geç tutunmuştur ondan değer düşük çıkmıştır inşallah böyle kat kat artmaya devam eder 🥰

Selam kızlar
Benim bu gün 9. Günm idrarda pozitifi görmüştüm yazmştm az önce hafiften kanama başladı yani tam kanama gbi değl de hafif pembesi sürünce peçeteye geliyor çok şaşrdm doktora yazdm bilgi bekliyorum ama cok korkuyorum
Belki lekelenme oluyordur ,yerleşme sırasında olan ,kırmızı mı geldi ?

Selam kızlar
Benimde böyle oldu ama değerim normal artmıştı doktorum normal dedi yerleşme sırasında olabiliyormuş progestan kapsül verdi full yatıyorum bakalım benim de bu konuda endişem var ama doktor çok rahattı o yüzden biraz rahatım ama biraz da tedirgin

Belki lekelenme oluyordur ,yerleşme sırasında olan ,kırmızı mı geldi ?
Tam kırmızı diyemem açık renk adetin iz başlarken gelir ya böyle leke gibi yada biterken tam kırmızı değil doktorum şimdi aradı 1 ad prolutex dha verdi hemn vur dedi 3 ad duphasyon dhaa içicem yani bu gün 6 suphasyon 3 prolutex vurdum yarın sbah doğruca hasyanuee teste gitcem.

Benimde böyle oldu ama değerim normal artmıştı doktorum normal dedi yerleşme sırasında olabiliyormuş progestan kapsül verdi full yatıyorum bakalım benim de bu konuda endişem var ama doktor çok rahattı o yüzden biraz rahatım ama biraz da tedirgin
Beni. Ki de şimdi aradı yarın 10. Gün yarın test vericektim notml de bu gün idrar da pzoitifti şimdi prolutex yani progestron iğnesi den 1 ad daha vur dedi ve 3 ad dha duphasyon iç dedi ve yaptk sbaah teste gidicem.

Sadece idrar değil ben de kokuyorum bence😅🙈

Fitil gerçekten inanılmaz akıntı yapıyo ya hem yarım saatte ya da saatte bir günlük ped değiştiriyorum hem de kötü bi koku oluyo😑

Canım mide için gaviscon şurup kullanabilirsin zaten hamilelere verilen tek mide ilacı o

Çokk teşekkür ederim canım benim amin darısı başına inşallah🙏🏻🎈 başladı mı transfer sürecin?🥰
Aminn inşallah canim🤗 mayısta yumurta toplama olmuştu. Pzt doktora gideceğim nasipse transfer için tedavi başlayacak. İlk başlamadan önce epey konuşmuştuk,cesaret vermistin💗 😊

Beni. Ki de şimdi aradı yarın 10. Gün yarın test vericektim notml de bu gün idrar da pzoitifti şimdi prolutex yani progestron iğnesi den 1 ad daha vur dedi ve 3 ad dha duphasyon iç dedi ve yaptk sbaah teste gidicem.
Progestan kapsülü alttan aldırdı bana şu an 2dir gelmiyor leke inşallah senin de kesilir bir an önce ama oluyormuş baya gezdim forumu ciddi anlamda bu şekilde çok yaşayan var ve kucağına çocuğunu alan da çok var inşallah bize de sağlıkla kucağımıza almak nasip olur🤲🏻

Progestan kapsülü alttan aldırdı bana şu an 2dir gelmiyor leke inşallah senin de kesilir bir an önce ama oluyormuş baya gezdim forumu ciddi anlamda bu şekilde çok yaşayan var ve kucağına çocuğunu alan da çok var inşallah bize de sağlıkla kucağımıza almak nasip olur🤲🏻
İnş benm de kesilir zaten sürekli gelmiyor bir fındk büyüklüğünde sadece silince leke geldi dur bakalm iğneleri vurdum ilaçları aldm yarın sbah doğruca gidicem kan vericem bakalm

Enteresan şekilde bnaa alttan kapsül vermiyor onun yerine günde 2 kez prolutex vurduruyor

Back
X