Aminnn. Hayır oğlum 6 yaşında bizde artık 2. Çocuğu yapalim dedik. Tamamen doğal yolla gebe kaldım hatta geçen hafta dr. Muayenesine de gittim tek kese vardi. Dün kalp atışını duymak için gidince iki kese gördükAllah kucağınzda görmeyi nasip etsin tüp bebekmi
Soruyu bana sorduysanz cevaplayayım.Hayirli olsunnnn Allah bagislasin ailenizde ikizlik geni varmiydi acaba bizde ikiz istiyoruzda
Aa anladım tesekkur ederim bilgilendirmeniz için saglıcakla alın kucaginizaSoruyu bana sorduysanz cevaplayayım.
İkizlik geni olmasada tüp bebekte cift emriyo transfri yapildiqi icin ikiz olma olasılığı yüksek
Tam aksine bende hep tekil gebelik istiyorum
Benim annem tarafında var iki üç ikiz :) benim de doğal yolla oldu ikiz gebelik. Çok şaşkın ve mutluyumHayirli olsunnnn Allah bagislasin ailenizde ikizlik geni varmiydi acaba bizde ikiz istiyoruzda
Aaa öyle mi. Çok heyecanlı. Bi gelişme var mi. Bize de haber ver lütfenBenim tüp bebek,
6 haziranda transfr oldum daha hamilelik testi yaptırmadım yarın test günüm bakalim neyle karşılaşıcm 2 embriyo transfr ettirdim
Hamileyim bugun hastaneye gttimAaa öyle mi. Çok heyecanlı. Bi gelişme var mi. Bize de haber ver lütfen
Hamileyim bugun hastaneye gttim
Onu bilmiyorum bugun ikinciye kan verdim saglik durumuna bakilckCoook sevindimmmmtebrik ederim. Umarım ikizdir sizin de
Yani kan değeri çok yüksek olunca ikiz deniliyor genelde ama benim değerim baya düşüktü ilk tahlil verdiğimde. Değerin kaç çıktı senjnKan değerndn belli oluyormu ikiz oldugu
Değerin baya yüksek. İkiz olabilir valla1522 cktı değerm
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahMerhaba kizlarrrrrrsevinçten havalara uçuyorum.. bugun gebeligimin ikiz olduğunu öğrendim yaşadığım şaşkınlığı ve mutluluğu tarif etmem imkansiz.. geçen hafta bile dr. Kontrolünde tek kese olarak biliyorduk bugun iki kese gördük ve çok şükür ikisinin de kalp atışını duyduk . Rabbim saglik ve sihhatle dogurmayi büyütmeyi nasib etsin.benim gibi ikiz doguracak arkadaslar gelin toplanalim konuşalım mutluluğumuzu paylaşalım ve rabbim nasib ederse alışverişimizi ihtiyaç listesini bu topikte konuşarak fikir alışverişinde bulunalim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?