2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Transferin 4. Gününde gece fitil koyup yattıktan sonra alttan bıçak saplanır gibi oldu birkaç kez çığlık attım hatta, bi de adet olacak gibi ağrılarım oluyor ara ara ama baştan beri oluyordu. Belirti mi bilmiyorum hormonlardan oluyor heralde.
o bicak saplanir gibi olma bi kez mi oldu sadece bi de seyi sorucam fitil rahat giriyo muydu sey diyenler var eger fitil daha rahat giriyosa pozitif oluyo dogru mudur bilmiyorum tabii😬

o bicak saplanir gibi olma bi kez mi oldu sadece bi de seyi sorucam fitil rahat giriyo muydu sey diyenler var eger fitil daha rahat giriyosa pozitif oluyo dogru mudur bilmiyorum tabii😬
Yok kuzu o fitile aldanma ben hala kullaniyorum.ayni gunun sabahi rahat giriyor aksami zorlandigim gunler cok oldu o seni yaniltmasin.

Yok kuzu o fitile aldanma ben hala kullaniyorum.ayni gunun sabahi rahat giriyor aksami zorlandigim gunler cok oldu o seni yaniltmasin.

di mi ondan belli olmaz ayy ne bileyim forumda oyle biseyler yazan gormustum de sonucu pozitif olanlara bi sorayim dedim 🙈😬
Bence de ona bakma, ya aslında hiç bir şeye bakmamak lazım ama insan tutamıyor kendini

Bence de ona bakma, ya aslında hiç bir şeye bakmamak lazım ama insan tutamıyor kendini
Bende 3 temmuzda çift transfer oldum transfer günü dahil 6. Günümde erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum belirtilerin oldu mu canım bende transfer gününden beri rahimde kıpırtı seğirme elektriklenme gibi hafif sancılar bir şey barıyormuş gibi

Back
X