- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana bağışlasın Allah yavrularını gyzel haberle gel inşMerhaba canım bnde 32.haftamda yani 2 gün önce acil sezeryana alındım buraya daha önce de yazmıştım rahim agzindan leep oldum ama herşey iyi gidiyordu açılmam yoktu rahimde kasılmalarım arttı doktora geldim 4 gün dayanabildik ve suyum geldi yine açılma olmadan bir anda acil sezeryana alındım bebeklerim çok küçükler dualarınızi bekliyorum![]()
Canm rabbim ferahlık versin yavruların cennetteÇok sağ ol canım, ben bayram öncesi yattım hastaneye o zamandan beri oradaydım, pesser de takılmıştı ama açılmam hiç azalmadı gittikçe arttı gün gün sancılarım çoğaldı doğumdan önceki gün çok ciddi sancılarım gelmeye başladı sonra sabaha karşı bi anda su boşaldı zaten, 22+5ti canım
Kuzum ağrılı sancılı gidiyor Yatamiyorum 26+5 haftalık senin kaç haftalıkMerhaba hamişler nasılsınız. Nasıl gidiyor gebelik.
Canım bende 30+2 oldum. Allah yardımcımız olsun elinden geldiğince dayanmaya çalış. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinKuzum ağrılı sancılı gidiyor Yatamiyorum 26+5 haftalık senin kaç haftalık
Masallah kuzum çok zor geçiyorCanım bende 30+2 oldum. Allah yardımcımız olsun elinden geldiğince dayanmaya çalış. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin![]()
Allah şifa versin canım şimdi durumları nasıl k kilo doğdularMerhaba canım bnde 32.haftamda yani 2 gün önce acil sezeryana alındım buraya daha önce de yazmıştım rahim agzindan leep oldum ama herşey iyi gidiyordu açılmam yoktu rahimde kasılmalarım arttı doktora geldim 4 gün dayanabildik ve suyum geldi yine açılma olmadan bir anda acil sezeryana alındım bebeklerim çok küçükler dualarınızi bekliyorum![]()
Meraba canım amin şuan durumları iyi çok şükür biri 1760 diğeri 1365 doğdu tabi bu süreçte biraz zayifladilar yeni yeni toparlaniyorlar 10 gün oldu kuvezdelerAllah şifa versin canım şimdi durumları nasıl k kilo doğdular
Ben yaptırdım. 32 haftaligim suanda 28. Haftada yaptirmistim. Şeker yüksek çıktı insülin iğnesi kullanıyorum. Endokrin doktoru kontrolündeyim. Şuan hersey yolunda bir sorun yaşamadım. Sadece şeker olduğu için ciğer gelistirici igne vuramiyorlar.Arkadaşlar şeker yüklemesi yaptırdınızmı? Ben haftaya çarşambaya randevu oldum. Çıkacak sonuca göre bebeklerin erken gelmemesi için iğne yapılacak.
Rabbım sağlıklı toplarlanmanjzi yardım etsin canım, hersey yolunda gidecek inşallah. Gönlün ferah olsunMeraba canım amin şuan durumları iyi çok şükür biri 1760 diğeri 1365 doğdu tabi bu süreçte biraz zayifladilar yeni yeni toparlaniyorlar 10 gün oldu kuvezdeler
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin bende 28 hafta olacağım pazar günü biraz ağrılarım var korkuyorum erken doğum olursa yaşarlar mı vs şuan 800 gr her biri yarın kontrolümüz de var bakalımMeraba canım amin şuan durumları iyi çok şükür biri 1760 diğeri 1365 doğdu tabi bu süreçte biraz zayifladilar yeni yeni toparlaniyorlar 10 gün oldu kuvezdeler
Benimde çok ağrım var canimÇok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin bende 28 hafta olacağım pazar günü biraz ağrılarım var korkuyorum erken doğum olursa yaşarlar mı vs şuan 800 gr her biri yarın kontrolümüz de var bakalım
Şeker yükleme yaptırablar sonuçlarınız nasıl? Benim üst sınırda çıktı. Doktorum normal kabul edilebilir dedi.Arkadaşlar şeker yüklemesi yaptırdınızmı? Ben haftaya çarşambaya randevu oldum. Çıkacak sonuca göre bebeklerin erken gelmemesi için iğne yapılacak.
Canım ben yaptırdım 28. Hafta da sınırın üstünde çıktı. İnsülin iğnesi kullanıyorum ve diyet yapıyorum.Şeker yükleme yaptırablar sonuçlarınız nasıl? Benim üst sınırda çıktı. Doktorum normal kabul edilebilir dedi.
Bende dikkat etmeye başladım. Bu gün itibarı ile. Diyetisyenemi gidiyorsunuz.Canım ben yaptırdım 28. Hafta da sınırın üstünde çıktı. İnsülin iğnesi kullanıyorum ve diyet yapıyorum.
Evet endokrin diyetisyene de yönlendirdi. İkisinin takibindeyimBende dikkat etmeye başladım. Bu gün itibarı ile. Diyetisyenemi gidiyorsunuz.
Merhaba benimde şekerim çok yüksek çıktı insilüne başlattılar en fazla kaça kadar çıkıyor şekeriniz.Canım ben yaptırdım 28. Hafta da sınırın üstünde çıktı. İnsülin iğnesi kullanıyorum ve diyet yapıyorum.