2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Her doktor farklı tedavi izliyor sanırım. Bana 200lük kapsül verdi işte ama alacak nefesi varsa iğne kapsül artık fark etmez yeter ki sağlıkla hayırla gelsinler
Kenslklee öyle şuan ki stres i mi korkumu anlatamam kendimi dha cok dinlemeye başladım şimdi acaba ağrım oluyor mu diye korkudan fen oldum yarın kan değerim iyi gelirse zatenn ve kanama kesilirse pazartesi kendi doktoruma kontrole giderim direk

Kızlar ya drum dönüş yaptı şimdi değer düsük mü dedim p.tesi bakalım dedi net birşey söylemedi benim gibi değeri düsük olup yükselen var mı

Aminn inşallah canim🤗 mayısta yumurta toplama olmuştu. Pzt doktora gideceğim nasipse transfer için tedavi başlayacak. İlk başlamadan önce epey konuşmuştuk,cesaret vermistin💗 😊
Canım benimm çok pozitif bir enerjin var inşallah her şey enerjin gibi geçer senin için, inanıyorum bebişinin geleceğine🙏🏻🥰🌸 bilgilendir beni mutlaka🙏🏻

Kenslklee öyle şuan ki stres i mi korkumu anlatamam kendimi dha cok dinlemeye başladım şimdi acaba ağrım oluyor mu diye korkudan fen oldum yarın kan değerim iyi gelirse zatenn ve kanama kesilirse pazartesi kendi doktoruma kontrole giderim direk
O kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyi ben de yaşıyorum bol bol su iç inşallah değerlerin yarın güzel çıkar zaten idrarda pozitifi görmüşsün muhtemelen yerleşme lekesi ben o pembe kanı ilk gördüğümde içimden bir şey aktı gitti korkudan çok ağladım hem de kan testim iyi çıktı derken ertesi günü bunu yaşayınca düştü sandım ama yükselmişti beta. Yine de o korku bitmiyor leke görünce korkuyor insan ama doktorum bu dönemde çok çok normal çoğu kişide oluyor dedi ki transfer günü de demişti pembe kahverengi kanama leken olursa korkma demişti ikisi de oldu ama insan yine de korkuyor işte

Selam kızlar
Benim bu gün 9. Günm idrarda pozitifi görmüştüm yazmştm az önce hafiften kanama başladı yani tam kanama gbi değl de hafif pembesi sürünce peçeteye geliyor çok şaşrdm doktora yazdm bilgi bekliyorum ama cok korkuyorum
Canım benimde oldu hatta pıhtı şeklinde parça bile geldi 2 gündür hafif devam ediyordu doktorum progestan iğne verdi yatak istirahatı yap kalkma dedii dinlenince geçti şükür yarın kan 2.kez vericem işte

Tam kırmızı diyemem açık renk adetin iz başlarken gelir ya böyle leke gibi yada biterken tam kırmızı değil doktorum şimdi aradı 1 ad prolutex dha verdi hemn vur dedi 3 ad duphasyon dhaa içicem yani bu gün 6 suphasyon 3 prolutex vurdum yarın sbah doğruca hasyanuee teste gitcem.
İnşallah yerleşme içindir ve bebekin seninledir , dualarım seninle ❤️🤲🏼🧿

Benim yegenim(7 yasinda ) ikiz olcagina inaniyor anneme dertlesirken duydum iki tane geliyor nasil bakcaz biz diye.dert edinmis kendine
Kız gerçekten öyle derler bu arada istiyosan inşallah ikiz olur🥰🙏🏻 3-4 yaşlarında minnak çocuklara sorarsan söyler derler annem sormuş bakalım sonuç doğru çıkarsa söylerim size de 4 ay sonra falan😅

Kız gerçekten öyle derler bu arada istiyosan inşallah ikiz olur🥰🙏🏻 3-4 yaşlarında minnak çocuklara sorarsan söyler derler annem sormuş bakalım sonuç doğru çıkarsa söylerim size de 4 ay sonra falan😅
İsterim valla saglikla gelsinler .az once fal baktirdim :)ister istemez etkisinde kalmadim degil dikkat et dedi sanki birsey soylemekte istemedi istemsiz bi canim sikilmadi degil:) illa can sikacak birsey buluyoruz 😂

İsterim valla saglikla gelsinler .az once fal baktirdim :)ister istemez etkisinde kalmadim degil dikkat et dedi sanki birsey soylemekte istemedi istemsiz bi canim sikilmadi degil:) illa can sikacak birsey buluyoruz 😂
Ben de tanıdıklarıma baktırdığımda etkileniyorum ister istemez ama düşünmemeye çalış kuzu ne demişler fala inanma falsız da kalma😬

Back
X