Tabi ki bildiğim kadar paylaşırım, öncelikle yumurta toplamadan önce bir süre büyüme hormonu kullanıldığını biliyorum. Önceki
tüp bebek denememde 12 yumurta toplandı 12 si de kaliteli dendi ama 2 tane döllenmişti onlar da biri orta biri iyi kalite iki tane 3. Gündü tramsfer edildi olumsuz oldu. 2. Kez sıfırdan başlanıldığı için doktorum bahsettiğim cümleyi kurmuştu çünkü amh düşük 1.7 ve ilk denemeden anladığımız spermde de sorun olabileceğiydi. O yüzden mikroçip de kullanıldı, embriyolog yani tüp merkezi değiştirildi, transferden önce intralipid serum verildi ki şuanda da klinikteyim 2. Dozu alıyorum

onun dışında genetil testler vs yapıldı pıhtılaşma bozukluğu olduğu için kan sulandırıcı yüksek doz transfer öncesi vurulmaya başladım, tiroid problemim vardı onu sıkı takip ediyoruz, transferden önceki ay histeroskopi oldum bilirsiniz rahime çizik atılıyor vs., beslenmeme çok dikkat ettim çok sağlıklı yedim önceki olumsuz transferden bu transfere kadar geçen sürede 9 ay düzenli pilatese gittim, bedenim ruhum hepsini iyi etmeye baktım bence en önemlisi de bu bu süreçte.. bir de kalbinizi ferah tutmanız olmazsa dünyanın sonu değil ama bu bana da nasip olacak diye inanmanız.. aklıma gelenler bunlar

inşallah hepimiz güzel haber alıp sağlıkla kucağımıza alırız ben de keseyi görmedim daha inanılmaz gergin bir süreç hep bir bekleyiş

siz de çok güzel haberler alın inşallah