• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 ikiz bekleyen anneler

Canım benimde rahimde çok az kısalma oldu 20.haftada yani geçen hafta adalat diye bi ilaç başladı erken doğumu baya ciddi oranda engelliyormuş. 2.8 di geçen hafta rahim kısalığım doktorm adalat verdi bu hafta 3.20 olmuş. Kasılmaları falan önlüyormuş bu ilaç. Bi doktoruna sor istersen. Doktorum önlem amaçlı yaptı bi de 24.haftada yine önlem amaçlı ciğer geliştirici iğneleri yapcaklarmış bana

Canım benimde rahimde çok az kısalma oldu 20.haftada yani geçen hafta adalat diye bi ilaç başladı erken doğumu baya ciddi oranda engelliyormuş. 2.8 di geçen hafta rahim kısalığım doktorm adalat verdi bu hafta 3.20 olmuş. Kasılmaları falan önlüyormuş bu ilaç. Bi doktoruna sor istersen. Doktorum önlem amaçlı yaptı bi de 24.haftada yine önlem amaçlı ciğer geliştirici iğneleri yapcaklarmış bana
Canım halka taktı ciğer gelistiriciyi 2 doz yaptılar bana

Kızlar merhaba. Sizlere bişey danışmak istiyorum ben 4+5 haftalık gebeyim bugün doktora gittiğimde doktor 2 adet kese gördüğünü söyledi ama ben hala ikna olamıyorum sizlerde bu kadar erken keseyi gördünüzmü vajinal usg den. Ben hala acaba başka bişeydide kese olarakmı gördü onu diyorum 🤦😂 birde doktorum keselerden birinin diğerine göre aşağı da tutunduğunu söyledi bazen gelişmeyip kaybolabiliyor dedi. Banada bi yorum yapıp fikir verebilirmisiniz ailemde hiç ikiz gebelik yok çok şaşkınım

Eklentiler

• IMG_20230426_104817.webp
    IMG_20230426_104817.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar merhaba. Sizlere bişey danışmak istiyorum ben 4+5 haftalık gebeyim bugün doktora gittiğimde doktor 2 adet kese gördüğünü söyledi ama ben hala ikna olamıyorum sizlerde bu kadar erken keseyi gördünüzmü vajinal usg den. Ben hala acaba başka bişeydide kese olarakmı gördü onu diyorum 🤦😂 birde doktorum keselerden birinin diğerine göre aşağı da tutunduğunu söyledi bazen gelişmeyip kaybolabiliyor dedi. Banada bi yorum yapıp fikir verebilirmisiniz ailemde hiç ikiz gebelik yok çok şaşkınım
Ben 5 haftalıkken ogrendim canım

Canım ben de ilk kontrolümde öğrendim tüp bebekti zaten hemen görüldü. Ama doktorunun dediği doğru benim üçüzdü biri 8. Hafta gibi kendi kendine yok oldu

İkiz bile riskliyken üçüz çok daha riskli olurmuş rabbim hayırlı olanı nasip etmiştir inşallah size🤲🏻 sanırım bende haftaya kadar sabırla beklemek zorundayım belki haftaya bişeyler dahada netleşir.

Alisverislerinize kaçıncı haftada başladınız hanimlar 22 hastalığım baslasammi acaba biseyler almaya.

Kizlar benim karin agrim ve mide bulantim gecmiyor surekli yatiyorum hic iyi degilim . Bilanti ilaci da kullaniyorum . Ne zaman gececek ya biktim ruh gibiyim resmen

Back
X