• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Bence havuz yöntemi yapmalısınız. 2 ay kadar beslenme programı ve vitamin takviyesi kullanıp tekrardan opu olmayı deneyin. Her ay aynı olmuyor yumurta sayısı. Değişebilir. Bir ay 1 yumurta gözükürken diğer ay 3 ya da 4 olabilir gelişebilir folikül miktarı.
Negatif için ne dediler? Aynı şekilde ekstra birşeyler bakılmadan aynı protokol ile transfer olmamalısınız. Trombosit panelini, nk hücre testi, flow kır testi, Histeroskopi gibi şeyler bakıldı mı? Diğer negatif olan 2 embriyo 3.gün müydü, 5.gün mü? Eğer 3 ise bunun 5 e gelmesini istemelisiniz. Eğer onlar 5.gün transferi ise havuz yöntemi ile 4,5 embryo oluşunca pgt en mantıklısı. Transfer etmek bile ez 45-50 bin TL. Artı ardından kullanılacak ilaçlar en basiti 60.000 tl ye mal oluyor. Zaman ve para en önemlisi umut kaybetmemek için önlem almalıyız. Herşey gönlünüzce olur inşallah 🙏🍀
Güzel tavsiyelerde bulunmuşsunuz. ilk transfer negatif sonuçlandığı için bir sonrakine bunlari doktorumuzdan isteyeceğiz. Çok acemiydik bu süreçte kendimizi tamamen doktorumuza bırakmıştık. 2. De insallah 🙏

Hanımlar pozitif sonuçtan sonra progestan dex e devam ediyor musunuz ? Benim sonuç günüm cumartesi perşembe son ampulü kullaniyorum cumaya kalmıyor acaba napsam kanı 1 gün önce mi versem negatif olursa 6 amp elimde kalicak . Ne önerirsiniz

Hanımlar pozitif sonuçtan sonra progestan dex e devam ediyor musunuz ? Benim sonuç günüm cumartesi perşembe son ampulü kullaniyorum cumaya kalmıyor acaba napsam kanı 1 gün önce mi versem negatif olursa 6 amp elimde kalicak . Ne önerirsiniz
Evet devam ediyoruz. Elinizde kalsin istemiyorsaniz kan verebilirsinjz bence. Bir gun negatif cikarsa bir sey degismez. Insallah kullanmaya devam edersiniz

Bence havuz yöntemi yapmalısınız. 2 ay kadar beslenme programı ve vitamin takviyesi kullanıp tekrardan opu olmayı deneyin. Her ay aynı olmuyor yumurta sayısı. Değişebilir. Bir ay 1 yumurta gözükürken diğer ay 3 ya da 4 olabilir gelişebilir folikül miktarı.
Negatif için ne dediler? Aynı şekilde ekstra birşeyler bakılmadan aynı protokol ile transfer olmamalısınız. Trombosit panelini, nk hücre testi, flow kır testi, Histeroskopi gibi şeyler bakıldı mı? Diğer negatif olan 2 embriyo 3.gün müydü, 5.gün mü? Eğer 3 ise bunun 5 e gelmesini istemelisiniz. Eğer onlar 5.gün transferi ise havuz yöntemi ile 4,5 embryo oluşunca pgt en mantıklısı. Transfer etmek bile ez 45-50 bin TL. Artı ardından kullanılacak ilaçlar en basiti 60.000 tl ye mal oluyor. Zaman ve para en önemlisi umut kaybetmemek için önlem almalıyız. Herşey gönlünüzce olur inşallah 🙏🍀
Ne kadar detaylı güzel açıklama ve önerilerde bulunmussunuz teşekkür ederim🤲🥰negatifler için işte genetikde sıkıntı vardır bilmem ne madem ilkinde tutmadı dondurulmuş için yapsana yapman gerekeni be adam yok işte katakulle yaptı bursa acibadem neymiş yapacak misti hepsini sırayla olacakmış yani seni zamanla yolacagim demek istiyorlar histereskopi oldum sonrasında başka yerde polipler varmış rahim ağzı mi ne darmis halledildi şükür hepsi burada sıfırdan başladık ama havuz falan demedi doktor neden demedi acaba daha mantıklı aslında ama embriyo dondurulduktan sonra biopsi alınması sakincaliymis falan diye okumuştum acaba ondan mı bu şekilde ilerliyorlar sorayım yarin bakayım iyi oldu bunu söylemeniz önceki tedavimde 7yumurtam olmuştu 4u 5.gune gitti blast dendi kaliteleri iyiydi 5ab falandı ama rahime hiç bakilmamosti rahim filmini bile kendim istedim ikinciden önce düşünün o kadar acemice yapildi

Hanımlar bugün transferimin 5. Günün gecesi. Az önce wcden geldim peçeteye çok hafif bir pembelik geldi akıntı içinde. Yerleşme kanaması gibi düşünmek istiyorum ama erken degil mi bu leke için. Regli olacakmış gibi ağrım var hafiften
Sabah aksam 1 progesteron kullanıyorum. Sabah aksam 1 de estrofem alıyorum. Bunları kullanırken regli olma ihtimalim var mı.

Back
X