Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy ne tatli masallah son haftalar hizlaniyor galiba kilolarAyy çok mesudum bebişim 1 haftada 269 gram almışDoktor teyzemiz gelmişken bakalım dedi . Elleri hep agzında
Eki Görüntüle 3315313
Masallah bence cok güzelIlac dıye gıttım ac karnınasımdı hemen doyurcam teyzesi
2408 gram![]()
ayyy ne tatli masallah son haftalar hizlaniyor galiba kilolar
M minikkalpp tebrik ederim omurlu olsun bebegin canim darisi saglikla bizim basimiza![]()
Evet kılolar hızlanıyor kızım 2.872 dogdu inşallah bunda 3 kıloyu görürüm dıyorumMasallah bence cok güzel![]()
Alp kuzum maşallahAyy çok mesudum bebişim 1 haftada 269 gram almışDoktor teyzemiz gelmişken bakalım dedi . Elleri hep agzında
Eki Görüntüle 3315313
Dayanma gücün olsun diye söyledim diyelimAyyy tatildeyken canım çekiyordu ama geçiştiriyordum. Bugün nasıl canım çekiyor anlatamam
3 mü haftabugün 34+0. Sezeryan olursam bile kaldı kaldı 4-5 hafta. Soyaaa Allah mı söyletti
![]()
Doktoruma yazmıştım acil gel yazmış, hayırlısıAhh kuzu yaa durdu durdu son haftalar gol attı . Bende dıyorum oğlum az daha sabretseydın prenses gıbı hamılelık yasıyordum nerden cıkardın şu diş agrısını![]()
Şimdi kendi doktorum acil gel demiş bakalımAh ya biraz daha dayan be Pera kuşumm korkutma bizicanım belki bugün de çıkar eğer aile hekimin sonuçlara tiklarsa sen sonuclari e devletten görebiliyorsun ama önce onun açması gerekiyor (buradaki sistem böyle senin gittiğin yeri bilmiyorum) sen öğleden sonra ara ara kontrol et sonuçlarını yine canım
Hadi hayırlı haberlerle gel canım.Alp kuzum maşallahçok güzelsin
Dayanma gücün olsun diye söyledim diyelim
Doktoruma yazmıştım acil gel yazmış, hayırlısı
Şimdi kendi doktorum acil gel demiş bakalım![]()
Hahaha çıldırmalık gerçektenbenimki aslında bir yandan güzel ama bir yandan da değil doktorum da öyle diyor hareketli olması çok iyi ama erken doğum riskin olduğu için hareketleri doğumu tetiklemez inşallah deyip gülüyor o gülerken sinirim bozuluyor hohhoho çok mu komik diyesim geliyo
![]()
Amin amin inşallah ama umarım kalır biraz daha. Gerçi hayırlısını dilemek lazım böyle durumlarda. Sağlıklı olalım dasoyasosu inşallah hayırlı haberler alırsın. Kontrol altında olman çok iyi. İyiki tansiyonunu farketmişsin. Haftan çok güz l doğsa bile sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle
İki hafta kalsa çok iyi olacak inşallah sıkıntısız atlatırsınHayııııır![]()
Bende yarın gidicem cok heyecanlıyım insallah benim miniğim de güzel kilo almıstır yaEvet kılolar hızlanıyor kızım 2.872 dogdu inşallah bunda 3 kıloyu görürüm dıyorum![]()
Canım hastaneye gitme sansın yok muKızlar nolur yardım edın iç çamasırıma 2 damla kadar turuncu kan gibi bişi damlamıs ne oluyo bu korkuyorum
Ahhhh sen bile hazırlamadıysannn halaaHayııııır![]()
Kan olduğundan eminsen doktora git .Bana en son kontrolümde doktor kan görürsen gel demişti.Nişan olabilir belki.Kızlar nolur yardım edın iç çamasırıma 2 damla kadar turuncu kan gibi bişi damlamıs ne oluyo bu korkuyorum
Kaçıncı haftadasınız bence hemen doktora gidin hiç beklemeyinKızlar nolur yardım edın iç çamasırıma 2 damla kadar turuncu kan gibi bişi damlamıs ne oluyo bu korkuyorum
Meyve tabağı dediğim şu şekilde bir adet mor erik bir mandalina dört beş parça kavun. Sütlaçta sadece bir kepçeydi. Küçük kase yani beyaz suffle kaseleri oluyor ya onda. Bu kadar meyve çok mu oluyor?Bence sen yine de dikkat et meyve tabağı sütlaç bunlar hem cok şeker hem cok kalori kilo hem de gereksiz insülin. Sut yogurt salatalik , bol limonlu kaşarli salata tabağı falan daha mantıklı olur senin için hem aç kalmazsın hem kilo almazsın hem de sağlıklı![]()
Merhaba, ben dün 36 haftamda gittim gün de verildi anestezi için de kan verdim. Yani 36. Haftada netlesecektir planlı sezaryansa.Günaydın kızlar. 38 ya da 39 da sezeryan olduğunu biliyorum. Ama tarihi kaçıncı haftada netleştirdi ya da netleştiririz dedi doktorunuz onu merak ediyorum. Benim aklımda 36 haftada anestezi için kan falan alırız tarihi netleştiririz gibi kalmış. 35 de gel demişti 36 da mı gitsem o işleri testleri falan da hallederim bilemedim.