2023 ikiz bekleyen anneler

Merhaba canım bnde 32.haftamda yani 2 gün önce acil sezeryana alındım buraya daha önce de yazmıştım rahim agzindan leep oldum ama herşey iyi gidiyordu açılmam yoktu rahimde kasılmalarım arttı doktora geldim 4 gün dayanabildik ve suyum geldi yine açılma olmadan bir anda acil sezeryana alındım bebeklerim çok küçükler dualarınızi bekliyorum🥺
Sana bağışlasın Allah yavrularını gyzel haberle gel inş 🤲

Çok sağ ol canım, ben bayram öncesi yattım hastaneye o zamandan beri oradaydım, pesser de takılmıştı ama açılmam hiç azalmadı gittikçe arttı gün gün sancılarım çoğaldı doğumdan önceki gün çok ciddi sancılarım gelmeye başladı sonra sabaha karşı bi anda su boşaldı zaten, 22+5ti canım
Canm rabbim ferahlık versin yavruların cennette 😥 ne desek zor gerçekten

Merhaba arkadaşlar ben 12+5 günlük iki gebeyim bugün ense ölçümüm vardı. Sorun yok dedi ama ölcüm söylemedi doktorum. Nift veya aminosentez yaptırabilirsiniz dedi. Aranızda yaptıran varmı? Birde plasenta eşiği rahim ağzımı kapatmiş kanaman olabilir tehlikeli dedi böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ?

Merhaba canım bnde 32.haftamda yani 2 gün önce acil sezeryana alındım buraya daha önce de yazmıştım rahim agzindan leep oldum ama herşey iyi gidiyordu açılmam yoktu rahimde kasılmalarım arttı doktora geldim 4 gün dayanabildik ve suyum geldi yine açılma olmadan bir anda acil sezeryana alındım bebeklerim çok küçükler dualarınızi bekliyorum🥺
Allah şifa versin canım şimdi durumları nasıl k kilo doğdular

Arkadaşlar şeker yüklemesi yaptırdınızmı? Ben haftaya çarşambaya randevu oldum. Çıkacak sonuca göre bebeklerin erken gelmemesi için iğne yapılacak.

Arkadaşlar şeker yüklemesi yaptırdınızmı? Ben haftaya çarşambaya randevu oldum. Çıkacak sonuca göre bebeklerin erken gelmemesi için iğne yapılacak.
Ben yaptırdım. 32 haftaligim suanda 28. Haftada yaptirmistim. Şeker yüksek çıktı insülin iğnesi kullanıyorum. Endokrin doktoru kontrolündeyim. Şuan hersey yolunda bir sorun yaşamadım. Sadece şeker olduğu için ciğer gelistirici igne vuramiyorlar.

Meraba canım amin şuan durumları iyi çok şükür biri 1760 diğeri 1365 doğdu tabi bu süreçte biraz zayifladilar yeni yeni toparlaniyorlar 10 gün oldu kuvezdeler
Rabbım sağlıklı toplarlanmanjzi yardım etsin canım, hersey yolunda gidecek inşallah. Gönlün ferah olsun

Meraba canım amin şuan durumları iyi çok şükür biri 1760 diğeri 1365 doğdu tabi bu süreçte biraz zayifladilar yeni yeni toparlaniyorlar 10 gün oldu kuvezdeler
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin bende 28 hafta olacağım pazar günü biraz ağrılarım var korkuyorum erken doğum olursa yaşarlar mı vs şuan 800 gr her biri yarın kontrolümüz de var bakalım

Şeker yükleme yaptırablar sonuçlarınız nasıl? Benim üst sınırda çıktı. Doktorum normal kabul edilebilir dedi.

Back
X