Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydıııın tatlı kıslar ..
Ben ilaç yazdırmaya geldım nst ye bagladılarinşallah bebegede bakar
Bedava iyi oldu kontrol olduğu için nst de ücretsiz
![]()
Bence benim bebiş hem videoya hem de babaya hareket etmemeye yeminliKızlar bebişin hareketlerini vedioya çekmeyi başarabiliyor musunuz yaaakarnımdan çıkmaya çalışıyor öyle akrobasik hareketler yapıyor
tam elime telefonu alıyorum duruyor, ayyy
En güzel haraketlerini annelerine saklıyorlar sanırımBence benim bebiş hem videoya hem de babaya hareket etmemeye yeminli![]()
Ayyy bide ben ısrarla hayır kontrol degıl benım ılac ıcın geldım dedım kız zorla yolladıGünaydınlarr
Beleşe hayır demeyiz, şöyle şurama şurama beleş fırlatın![]()
İlk çocuğumda suyum gelmemişti düzenli sancılar başladı yaklaşık 7-8 cm de doktor kendisi müdahale ederek gelmesini sağladı suyun. 1 cm açılmayı bizim farkedebilcrğimizi sanmıyorum iki parmak açıklığına göre doktorlar da ölçüyorlar.Kızlar biraz açılma olduysa mesela 1 cm falan illa su gelir mi ? Veya ben bu açılmayı dışardan bakınca görür müyüm
Kesinlikle ama doğunca kızların babacı olduğunu düşündükçe de içime bir öküz oturmuyor değilEn güzel haraketlerini annelerine saklıyorlar sanırım![]()
Neyseki benim ki erkekKesinlikle ama doğunca kızların babacı olduğunu düşündükçe de içime bir öküz oturmuyor değil![]()
Ah hayır bebekler video çekildiğini anlıyor benceKızlar bebişin hareketlerini vedioya çekmeyi başarabiliyor musunuz yaaakarnımdan çıkmaya çalışıyor öyle akrobasik hareketler yapıyor
tam elime telefonu alıyorum duruyor, ayyy
Aslında edinmek gerekiyor tansiyon aleti. Benim kontrollerde hiç yüksek çıkmadı. Bizim evde vardı. Ben ölçerdim düzenli( sebebi yok, kontrol olsun diye) umarım ya çok sıkıldım tansiyon olayındansenin de iyi haberini bekliyoruzbenim tansiyonum sadece hastane de ölçülüyor, inşallah kimse uğraşmak zorunda kalmaz
![]()
Ay benim 12 20 deBugün kaçta randevunbenim 11.15 çok heycanlıyım
![]()
Ah niye böyle oldu ya çok garip gerçekten dikkat et kendine
Haber ver cıkınca hadi basarılarKontrole gidiyorum aşkolar
Ay aman sakın, reformerı tek yapma. Yanlış bir hareket yaparsın falan Allah korusunAy benim 12 20 desabah annem aradı o uyandırdı ben hastayım gelmeyin diye mecbur kızımda gelecek
Of valla hazırlanıp gitmesi öyle zor geliyor ki şuan
inşallah güzel haberler alırız sen yaz bize hemen
Ah teşekkür ederimköpek duruşu secdeye uzanma ve koltuktan sarkmayı denedim de şu yatış şeylerine de bir bakıyım
bir arkadaşımın 37 de dönmüş ama reformer pilatese başlamış 35 den sonra dönsün diye. Napıyodunuz dedim öne uzanma hareketleri yaptırıyormuş. Aslında sitede reformer odası var biliyorsan kendi başına kullanabiliyorsun ama bir sakatlık çıkar son zamanlar diye hiç bulaşmak istemedim. Bir de çocuğu kime nereye bırakıcam o da var tabii
Ah niye böyle oldu ya çok garip gerçekten dikkat et kendine![]()