2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Hadi güzel haber ver sende benim az önce cıktı iyi çktı pazartesi yine vericem doktorum öyle ddi bu gün 10ç günüm bnm dha sende güzel haber i ver bekliyorum dua ediyorum
Senin adına çok sewindim 🤗😍 Kaç çıktı sonucun ? Benim düşük çıkmıştı oyüzden endişeliyim ya

Nolursunuzz bir belirti aramayınnnn 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Sadece süreci mutlu stressiz geçirmeye çalışınnn 14.günüm halaa ne bir ağrım ne bir sancım olmadı lekelenme olmadı ve çok şükür sağlıkla ilerliyor pozitifim 🙏🏻 İlk transferimde ağrım çok oldu ama negatifti ne yazıkki 😬 10.-12.günü beklemek çok zor amaa sabredinn ❤️🌺

Kızlar 2 gün sonra transfer olacağım Protestan, pruloton, dekort, estrofem, coraspirin, oksapar, prograf, duphaston, folikasit vs ilaçlar kullanıyorum bu sabah şeffaf kokusuz sümüksü tapuda akıntım geldi Protestan fitil attıktan 1 saat sonra geldi bir sorun olur mu rahim kalınlığım 1 hafta önce 8.1 mm di doktorum gayet iyi demişti yumurtlama akıntısı mıdır? Yumurtlama akıntısı transfere engel midir? Bilgisi olan varsa yardım lütfen :(

994 çıktı benim 🥹🥹🥹 sen naptınn?
1407 çıktı benimde çok şükür ikiye katlamış 🤗 Hepsi farklı hastanelerde benim yaa o yüzden 16.gün pazartesi tekrar vericem hobi oldu artık bende 🤣🤣 Son hastanemle aynı hastanede vericem artık 😬 Çok güzel artmış senin ikiz ihtimali yüksek duruyorr 🙈🌺

Kızlar 2 gün sonra transfer olacağım Protestan, pruloton, dekort, estrofem, coraspirin, oksapar, prograf, duphaston, folikasit vs ilaçlar kullanıyorum bu sabah şeffaf kokusuz sümüksü tapuda akıntım geldi Protestan fitil attıktan 1 saat sonra geldi bir sorun olur mu rahim kalınlığım 1 hafta önce 8.1 mm di doktorum gayet iyi demişti yumurtlama akıntısı mıdır? Yumurtlama akıntısı transfere engel midir? Bilgisi olan varsa yardım lütfen :KK43:
Fitildendir muhtemelen canım endişelenme bu kadar, aksi bir durum olsa doktorun söylerdi zaten çok fazla ilaç iğne fitil vs kullanıyoruz doğal böyle şeyler rahat ol :)

1407 çıktı benimde çok şükür ikiye katlamış 🤗 Hepsi farklı hastanelerde benim yaa o yüzden 16.gün pazartesi tekrar vericem hobi oldu artık bende 🤣🤣 Son hastanemle aynı hastanede vericem artık 😬 Çok güzel artmış senin ikiz ihtimali yüksek duruyorr 🙈🌺
Canım artık kan vermene gerek yok 1400ü görmüşsün neden verceksin? Kese gününü bekle🫠 Ben 9.ve 13.günlerde kan verdim 2200 gördüm bidaha vermedim kese görmeye gitcem haftaya😊

Canım artık kan vermene gerek yok 1400ü görmüşsün neden verceksin? Kese gününü bekle🫠 Ben 9.ve 13.günlerde kan verdim 2200 gördüm bidaha vermedim kese görmeye gitcem haftaya😊
Yaaa ne bileyim son bir defa dahaa gideyim baktırayım diye düşündüm böyle hiçbir şey hissetmeyince hala inanamıyorum kanda görünce ohh tamam diyorum gerçekmişş 🤣🤣🤣
Bende 10temmuzda gidicemm bakalım güzel haberlerini bekliyoruzz canım benim 🌺❤️

Kizlar gunaydin. Bugun 9. Gun artik yarin kan testi gunum. Sabah erken gebelik baktim yine, tek cizgi ☹️ sanirim bana ayrilan surenin sonuna geldik 😞 esim de moralini bozma kandan belki pozitif cikar diyor 🙈 ilk gunden beri benim hic bir seyim yoktu. Dun gece bir kac saat boyunca rahimde titresim gibi bisey vardi. Hani arabanin motoru calisirken icinizde titresinini hissedersiniz ya, ya da otobuste tekerlegin ustune denk gelir koltugunuz oyle bir sey 😅 Cok net hissediliyordu ve dedigim gibi bir kac saat surdu. Sonrasinda da yine rahmin sol tarafina dogru sizi gibi agri basladi. Sonra uyumusum zaten. Sabah bir seyim yoktu. Hic buna benzer bir sey yasadiniz mi? Acaba bu adet olmak icin bir hazirlik mi yoksa gec tutumnma, bir belirti vs mi? Ne dusunup hissedecegimi bilemiyorum su an 😕

Kızlar 2 gün sonra transfer olacağım Protestan, pruloton, dekort, estrofem, coraspirin, oksapar, prograf, duphaston, folikasit vs ilaçlar kullanıyorum bu sabah şeffaf kokusuz sümüksü tapuda akıntım geldi Protestan fitil attıktan 1 saat sonra geldi bir sorun olur mu rahim kalınlığım 1 hafta önce 8.1 mm di doktorum gayet iyi demişti yumurtlama akıntısı mıdır? Yumurtlama akıntısı transfere engel midir? Bilgisi olan varsa yardım lütfen :KK43:
Benimde aynı olmuştu, doktorum normal olduğunu söyledi, hatta çatladı sandım ama her şey yolundaydı, telaslanma arkadaşım ❤️

Kizlar bende bu sabah yine yaptım. Maalesef tek çizgi. Ümidimi yitiriyorum yavaş yavaş..
Kaçıncı gününüz acaba bende 2 gün önce yaptım test tek çizgi çıktı. Moralim bozuldu pazartesi kan testi vercem ama tedirginim ya endişelenmeli miyim bilmiyorum keşke yapmasaydım dedim.😔

Ay çok şükür senin de gözün aydınnnnnn ya ben de baya artmış diye öyle geliyo bilmiyorum ki aama doktor pazartesi keseyi bile görebiliriz değer böyle giderse dedi bi bakıcaz 🥹 çok heyecanlı Allah mutluluğumuzu daim etsin sağlıkla ilerletsin gruptaki bütünn kızlarıma nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🌺😍🥰

Back
X