2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Kizlar test sonuçlandı . 0,2. HCG yerlerde 😔 hayırlısı diyoruz ve önümüzdeki maçlara bakıyoruz. 10 gün raporu da aldım. Birax gezip tozcam. Size bol şans . Dilerim bekleyenler güzel sonuclarla birlikte bebislerinixi sağ salim kucaklariniza alirsiniz...🙏🙏🙏 Arada girer bakarım durumunuza. Allah'a emanet olun, bebislerinizle birlikte🙏🙏🙏

Kizlar test sonuçlandı . 0,2. HCG yerlerde 😔 hayırlısı diyoruz ve önümüzdeki maçlara bakıyoruz. 10 gün raporu da aldım. Birax gezip tozcam. Size bol şans . Dilerim bekleyenler güzel sonuclarla birlikte bebislerinixi sağ salim kucaklariniza alirsiniz...🙏🙏🙏 Arada girer bakarım durumunuza. Allah'a emanet olun, bebislerinizle birlikte🙏🙏🙏
Canım en iyisini yaparsın olsun tekrar denenir doğru zamanı bekliyordur bebişin gelmek için belkide , her şey gönlünce olsun arada yaz :)

Belkide doğru zaman değildir canım madem raporlusun gez dolaş kafan dağılsın dualarımız seninle arada yaz

Tabi ki bildiğim kadar paylaşırım, öncelikle yumurta toplamadan önce bir süre büyüme hormonu kullanıldığını biliyorum. Önceki tüp bebek denememde 12 yumurta toplandı 12 si de kaliteli dendi ama 2 tane döllenmişti onlar da biri orta biri iyi kalite iki tane 3. Gündü tramsfer edildi olumsuz oldu. 2. Kez sıfırdan başlanıldığı için doktorum bahsettiğim cümleyi kurmuştu çünkü amh düşük 1.7 ve ilk denemeden anladığımız spermde de sorun olabileceğiydi. O yüzden mikroçip de kullanıldı, embriyolog yani tüp merkezi değiştirildi, transferden önce intralipid serum verildi ki şuanda da klinikteyim 2. Dozu alıyorum 😌 onun dışında genetil testler vs yapıldı pıhtılaşma bozukluğu olduğu için kan sulandırıcı yüksek doz transfer öncesi vurulmaya başladım, tiroid problemim vardı onu sıkı takip ediyoruz, transferden önceki ay histeroskopi oldum bilirsiniz rahime çizik atılıyor vs., beslenmeme çok dikkat ettim çok sağlıklı yedim önceki olumsuz transferden bu transfere kadar geçen sürede 9 ay düzenli pilatese gittim, bedenim ruhum hepsini iyi etmeye baktım bence en önemlisi de bu bu süreçte.. bir de kalbinizi ferah tutmanız olmazsa dünyanın sonu değil ama bu bana da nasip olacak diye inanmanız.. aklıma gelenler bunlar 🤍 inşallah hepimiz güzel haber alıp sağlıkla kucağımıza alırız ben de keseyi görmedim daha inanılmaz gergin bir süreç hep bir bekleyiş 🥹🙏🏻 siz de çok güzel haberler alın inşallah 🤲🏻
Acıkcası hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız geçen sene çatlama iğnesiyle hamile kaldım ve 2 aylıkken kalbi durdu genetik teste yolladık sağlıklı olduğunu öğrendik daha sonra pıhtılaşma testi yaptırdım 4 gende pıhtılaşma çıktı genetik testte yaptırdım ama eşim yaptırmadı çünkü kalbi duran bebeği genetiğe yolladık diye gerek duymadık sanırım ilk tedavim 12 yumrta toplandı 2 tane 5. Güne kaldı biri transfer edilemeyecek kadar kötüydü ki bunu doktorum bana söylemeyi unutmuş neyse 1 tane transfer oldum negatif Histereskopi olman lazım dedi oldum daha sonra kalan embriyoyu transfer edicez dedi deprem bölgesindeyim Histereskopi den sonra deprem oldu kaç ay geçti tam transfere hazırlanıyorken iyi diye dondurduğumuz embriyo çok çok kötü durumdaymış doktor bana bunu kaç ay sonra söyledi çözülürken sanırım gitmiş enteresan sonra böyle çok nadir oluyor ama ben bu tedavi parasını almıycam dedi tekrar tedaviye başladım glutatyon Redoks c vit aldım yumurta büyürken pko var ama hafif düzeyde doktor bu sefer risk alcam dedi ilacı ayn ı düzeyde verdi ama uzun tuttu çatlatma iğnesini 11. Günde vuruldum 2 seans glutatyon aldım o sırada yumurtalıklarım şişmeye başladı ohss olacağımı biliyordum zaten göze de almıştım bu sefer Mikroçipli yapacağım dedi doktor ayrıydten 5 bin tl ona ödedik ayrıca embriyoları doktor caiyonofor yatırılması için embriyologu aradı o da 2.300 tl idi bazı merkezlerde ücretsiz yapılıyor sanırım bu sefer 16 yumurta toplandı tabi benim yumurtalıklar şiş ama kolay atlattım sorun etmedim ohss olduğumu çünkü hatta doktorum bile şaşırdı hızlı bir şekilde iyileştim 13 gün sonra adet oldum gittim (Histereskopi sonrası 6. Ayım ve genelde adetlerim düzensizleşti ) adet düzenleyici verdi ve uzun protokol yapacağını söyledi yarın transfer hazırlığı için iğnelere başlayacağım sanırım dua edin inşallah pozitifi göreyim

Allah en hayırlı zamanda, sağlıkla nasip etsin insallah🙏

Kızlar merhaba. Transferimin 7.günündeyim. Ben de burada yazanları görünce dayanamayıp test yaptım silik çıktı. Az önce de kan testi verdim beta hcg 45 çıktı. Sizce 7.gün için nasıl bir değer ?
Merhaba :) gayet iyi bence zaman gecıkce artacaktır daha cok erken yenı tutunmus yuksek ıhtımalle :)

Üzülme üzülme canım en hayırlısı olsun rabbim doğru zamanı bilir 🤲😔
İçini ferah tut🤲🥰

Kızlar benim malesef kimyasal gebelik ile sonuçlandı.Deger bugün düşmeye basladı.Simdi 1 tane dondurulmuş embriyo kaldı araştırdım kadarıyla embriyoda bozukluk varsa kimyasal oluyormuş.Embriyolarım 1. Kaliteydi şimdi son kalanda mı sağlıksız acaba onada 1. Kalite dedi ama.Benim gibi olup tekrar transfer yaptırıp olumlu sonuç alan varmı.Yoksa sil baştan mı baslamak lazim.Dr hiç birşey demedi düşmesini bekleyecekmişiz

Kızlar benim malesef kimyasal gebelik ile sonuçlandı.Deger bugün düşmeye basladı.Simdi 1 tane dondurulmuş embriyo kaldı araştırdım kadarıyla embriyoda bozukluk varsa kimyasal oluyormuş.Embriyolarım 1. Kaliteydi şimdi son kalanda mı sağlıksız acaba onada 1. Kalite dedi ama.Benim gibi olup tekrar transfer yaptırıp olumlu sonuç alan varmı.Yoksa sil baştan mı baslamak lazim.Dr hiç birşey demedi düşmesini bekleyecekmişiz
Geçmiş olsun olumsuz düşünmeyin bu süreçte moral de çok önemli. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Canimm üzüldüm .insalllah kisa surede guzel haberler verirsin bize.🙏

Geçmiş olsun canım olumsuz düşünme zamanı geldiğinde güzel haberlerle inşaAllah 🤲🏻

Olumsuz dusunme kuzum insallah saglikli ilerlecek bir sonraki 🙏

Back
X