• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben daha hiç ilaç kullanmamıştım enfeksiyon için vallahi bende anlamadım 90 da yıkıyorum ayrı kurutmaya atıyorum günde en az 3 kez değiştiriyorum çamaşırı. Yine de varsa versin saşe rahatlayalım😂

Ben 20lerden beri ara ara saşe içtim sürekli 😐 dikkat etmeyle olmuyo ya Baska bişey etkılıo bence😐 anneme dedim siz napıodunuz diye, akıntı normal deyip gecıoduk dio🤦‍♀️ doktora sordum, dedım antıbıyotık içmesem noolur, en son raddede hastaneye yatış yapılır orda enfeksiyon tedavısı olursunuz ☹️

Olsun olsun, buna da şükret, Allah beterinden saklasın 🙏 doguma kadar bu sekılde gitse bile yeter soya.. Sımdılık ciddi Bi sıkıntısı yok ama yani dimi? Duzenlı takıple ben bişey olcanı da sanmıyorum 🙏
Ah umarım şimdilik iyiyim bebek de iyi olsun da🙏
Senin niye böyle oluyo acaba ya. Düzenli de yüksek çıkmıyo. Eğer sürekli yüksek çıkarsa sıkıntı. Doktorun tansiyonun yüksek olsada normal doğurturum dedimi doktorun suni sancıyla ?
Yok demedi. Zaten tehlikeli diye biliyorum 😏 evet sürekli yüksek değil ama yükselince rahatsız ediyor artık stres de oldum iyice. Bence biraz kontrol edip bebeği sezaryen ile alabilirler. Aile hekimim öyle dedi bugün.
Kuzu ne zaman cikacakmis sonuçların ? Şimdi nasıl tansiyonun?
Sonuçlar yarına anca çıkar sanırım aile hekiminde verdim. Şimdi 13/8 bana yüksek ama normal😕

Ayy çok mesudum bebişim 1 haftada 269 gram almış 🫣 Doktor teyzemiz gelmişken bakalım dedi . Elleri hep agzında ☺️
8A8F812F-1E02-446E-8DF4-34A8073CECAF.webp

Kızlar haber verin @Spring05 @Hooops
Ay Al_pi Al_pi umarım bakarlar bebişe de💕
Ben yine tansiyon ile uğraşıyorum gece yine 15/9 ları gördüm😢 tekrar kan ve idrar verdim
Ahh kuzu yaa durdu durdu son haftalar gol attı . Bende dıyorum oğlum az daha sabretseydın prenses gıbı hamılelık yasıyordum nerden cıkardın şu diş agrısını ☺️

Lekeler varsa fırça ve ve biberon temizleyiciyle güzelce yıkayın daha sonra kaynamış suda 2 3 dk bekletmeniz yeterli valf çok hassas ve önemli benimde vardı yenisini sipariş verdim çekkimi azalmıştı valf etkiliyodu çünkü onu hemen kaynarsuya koyup çıkarın yeterli olucaktır hortumuda atabilirsin evet

Bende yıkamadım makıne yı daha.. Dura dura sararmış memeyı tutan sılıkon baslıgı fılan.. Hiç o işlere de girişesim yok😅

Ben hiç anlamıyorum kollarıyla da vuruyor herhalde😂 Aşağıdan da darbe alıyorum yukarıdan da 😂 Of keşke yanımda olsan da anlasan şuan😂 Ya bunu da yapar heralde kolay gözüküyor bir gaza geldim. Yarın eşimi de götürcem yanımda çevirirse belki uzanmam filan gerekebilir diye

Bunlar Türkiye de hayalden ibaret diye düşünüyorum ülkemizde sezeryan cok yaygın ve doktorların bu döndürme işinde bi tecrübesi olduğunu hiç sanmıyorum keşke olsa ben de döndürtmek isterdim
Selamlar, bende lansinoh çift elektrikli süt sagma makinesi var, ama bi arkadaşım verdi nasıl temizlediniz acaba? Sadece 10 dk kaynatmak yeter mi yoksa siveno gibi deterjanla yıkamak mi lazım? Valf ve hortum da yıkanıyor mu acaba?
Bu ürünün yedek parçaları satılıyor içinize sinmezse alabilirsiniz ama bence sadece kaynatmak yerine önce köpürte köpürte bi yıkar sonra kaynatırdim. Valf cok hassas diyafram diye geçiyor o azcık sıcak suya maruz kalsın hemen genişler ve iyi çekim yapmaz memeyi tam çekip vakumlamaz bence diğer parçaları kaynatsaniz bile mutlaka yeni bi valf alın taş gibi çalışır süper çeker. İkinci el valf dan kaliteli sonuç alınmaz. Onu kesinlikle kaynatma sıcak suya sokma demişti bana satıcı sadece biberon temizleyici ya da bebek bulaşık deterjanı ile yıkayıp durulamak gerekiyor .

Ben daha hiç ilaç kullanmamıştım enfeksiyon için vallahi bende anlamadım 90 da yıkıyorum ayrı kurutmaya atıyorum günde en az 3 kez değiştiriyorum çamaşırı. Yine de varsa versin saşe rahatlayalım😂
Ben 20lerden beri ara ara saşe içtim sürekli 😐 dikkat etmeyle olmuyo ya Baska bişey etkılıo bence😐 anneme dedim siz napıodunuz diye, akıntı normal deyip gecıoduk dio🤦‍♀️ doktora sordum, dedım antıbıyotık içmesem noolur, en son raddede hastaneye yatış yapılır orda enfeksiyon tedavısı olursunuz ☹️
İdrar yolu enfeksiyonunu soğuk etkiliyormuş arkadaşlar. Eczacı şaseyi verirken özellikle tembihledi, soğukta kalmayın diye. Malum ben kapı pencere açık yatıyordum 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Ah umarım şimdilik iyiyim bebek de iyi olsun da🙏

Yok demedi. Zaten tehlikeli diye biliyorum 😏 evet sürekli yüksek değil ama yükselince rahatsız ediyor artık stres de oldum iyice. Bence biraz kontrol edip bebeği sezaryen ile alabilirler. Aile hekimim öyle dedi bugün.

Sonuçlar yarına anca çıkar sanırım aile hekiminde verdim. Şimdi 13/8 bana yüksek ama normal😕
Ah ya biraz daha dayan be Pera kuşumm korkutma bizi 🙏 canım belki bugün de çıkar eğer aile hekimin sonuçlara tiklarsa sen sonuclari e devletten görebiliyorsun ama önce onun açması gerekiyor (buradaki sistem böyle senin gittiğin yeri bilmiyorum) sen öğleden sonra ara ara kontrol et sonuçlarını yine canım

Benim şekerimde hiç sıkıntı çıkmadı canım
Bence sen yine de dikkat et meyve tabağı sütlaç bunlar hem cok şeker hem cok kalori kilo hem de gereksiz insülin. Sut yogurt salatalik , bol limonlu kaşarli salata tabağı falan daha mantıklı olur senin için hem aç kalmazsın hem kilo almazsın hem de sağlıklı 😊

Ayy çok mesudum bebişim 1 haftada 269 gram almış 🫣 Doktor teyzemiz gelmişken bakalım dedi . Elleri hep agzında ☺️Eki Görüntüle 3315313
Ohh ne güzel ne güzel 😍 kahvaltı mı yapmadın annesi doyursana çocuğumu bak açlıktan ellerini yiyor 😂 benimki de yumruğunu sikip ağzına sokmaya çalışıyordu bu arada 😂 parmak değil bak yumruk 😂

Bir de bişey diycem onların setleri ekstra satılıyo yenisini alabilirsin bu markanında varmı tam bilemiyorum ama bi araştır bence. Yeni set alman daha sağlıklı olur.
Yeni komple sette aldım ne olur ne olmaz diye ama çift taraflı olunca eskileri de yıkasam mı diye düşündüm canım, çok teşekkür ederim 🥰

Lekeler varsa fırça ve ve biberon temizleyiciyle güzelce yıkayın daha sonra kaynamış suda 2 3 dk bekletmeniz yeterli valf çok hassas ve önemli benimde vardı yenisini sipariş verdim çekkimi azalmıştı valf etkiliyodu çünkü onu hemen kaynarsuya koyup çıkarın yeterli olucaktır hortumuda atabilirsin evet
Teşekkür ederim 🥰 Yeni sette aldım zaten ama eskileri de deterjan ile yıkamak en iyisi olacak o zmn. Hortum içinde ufak şu parçaları kalıyormuş o sorun olur mu?

Bende yıkamadım makıne yı daha.. Dura dura sararmış memeyı tutan sılıkon baslıgı fılan.. Hiç o işlere de girişesim yok😅
Bende yıkamadıım henüz parçalarını yeniledim biberon aldım 2 tane hem sağmak hem vermek daha kolay olur diye aynı marka olsun dedim ama en önemli şey akşam dr gidicem yarın yapıyım hazır olsun o erken doğurursam kıyafetten çok o önemli 😂

Teşekkür ederim 🥰 Yeni sette aldım zaten ama eskileri de deterjan ile yıkamak en iyisi olacak o zmn. Hortum içinde ufak şu parçaları kalıyormuş o sorun olur mu?
Rica ederim 🥰 Hotumu ince zaten sorun olmaz bence iyice kuru olması önemli kullanırken

Kızlar bişey dicem bebeklerden biri çok içten hareket ediyor oturuyorum ya arka kısımda pıt pıt ettiğini hissediyorum hareketleride derinden geliyor yine döndüler galiba, acaba o mu bağırsaklara baskı yaptıda hemoroid oldum ben 🤦🏻‍♀️

Back
X