2023 İKİZ ANNELERİ

Sura1221

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2021
501
516
23
32
Merhaba kizlarrrrrr sevinçten havalara uçuyorum.. bugun gebeligimin ikiz olduğunu öğrendim yaşadığım şaşkınlığı ve mutluluğu tarif etmem imkansiz.. geçen hafta bile dr. Kontrolünde tek kese olarak biliyorduk bugun iki kese gördük ve çok şükür ikisinin de kalp atışını duyduk . Rabbim saglik ve sihhatle dogurmayi büyütmeyi nasib etsin.benim gibi ikiz doguracak arkadaslar gelin toplanalim konuşalım mutluluğumuzu paylaşalım ve rabbim nasib ederse alışverişimizi ihtiyaç listesini bu topikte konuşarak fikir alışverişinde bulunalim..

Allah kucağınzda görmeyi nasip etsin tüp bebekmi
Aminnn. Hayır oğlum 6 yaşında bizde artık 2. Çocuğu yapalim dedik. Tamamen doğal yolla gebe kaldım hatta geçen hafta dr. Muayenesine de gittim tek kese vardi. Dün kalp atışını duymak için gidince iki kese gördük o kadar şaşkınım ki hala uzerimden atamiyorum. Sizin tüp bebek mi. Kaç ayliksiniz bu arada

Benim tüp bebek,
6 haziranda transfr oldum daha hamilelik testi yaptırmadım yarın test günüm bakalim neyle karşılaşıcm 2 embriyo transfr ettirdim

Hayirli olsunnnn Allah bagislasin ailenizde ikizlik geni varmiydi acaba bizde ikiz istiyoruzda

Hayirli olsunnnn Allah bagislasin ailenizde ikizlik geni varmiydi acaba bizde ikiz istiyoruzda
Soruyu bana sorduysanz cevaplayayım.
İkizlik geni olmasada tüp bebekte cift emriyo transfri yapildiqi icin ikiz olma olasılığı yüksek
Tam aksine bende hep tekil gebelik istiyorum

Soruyu bana sorduysanz cevaplayayım.
İkizlik geni olmasada tüp bebekte cift emriyo transfri yapildiqi icin ikiz olma olasılığı yüksek
Tam aksine bende hep tekil gebelik istiyorum
Aa anladım tesekkur ederim bilgilendirmeniz için saglıcakla alın kucaginiza

Benim annem tarafında var iki üç ikiz :) benim de doğal yolla oldu ikiz gebelik. Çok şaşkın ve mutluyum rabbim saglicakla doğurup büyütmeyi nasib etsin inşallah

1 gün arayla kan veriym hep yükselyr
Yarin yine vercem kan 27 hazirandada bebeği ekrandan görcez

Selam kizlar bende 2 gün önce ikizlerim olacagini öğrendim 4.bucuk yaşında bir oğlum var. Geçen yıl dış gebelik geçirdim iç kanama nedeniyle tek tupumu aldilar tek tüple gebelik sansim düşmüştü bizde korunmadik nasibimizde bı evlat sahibi olmak daha varsa olur dedik akışına bıraktık sonra oğlum anne bana kardeş aldın bı kız bı oğlan 2 tane aldın dedi bende inanmadım ona ama 1 hafta boyunca hergun aynı şeyi söyleyip karnımı öpmeye sevmeye başladı oylelikle evde test yaptım ve gebe olduğumu öğrendim sonra 5. Haftada doktora gittik karından ultrasonla tek kese gördük 2 gün öncede kalp atışı için gittimizde vajinal muayeneyle kalp atışını daha sağlıklı duyarız deyince doktor ne görelim 2 kese 2 bebiş oğlumun içine doğan oldu resmen biz şok tek tüple mucize gerçekten Rabbim çok büyük şükürler olsun umarım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bizlere sağlıklı gebelik hayırlı doğum nasip etsin ama 3 çocukla nasıl basedicez maddi manevi diyede dusunmuyo değiliz

Tebrik ederim çok güzel bir durum benim durumum da size benziyor geçen hafta kalp atışını duymaya gittiğimiz de duyamadık bu hafta gittiğimiz de tek kese içinde iki embriyo göründü ama kalp atışı yok siz kaçıncı haftadasınız kalp atışları duyuldu mu

Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…