2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

tr
Teşekkürler, transfer öncesi bakılmıştı çok hafif yükselme vardı. Tekrar istediler, dün kan verdim. Bugün aradılar yüksekmiş endokrine gidin hemen ilaç başlayın dediler
transfer yapılmıştı yani, değil mi? hangi ilaçları vermeleri lazım en azından söyleseler kendiniz alırdınız belki eczaneden?

Merhaba, daha yeni üye oldum kızlar,
25 haziranda transfer oldum bugün 9. Gün test günümdü 16.9 çıktı. Hastaneden aradılar 2 gün sonra tekrar kan vercem ama düşük bir ihtimal yükselmesi dendi. Genelde %80 düşükle sonuçlanıyormuş. Hiç ümit yokmu sizce. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ya da tanıdıklarınızdan :(

Kızlar benim dün transferim gerçekleşti 5. Gün çift embriyo. 2. Günüm bu arada 😅 ben hemşireyim ilaçlar hakkında az çok bilgim var arada kaynarsa bazen göremiyorum sorularınızı alabilirim. Bir de şey diyecektim benim doktor transfer sonrasi hemen idrara git dedi sonra 1 saatlik yola çıktık. 😄 ben rahat doktorum benden rahat sıkıntı olmaz herhal aklıma takılmadı değil ama çokta umursamıyorum 😀 umarım hepimizin sonucu pozitif olur sağlıklı bebişlerimiz olur 😘🙏
Canım pozitif gördün mü? Transfer sonrası belirtilerin neler oldu ? Çift transfer olmuşsun inşallah pozitifi görmüşsünüzdür ❤️

Bugünkü kontrolümde kesenin büyüdüğünü gördük ama kesede henüz birşey göremedik haftaya tekrar kontrol var geçen hafta çok minikti kese zaten. 6+4 haftalıkmış bugün. Haftaya ultrasonda birşey göremezsek sağlıksızmış muhtemelen. Mide bulantılarım var pnu söyledim iyi birşey dedi bakalım. İnşallah bebişim benimledir sağlıklıdır ve sağlıklı devam eder.

Bugünkü kontrolümde kesenin büyüdüğünü gördük ama kesede henüz birşey göremedik haftaya tekrar kontrol var geçen hafta çok minikti kese zaten. 6+4 haftalıkmış bugün. Haftaya ultrasonda birşey göremezsek sağlıksızmış muhtemelen. Mide bulantılarım var pnu söyledim iyi birşey dedi bakalım. İnşallah bebişim benimledir sağlıklıdır ve sağlıklı devam eder.
Haftaya görünür bence Allahın izniyle :)

inşallah sağlıkla ilerler canım.

Merhaba, daha yeni üye oldum kızlar,
25 haziranda transfer oldum bugün 9. Gün test günümdü 16.9 çıktı. Hastaneden aradılar 2 gün sonra tekrar kan vercem ama düşük bir ihtimal yükselmesi dendi. Genelde %80 düşükle sonuçlanıyormuş. Hiç ümit yokmu sizce. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ya da tanıdıklarınızdan :KK43:
allahın işi hiç belli olmaz. ilerleyenler de var düşük değerle başlayıp.

Ben umudumu kaybediyorum sanırım, tsh yüksek çıktı, hemen ilaca başlamam lazımmış ama bugün hiç bir hastanede endokrin randevusu yok. Modum çok düştü. Elle tutulur bi olumsuzluk yok ama tutmayacak hissinden çıkamıyorum.
Kötü düşünme benimde yüksek çıkıyordu dahiliye yazdı ve takip ediyor ilacımı devlette bulamazsan özele git canım mutlaka

Kötü düşünme benimde yüksek çıkıyordu dahiliye yazdı ve takip ediyor ilacımı devlette bulamazsan özele git canım mutlaka
Devlette bulma imkanı zaten hiç yok aynı güne. Özelleri aradım onlar da dolu. Yarına randevu aldım. Etkisi olmadı mı yüksek oluşunun? İyi geldi mesajın valla teşekkür ederim ❤️

Devlette bulma imkanı zaten hiç yok aynı güne. Özelleri aradım onlar da dolu. Yarına randevu aldım. Etkisi olmadı mı yüksek oluşunun? İyi geldi mesajın valla teşekkür ederim ❤️
Rica ederim canım biz burada destek oluyoruz tabikide birbirimize. İlaçla düzelttik ama pozitif çıkarsa tekrar düzenlenmesi lazım dahiliye doktorum hangi il hangi ilçedesin cnm sen ?

Üzülme hiç endişe etme benim de hipertroidi vardı ilaçla geçti. Arkadaşımın da vardı troid hamile kalamazsın demişler gayet de kendiliğinden kaldı kız, ilaç dozunu ayarladılar sağlıkla ilerledi oğlu 2 yaşına girecek şimdi🎈

Çok teşekkür ederim gerçekten çok iyi geldi yazdıklarınız.
Rica ederim canım biz burada destek oluyoruz tabikide birbirimize. İlaçla düzelttik ama pozitif çıkarsa tekrar düzenlenmesi lazım dahiliye doktorum hangi il hangi ilçedesin cnm sen ?

Üzülme hiç endişe etme benim de hipertroidi vardı ilaçla geçti. Arkadaşımın da vardı troid hamile kalamazsın demişler gayet de kendiliğinden kaldı kız, ilaç dozunu ayarladılar sağlıkla ilerledi oğlu 2 yaşına girecek şimdi🎈

Back
X