• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 ikiz bekleyen anneler

Selamlar,
Dün doktorumuz önlem amaçlı 2 gün üst üste ciğer geliştirici yaptırmamı istedi.
Yaptıran var mı aranızda; yan etkisi oldu mu?
Doktor iğneden sonra 1 hafta tuzlu ve tatlı tüketimine iyice dikkat et dedi.

Selam kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah🥰 epeydir girememiştim. Biz 29 haftalık olduk rabbime şükürler olsun. Bende de şeker çıkınca hemen diyete başladım bir aydır diyetteyim insülin ilaç vs vermedi endokrin takip ediyor , bir yandan hazırlıklar devam ediyor. 🥰
Merhaba benim de ayni sizin gibi diyetli takip var gebelik sekerinden dolayi. Ama diyete artik pek uyamiyorum sadece sekerli gıdaları cok tüketmiyorum.

Selamlar,
Evet yapıldı bana da sancim var diye..Herhangi bir yan etkisi olmadı.

Selamlar,
Bende yaptırdım herhangi bir yan etkisi olmadı

Merhaba
Ben 19.haftamdayım. Tek yumurta ikizleri. Geceleri vajinal yoldan Progestan alıyorum ama Proluton u kesti doktorum. Farklı reçete uygulayan var mı merak ettim.
Bir de ikizler özellikle tek yumurta ikizlerinde doktoru daha mı sık ziyaret ediyorsunuz? Kaç haftada bir?
Sevgiler 🧿
23 haftalığım hafta 1 görünüyorum

Selamlar,
Ben buraya da yazmıştım panikle iğne sonrası hareketlerde azalma oldu ama normalmiş korkmayın

İkiz anneleri bulantı temel problemimiz Allah aşkına su tuketimini nasıl yapıyordunuz günlük bir bardak bile içemiyorum 15. Hftdayim ve artık idrar yolu enfeksiyonu basladi

İkiz anneleri bulantı temel problemimiz Allah aşkına su tuketimini nasıl yapıyordunuz günlük bir bardak bile içemiyorum 15. Hftdayim ve artık idrar yolu enfeksiyonu basladi
Mide bulantısı için ilaç içiyorum canım. 8-12. Haftalar arası felaketti, sonra reçete değişti. Gece iki tane prilam, akşama doğru 1 tane Onzyd 4 mg yazdı doktorum. Öyle idare ettim. Şimdi 19+3 oldum, hala tam geçmedi ama yavaş yavaş bırakmaya çalışıyorum azaltarak.

Sizi takip ediyorum aranızda bende varim 7 haftalık bu hafta dayanılmaz mide bulantısı ula gottim serum falan içmek için doktor muanesinden sonra hem kalp atışı duyduk hemde supriz ikiz bebek çok farklı hem tedirginlik hem sevinç verdi sağlıkla gelsin bebeklerimiz bana dedi ikizler dhaa ağır geçer tek bebeğe göre o yüzden prilam verdi akşam yemekten 2 saat sonra 2 hap içiyorum fakat gece sabaha kadar ve sabahlarida beni pek tutmuyor sıvı tüketimi az yapıyorum yapamıyorum nefes darlığı olmuş bende sürekli burnum tıkanık sanki beslenebiliuor musunuz ben kış.kadsr yiyiyorum napicaz :( evet depodan besleniyorlar ama ya depo azalırsa diye bu sefer tedirginim cunki tecrubesizizm hem ilk hamilelik hemde ikiz çok kafam karışık

Sizi takip ediyorum aranızda bende varim 7 haftalık bu hafta dayanılmaz mide bulantısı ula gottim serum falan içmek için doktor muanesinden sonra hem kalp atışı duyduk hemde supriz ikiz bebek çok farklı hem tedirginlik hem sevinç verdi sağlıkla gelsin bebeklerimiz bana dedi ikizler dhaa ağır geçer tek bebeğe göre o yüzden prilam verdi akşam yemekten 2 saat sonra 2 hap içiyorum fakat gece sabaha kadar ve sabahlarida beni pek tutmuyor sıvı tüketimi az yapıyorum yapamıyorum nefes darlığı olmuş bende sürekli burnum tıkanık sanki beslenebiliuor musunuz ben kış.kadsr yiyiyorum napicaz :KK43: evet depodan besleniyorlar ama ya depo azalırsa diye bu sefer tedirginim cunki tecrubesizizm hem ilk hamilelik hemde ikiz çok kafam karışık
Canım öncelikle hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏. Benim de geceleri çok fenaydı, ek ilaca geçince idare eder hale geldi. Dayanamıyorsan doktoruna söyle, haftana uygun başka bir ilaç yazar.

Yudum yudum iç dolu dolu içip mideni bulandirma
Yaninda hep su olsun yuudmla soğuk içmek biraz iyi geldi hasta da oldum yeri geldi ama vücut alıştı.sora ben ılık icemiyordum bende çok icemedim bı sknti olmadı ama yinede içmeye calistim veya midemi bulandirmayan meyve suları meyveler tükettim anca öyle geçiştirdim zamanla hafifliyor ve yiyorsun

İlk 3 aylık dönende bulantı oluyor. Ama geçecek korkmayın. Su benim için öncedende çok önemli idi bol içerdim. Direk şişeden içiyorum vesile ile kaç lt içtiğimide takip ediyorum sizede tavsiyem şişe yöntemi gördükçe yudum yudumda olsa içmelisiniz.

Kızlar selam, şu içmek gerçekten çok önemli, idrar yolu enfeksiyonu yükselebilir antibiyotik kullanamk zorunda kalabilirsiniz. Bebeğin suyu da önemli. Evet çoğul gebelikte oldukça meşakkatli bir yolculuk ama çok güzel ve özel olduğunu düşünüyorum.

Canım öncelikle hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏. Benim de geceleri çok fenaydı, ek ilaca geçince idare eder hale geldi. Dayanamıyorsan doktoruna söyle, haftana uygun başka bir ilaç yazar.
Çok sağol canım senindeninsallah hayırli olur rabbim kucagimzia almayı nasip etsin 3 ay diye kendimi odaklamsiim korkuyorum daha uzun sürerse bı kaç ksii daha uzun dedi o yüzden artık bı korku geldi bebekler için valla kendimide geçtim güzelce yemek içmek istiyorum dinlenmek onlara fayda sağlamak istiyorum 😒

Kızlar selam, şu içmek gerçekten çok önemli, idrar yolu enfeksiyonu yükselebilir antibiyotik kullanamk zorunda kalabilirsiniz. Bebeğin suyu da önemli. Evet çoğul gebelikte oldukça meşakkatli bir yolculuk ama çok güzel ve özel olduğunu düşünüyorum.
Kesinlikle mesakatli ama bende böyle1.5 litrelik şişe koydum baş ucuma bitirmeye ofaklamiyorum bitiirm ne kadar ictigimi bilir tekrar doldurup doldurup icim diye isteyerek değil ama mecbruuz :(

Çok sağol canım senindeninsallah hayırli olur rabbim kucagimzia almayı nasip etsin 3 ay diye kendimi odaklamsiim korkuyorum daha uzun sürerse bı kaç ksii daha uzun dedi o yüzden artık bı korku geldi bebekler için valla kendimide geçtim güzelce yemek içmek istiyorum dinlenmek onlara fayda sağlamak istiyorum 😒
Hiç korkma, gerekirse doktorun reçete yeniler canım. Çok sevgiler 💜🤗

Merhaba kizlar detaylı ultrasyona kaçıncı haftada yaptırdınız birde progesteronu kaçıncı haftaya kadar kullandınız?

Back
X