• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 ikiz bekleyen anneler

Ben ciddi anlamda kabızlık yaşıyorum. Sizler bu konuda herhangi bir şey yaşıyormusunuz. Yaşamamak adına neler yapıyorsunuz. Duphalac içmez isem ki sabah akşam bile işe yaramıyo. 3 ölçü anca derdime derman olabiliyor
Ben 18. Haftadayım ama sık sık sebze yiyorum belki bundan kaynaklıdır hiç olmadım, ilaç kullanıyor musun ben henüz demir ilacına başlamadım o yapıyor diyorlar

Bende 18.haftama girmiş bulunuyorum ☺️🙏🏻 İştah açık valla ne tuhaf hep aç gibiyim🤭 Kabızlık bende de oluyor ama afedersiniz 3 gün falan mesela özellikle bir şey yapmıyorum ama kayısılı meyve suyu yada tereyağ etkili sanırım onu fark ettim zaten ben kayısı yesem etkilidir ama yemedim doğrusu sebze falan tükettim belki ondan çok zorlamadı şuanlık

Ben ciddi anlamda kabızlık yaşıyorum. Sizler bu konuda herhangi bir şey yaşıyormusunuz. Yaşamamak adına neler yapıyorsunuz. Duphalac içmez isem ki sabah akşam bile işe yaramıyo. 3 ölçü anca derdime derman olabiliyor
Merhaba, Eğer acı seviyorsanız sus biberi yerseniz acayip bağırsak çalıştırıyor. Ben hergun yiyorum . Biraz isal gibi yapiyo agriyo afedersiniz yaparken ama olsun. Bence kabizliktan iyidir . Çok çekmiştim kabizliktan.

Merhabalar hanımlar benimde tek yumurta ikizleri bebekler bendede arada zar yok aynı kesedeler yani Allah'a emanet rabbim en iyisini bilir. Bide ben şuan 12 haftaligim aranızda cinsiyeg igreneniniz var mıdır.

Merhaba kızlar bende tek yumurta ikizi bekliyorum 16. Haftaya gidiyorum İstanbul Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz özel hastane güzel ilgili bir doktor var mı hala sıkıntı yaşıyorum bununla alakalı lütfen bana dönüş yapabilir misiniz 💖

Merhaba kızlar bende tek yumurta ikizi bekliyorum 16. Haftaya gidiyorum İstanbul Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz özel hastane güzel ilgili bir doktor var mı hala sıkıntı yaşıyorum bununla alakalı lütfen bana dönüş yapabilir misiniz 💖
Seni perinatoloji takip etmesi gerekmiyor mu

Yeni uye oldum merak ettigim cok sey var cevap layan olursa sevinirim 11haftalik hamileyim tek yumurya ikizi ve benimkiler arasinda zarda yok onlari ayiran bu durumu bilen var mi ve bu sabah adet olacakmis gibi kan vardi korktum bugun doktor ilaç falanda yazdı
Canm benmde yoktu 14. Haftadan sonra çıktı biraz bekle stres yapma

Evet perinatolojiye gidiyorum ama değişmek istiyorum hastane uzak kalıyor en uzak Maltepe Kartal Pendik arasında bi doktor bulmaya çalışıyorum canm
Ben Tuzla Okan üni hastanesine gidiyorum perinatolog Prof.Dr.Eray Çalışkana, riskli doğumda anadolu yakasında kendisine yönlendirilir genelde, alanında başarılıdır çokta nettir yani üzülsende direkt söyler açıkcası bende böyle net birini istiyordum bir iki tanıdığım riskliydi kendisi takip etti doğuma girdi hem sezeryan hem cerrahi işlemi aynı anda yaptı güzel sonuçlandı, doğumumu da inşallah kendisine yaptıracağım. Belki fikir olur sizede🌸

Merhaba, Eğer acı seviyorsanız sus biberi yerseniz acayip bağırsak çalıştırıyor. Ben hergun yiyorum . Biraz isal gibi yapiyo agriyo afedersiniz yaparken ama olsun. Bence kabizliktan iyidir . Çok çekmiştim kabizliktan.
Süs biberi şu çok acı kırmızı biberlermi. Eğer onlar ise mümkün değil yiyemem. Tatlı acı ancak yiyebilirim. Birde zaten hemoroid sorununda var. :(((

Back
X