2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Bence abartmadan tatlı falan ev yapımı yenilebilir kendimize hamileliği zehir etmeyelim 😀

Dimi katılıyorum abartmadan haftada bir böyle bi kaç kaşık çatal olur yani insanız sonuçta be 😂
Ben bu akşam suffle yemeği düşünüyorum yapıp yani yspıcak bişey yok tatlı çocuğa zararlı değil sonuçta sadece kilo kontrolü açısından önemli ona da dikkat etmek lazım 😀

Ben bu akşam suffle yemeği düşünüyorum yapıp yani yspıcak bişey yok tatlı çocuğa zararlı değil sonuçta sadece kilo kontrolü açısından önemli ona da dikkat etmek lazım 😀
Offff nurrr naptın sen öyle bayılırım bende evde yaparım hep ve efsane olur 🤣 afiyet şeker hatta şifa olsun canım bende yarın tatlı yemeyi planlıyorum inşallah 😂

Offff nurrr naptın sen öyle bayılırım bende evde yaparım hep ve efsane olur 🤣 afiyet şeker hatta şifa olsun canım bende yarın tatlı yemeyi planlıyorum inşallah 😂
Valla gündüz o kadar sevmediğim tatsız şeyler yiyorum ki avakado çiğ badem falan o yüzden arada bir tatlı yemezsem bana daral gelir 😂

Millet hamileliğinin ilk 3 ayında zayıflıyor ama bu gidişle ben ilk aydan kilo alcam zaten kilo almaya çok meyilli bünyem var 2 gün fazla yiyim hemen tartıda 1 1.5 kilo fazla çıkarım 😂

Millet hamileliğinin ilk 3 ayında zayıflıyor ama bu gidişle ben ilk aydan kilo alcam zaten kilo almaya çok meyilli bünyem var 2 gün fazla yiyim hemen tartıda 1 1.5 kilo fazla çıkarım 😂
Belli olmaz 6. Haftadan sonra mide bulantısı falan başlarsa zayıflarız ilk 3 ayda bizde olmazsada alıcaz illaki yapacak birşey yok canım yine dikkatli besleniriz napalım

Back
X